Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar DLC gibi oyun çıkarıyorlar.
  • Unity i bitirmeden yarıda bıraktık 10 unucu anıda dün istemeye istemeye bari bitiriyim dedim, GTA 5 ve the witcher dan sonra harbi rezalet geldi bir anda gözüme nedense, arkadaş bu kadar mı animasyon hatası olur bir oyunda ya pc demi sıkıntı var diye şüpleniyorum artık. Şaçma sapan davranışlar düşmanın bana bakmasına rağmen beni görememe, daha bir sürü, dövüşler iyi bari zorlayıcı olmuş dedik 125 bine kılıçı alıp yükselttin mi zorlukda gitti çat pat ilerliyosun. Diğer oyunları oynamaya başladın mı gerçekten kötü yanları daha çok görmeye başlıyorsun keşke ara vermeseydim. Gizlilik kısmında baya bir hantallık var watchdogs ac den çok daha iyidi akıcıydı hataları az düzeyde ama koca şehir de yapcak birşey yok içi fostu. Ubisoft kısaca allayıp pullayıp reklam yapmaktan oyunun içini es geçiyor. Baya gözümden düştü firma artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Adamlar DLC gibi oyun çıkarıyorlar.

Aynen öyle, millet oyuna DLC'leri bu kadar hızlı çıkartmıyor. Zaten Unity'den sonra bir daha Assassin's Creed oynamam herhalde. Unity'yi ilk çıktığı gün aldım ama hala bitirmedim oyunu.
  • İlk 4 oyundan (Bazı oyuncular tarafından Revelations da beğenilmez lakin öznel beğeniden ziyade, seriyi genel hatlarıyla ikiye bölecek olursak) sonra serinin, dönüşsüz bir biçimde omurga olarak tümden değiştiği su götürmez bir gerçek.

Oyun motorunda gidilen revizyonla birlikte, mekaniklere dahil edilen bu mevcut dinamiksel, kurgusal ve görsel değişimlerin de ciddi bir oyuncu kitlesi tarafından benimsendiğini de göz önüne alırsak (3. oyun sonrası gemi savaşlarına olan ilgi nedeniyle, Black Flag tümden, neredeyse bu talebe istinaden kurgulandı) yapımcılar, oyunda çok temel ve köklü değişiklikler yapmaktan geri durmadı. Bu bağlamda gidişatın kırılma noktası 3. oyundan ziyade, Black Flag oldu. Black Flag gibi, serinin alışılagelmiş tarz, konsept ve içeriği ile uzaktan yakından alakası bile olmayan bir "korsan" oyununu bile Assassin's Creed adı altında çıkarıp, satabildiklerini gördüklerinde; burada yakınıyor olduğumuz (Bize göre) eksiklikleri, eskilik olarak değerlendirmeye başladılar ve serinin gidişatında bağlı kalınacak bir kıstas noktası da kalmadı.

Bu bağlamda, bu saatten sonra her türlü içerik ve tarza ait oyunu "Assassin's Creed" adı altında çıkarabilirler. Assassin's Creed: Need for Creed (İsmen abartımı maruz görün) adı altında; ara ara silahlı çatışmalara girilen, arabayla takip ve yakalama görevleri üzerine kurulu ve yarısının sinematiklerden oluştuğu bir yarış oyunu dahi görürsem, şaşırmam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ubisoft yine kankasının standart fiyatı yapıştırmış, steamde 180 TL. :)
    Böyle bir tutum sergileyen adamlardan kusura bakma ama 5 TL verip bile almam oyununu :D
  • E3 Demosu oynanış videosu

E3 için hazırlanmış trailer

• Yine bir Gladyatör oyunu ile karşı karşıyayız. Nerede bizim süikast düzenleyen assassinimiz yahu ?
  • iyice saçmalamaya başladılar bu nasıl assassin arkadaş geçenlerde revelation'ı bitirdim ilk 3 oyuna bakıyorum sonra çıkanlara bakıyorum da harbi bok ettiler seriyi.. Assassin's creed Sendika

Bıraksınlar şu seriyi de POP serisi ne devam etsinler bari..
  • Ilk defa bir AC oyununu büyük merakla beklemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Ilk defa bir AC oyununu büyük merakla beklemiyorum

Bunun için biraz geç kalmamışmısınız hocam :)

• Optimize iyi olursa iyi yoksa 18 21 fps cogu sistemde

• Konuyu fazla takip edemiyorum bu oyunun sistem gereksinimleri açıklandı mı?internete biraz baktım ama bazıları tahmin yapıp salıyormuş diyorlar bir sorayım dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Ilk defa bir AC oyununu büyük merakla beklemiyorum

Bunu yazmak için geldim. Yazık ediyorlar güzelim seriye, hikaye diye bir şey kalmadı iyice saptılar tarikat adından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 22 Temmuz 2015; 1:48:44 >
  • Ac Unity arasında fark şudur sokaktaki insan sayısını azalt, spiderman gibi oradan oraya uç ve at arabası ekle lol.

Neyse çıkınca yine alırız ama saçma sapan kasma sorunları ile delirtmesin.
  • Son 3 senedir çıkan AC lerin esas sorunu (dehşet buglar ve rezil optimizasyon dışında...) hikayelerin sapıtması ve bütünlüğü koruyamaması. Güzel başlayıp çok çabuk sapıtıyor veya garip başlayıp sonlara doğru toplar gibi olup genede sapıtıyordu. Hikayeyi biraz daha oturaklı ve sağlam yaparlarsa toparlarlar.
  • yeter artık çıkartmayın oyun 3 ayda bi yeni oyunu çıkıyor
  • Oynanış video'suna baktım. Yine baştan sona aynı oynanış. Artık oynanışı değiştirmeleri gerekiyor. Assassin's Creed hastasıydım Ezio'nun son oyununa kadar. Artık oyunun hikayesi dışında hiçbirşeyi beni heyecanlandırmıyor. Unity çıkalı yıl oldu. Hala bitirmedim. Sırf hikayeyi öğrenmek için arada oynuyorum. Syndicate de böyle olursa oynamayacağım artık, Wikipedia'dan hikayesini okusam yeter.
  • Allah'ım inşallah iyi optimize ederlerde lowda bile olsa 30+ fps alırım.

Not : Rogue , Black Flag'le aynı grafikte olmasına rağmen gibi akıyordu.Eyyy Ubisoft madem optimize etmeyi beceriyorsun neden oyuncuları kanser ediyorsun ? İllaha hayvanımsı bilgisayaramı sahip olmamız gerekiyor oynamak için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 4 Ağustos 2015; 17:41:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.