Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bu oyunun kodu var. Normal fiyatı 180 TL isteyen olursa 80 TL'ye vereceğim.
  • Oyun İngiltere'de en kötü çıkışını yapmış. Artık insanlar sıkıldı aynı şeyleri yapmaktan. Ubisoft efsane olabilecek bir düzeydeki seriyi öldürdü. Ubisoft'tan ne beklenirki zaten. Dövüş sistemi hala aynı diyorlar. Oyun Unity kadar bug dolu değil, grafikler kısıltılmış ve ortaya karanlık ve puslu bir Londra havası çıkmış. Karakterlerde fena değile benziyor. AC II, Brotherhood ve Revelations ile zaten hiçbir Assassin's Creed oyununu kıyaslamam o yüzden gözümde bir Black Flag değil. Jack the Ripper'ı merak etmiyor değilim ama.
  • İncelemesini gördüm de hani böyle efsane bir şey yok r2 ile koş x ile zıpla o ile yere atla falan. Aman aman efsane gözükmüyor. Para da verilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyungezer'in inceleme videosu. (Sinan Akkol & Enis Kirazoğlu)

• Nvidia döktürmüş yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem Gereksinimleri açıklandı.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit)
    İşlemci: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz ya da AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
    RAM: 6 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM destekli Shader Model 5.0)
    Hard Disk: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz ya da AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
    RAM: 8 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) ya da GTX 970 (4GB) ya da AMD Radeon R9 280X (3GB) veya daha iyisi

Kaynak :http://blog.ubi.com/assassins-creed-syndicate-pc-specs/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Sistem Gereksinimleri açıklandı.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz ya da AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
    RAM: 6 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM destekli Shader Model 5.0)

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz ya da AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
    RAM: 8 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) ya da GTX 970 (4GB) ya da AMD Radeon R9 280X (3GB) veya daha iyisi

Kaynak :http://blog.ubi.com/assassins-creed-syndicate-pc-specs/

AC Unity gereksinimleri olmasın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunun grafikleri fena derecede düşürülmüş,Unity faciasından sonra böyle bir yola başvurmuşlar sanırım...
  • Açıkçası oyunda sürülebilir araçlar artmalı pek çok seride at kullanamıyorduk hep çatıdan damdan atlaya atlaya gidiyorduk sıkıyordu bu oyunda at arabası kullanmak iyi oldu keşke tren ve teknede kullansak gta değil oyun ama mademki open world oyunda ne görüyorsak etkileşimi olmalıdır yoksa çatıdan çatıya atla zıpla dur sıkıyor keşke Londra'nın dış yerleri de olsa şöyle ormanlık ıssız yerler kasabalar felan çeşitlilik olsa çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 11 Kasım 2015; 21:38:22 >
  • Oyunun modern dünya kısmıyla ilgili ağır spoiler içerir. Bana saydırıp günaha girmek istemeyenler lütfen okumasın.

Oyunda modern dünya oynanışı yine yok. Ubisoft umut verici açıklamalar yapsa da oyunun tamamı, yüzünü bile görmeye tahammül edemediğim Bishop ile başlıyor ve toplamda 10 dakikalık bir video dışında başka bilgi vermiyor. Juno'yla ilgili asıl bomba gelecek oyunda patlayacak gibi görünüyor. Sanırım, Desmond'ın kadın versiyonu diyebileceğimiz Eve yansıması olan yeni kahramanımız da ortaya çıktı. Kısacası, assassin kısmıyla çok fazla ilgilenmediğimden ötürü benim için hayal kırıklığı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Oyunun modern dünya kısmıyla ilgili ağır spoiler içerir. Bana saydırıp günaha girmek istemeyenler lütfen okumasın.

Oyunda modern dünya oynanışı yine yok. Ubisoft umut verici açıklamalar yapsa da oyunun tamamı, yüzünü bile görmeye tahammül edemediğim Bishop ile başlıyor ve toplamda 10 dakikalık bir video dışında başka bilgi vermiyor. Juno'yla ilgili asıl bomba gelecek oyunda patlayacak gibi görünüyor. Sanırım, Desmond'ın kadın versiyonu diyebileceğimiz Eve yansıması olan yeni kahramanımız da ortaya çıktı. Kısacası, assassin kısmıyla çok fazla ilgilenmediğimden ötürü benim için hayal kırıklığı oldu.

Grafik ve oynanış iyi mi?

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Oyunu henüz PC platformuna çıkmadığı için oynamadım. Konsol için, izlediğim yayınlardan yola çıkarak konuşacak olursam oynanış fena görünmüyor. Ne var ki yayın esnasında bile birtakım can sıkıcı buglara şahit oldum. Unity kadar olup olmayacağını çıktıktan sonra göreceğiz; ama kesinlikle yama gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 11 Kasım 2015; 22:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Oyunu henüz PC platformuna çıkmadığı için oynamadım. Konsol için, izlediğim yayınlardan yola çıkarak konuşacak olursam oynanış fena görünmüyor. Ne var ki yayın esnasında bile birtakım can sıkıcı buglara şahit oldum. Unity kadar olup olmayacağını çıktıktan sonra göreceğiz; ama kesinlikle yama gelecektir.

Sağolun ben oyunu merakla bekliyorum at arabası felan sürme ilgimi çekiyor

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Oyun her şekilde oynanır, tabiri caizse gideri var; ama seriye tıpkı bir dizi veya film gibi bağlanan kişiler için hayal kırıklığı olabilir. Zaten Desmond'dan önce ve sonra diye bir ayrım yapmak doğal oldu artık; zira oyunun artık bitmesini ve hikayeyi uzatıp saçmalamadan tadında bırakılmasını isteyenler de yok değil. Ticari kaygılar günümüzde birçok endüstrideki ürün kalitesini olumsuz anlamda etkilediği için zarara gene son kullanıcı olarak maalesef biz uğruyoruz.

Bu arada, Youtube'da buglarla ilgili birkaç video var. İsterseniz bir göz atın.
  • Malum ortamlara düştü,boyutu 35 GB.Umarım optimizasyonu iyi olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 17 Kasım 2015; 23:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Malum ortamlara düştü,boyutu 35 GB.Umarım optimizasyonu iyi olmuştur

oyun açılmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

oyun açılmadan

aynen oyun resmi acilisi yapmadam.malum yerlerden bedava oynuyor.bile millet

• quote:

Sende xbox one yok muydu ya? Ne is pc falan konulari

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

oyun açılmadan

Edit: Aşağıdakiler yazar yazmaz Uplay açmış ön yüklemeye

Oyun her yere düştü ama Uplay de ön indirme yok... Ubisoft un yapacağı işin kafasına benim kadar daş düşsün.
    Optimizasyon ile ilgili çok sıkıntı olacağını sanmıyorum, oyun Unity nin aynısı resmen ve insan sayısı oradaki kadar çok olmayacaktır diye düşünüyorum. Aynı motor olduğu içinde biraz oturtmuşlardır optimizasyonu. (Ubisoft gerçi bu ne yapacakları belli olmaz.................)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Kasım 2015; 9:50:53 >

• Youtubeda 970 videolari dusmus.4690la oynamis elaman

1080p ultra her sey acik 70 fps.

Edit:gtx 950 high 40 fps ustu.youtubedan ac syndicate aratip bugunki videolara bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 18 Kasım 2015; 10:22:48 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.