Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Görev videosu yayınlanmış.Videoya bakılırsa , Ubisoft ders almış gibi.Unity'den daha düşük seviyede sanki grafikleri.Fazla sorun olmayacak gibi gözüküyor bu sefer , grafik hastası arkadaşlar üzülecek kesin. Ah bir öğrenseler önemli olanın gameplay , soundtrack ve hikaye olduğunu.

edit : Videonun altına birisi oyun çıktığında biz bu görevi 5-10 fps ile oynayacağız demiş , iyi güldüm.

Gameplay güzel gözüküyor. Umarım iyi optimizasyon olurda rahat rahat oynarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Görev videosu yayınlanmış.Videoya bakılırsa , Ubisoft ders almış gibi.Unity'den daha düşük seviyede sanki grafikleri.Fazla sorun olmayacak gibi gözüküyor bu sefer , grafik hastası arkadaşlar üzülecek kesin. Ah bir öğrenseler önemli olanın gameplay , soundtrack ve hikaye olduğunu.

edit : Videonun altına birisi oyun çıktığında biz bu görevi 5-10 fps ile oynayacağız demiş , iyi güldüm.

Gameplay güzel gözüküyor. Umarım iyi optimizasyon olurda rahat rahat oynarız.

İnşallah , Haytham Kenway karizmasında bir karakter olsa oyunda fena olmaz.

• quote:

Grafikler biraz düşürülmüş gibi ama optimizasyon sıkıntısı olmayacaksa razıyım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Grafikler biraz düşürülmüş gibi ama optimizasyon sıkıntısı olmayacaksa razıyım ben

Grafik olayını fazla abartmaya gerek yok , bilmiyorum.Akıcılık daha önemli bence.Unity'nin grafikleri muhteşemdi ama ne oldu ? Sürekli buglar , kasmalar.İçerik desen berbat.Bitirmedim , bitirmediğim tek Ac oyunu o.

edit : Rogue belki grafik olarak Unity kalitesinde değildi ama gerek hikayesi , gerek oynanışı ve akıcılığıyla fazla ilgi görmemesine rağmen Unity'den kat kat iyi oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 10 Eylül 2015; 14:03:40 >

• keşke ps4 e 60fps gelse ama nerde
  • Youtubeda izledim. Gt730m unityi 1280x720 çözünürlükte medium high karışık şekilde 20fps civarında oynatabiliyor. Masaüstü modelini almayı düşünüyorum 730un. Syndicate oynatır diye de düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Grafikte pek gözüm yok lowda olsa akıcı olsun yeter. Aynı segmentte R7 240da alabilirim. İkisi arasından hangisi sizce?

• quote:

Youtubeda izledim. Gt730m unityi 1280x720 çözünürlükte medium high karışık şekilde 20fps civarında oynatabiliyor. Masaüstü modelini almayı düşünüyorum 730un. Syndicate oynatır diye de düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Grafikte pek gözüm yok lowda olsa akıcı olsun yeter. Aynı segmentte R7 240da alabilirim. İkisi arasından hangisi sizce?

İkisinide alma derim , ama illaha alacağım diyorsan gt730 al ama 384 shaderlı versiyonunu.
  • quote:

quote:

Youtubeda izledim. Gt730m unityi 1280x720 çözünürlükte medium high karışık şekilde 20fps civarında oynatabiliyor. Masaüstü modelini almayı düşünüyorum 730un. Syndicate oynatır diye de düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Grafikte pek gözüm yok lowda olsa akıcı olsun yeter. Aynı segmentte R7 240da alabilirim. İkisi arasından hangisi sizce?

İkisinide alma derim , ama illaha alacağım diyorsan gt730 al ama 384 shaderlı versiyonunu.

İnternette ne kadar yerde gorduysem R7 240 al demişler daha güçlüymus.

• arkadaşlar yeni bir site kurdum filefer.com diye hepinizi beklerim pc oyunları uygun fiyatlarla sunuluyor
  • quote:

quote:

quote:

İnternette ne kadar yerde gorduysem R7 240 al demişler daha güçlüymus.

r7 240 gddr3 modelini bulabiliyorsan onu al tabiki.

• Dickens ve Darwin bizden yana,

Karındeşen Jack ise değil.

İlk ikisiyle Jack aynı dönemde yaşamadı ama o kadar kusur kadı kızında da olur
    Ek olarak bunlar DLC/Season pass/pre order ek içerikleri, Ubisoft akıllanmadık diyor...

• nedense bu oyun unity den gözüme daha hoş göründü. sanırım karanlık atmosferinden kaynaklanıyo. unity in renk tuvali aşırı parlaktı en düşüğe almama rağmen. skyrim in enb modu yapılmış haline benziyordu. büyük ihtimalle bu oyunun optimasyonu iyi olucak görürsünüz. atmosfer mükemmel görünüyor işallah shadow of mordor daki gibi akıcılık gelir oyuna.
  • Kabak tadı verdi azalarak biter umarım

• Ac serisini gerçekten seviyordum ancak Unity beni seriden nefret ettirdi.İnşallah bu iyi olur , ne diyeyim.
  • En sevdiğim oyunlardan biriydi. Ubisoft logosuna saygıyla bakardım. Artık sadece dolandırıcı bir logo görüyorum ve korsan olarak indirmeye bile üşeniyorum. Nerden nereye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

En sevdiğim oyunlardan biriydi. Ubisoft logosuna saygıyla bakardım. Artık sadece dolandırıcı bir logo görüyorum ve korsan olarak indirmeye bile üşeniyorum. Nerden nereye..

Kısmen katılıyorum.Oyunlarda Ubisoft logosu gördüğüm zaman acaba ? dediğim çok oluyor artık. Eğer çıkardıkları oyunları müthiş bir pc'ye sahip olmadan low-mid seviyede pc'de oynama çalışırsanız 3-4 kat daha fazla sinir krizi geçiriyorsunuz.
  • Kanımca bu oyun için çıkan tek güzel trailer Ana ve kötü karakterlerin karakteristik özellikleri daha bir ortaya çıkmış hoşuma gitti senaryoyu eğlenceli kılabilirler belki bu sefer.

• busterr kullanıcısına yanıt

-Weapons
    -No, thank you I've got my own

• Geçen gün bir initates levelime bakayım dedim sıfırlanmış, daha önce oynadığım ve eklediğim hiçbir oyunum da gözükmüyor. Nasıl çözerim bu işi bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.