Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft'un bu seride en az hakkını verdiği adam Altair'dir.6 ayda bir saçma sapan oyunlar çıkaracağına koy oraya Altair'li bir oyun genç kardeşlerimiz Assasin görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibonas -- 12 Mayıs 2015; 22:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha yarın da Season Pass duyurulur sonra 180₺'den ön siparişe açılır hadi hayırlı olsun alacaklara ben bu sefer ön sipariş falan vermiyorum öncekinin aynısı oyun

Edit: Benden erken davranmışlar oyun Steam'de açılmış bile ön siparişe normal sürüm 179₺, Season Pass'li Gold sürüm 220₺. Ama insaflı adamlar haklarını yemeyelim normalde Gold Edition 245₺'ymiş adamlar ön sipariş yapana 25₺ indirim yapıyorlar daha ne arkadaşlar bu fırsat kaçmaz yanıyor basın ön siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 12 Mayıs 2015; 23:13:13 >
  • Traileri falan hiç beğenmedim.Unity faciasının traileri bile daha iyiydi

• Bayan karakter olacak diyorlardı. Trailerda öyle bir şey yoktu. Trailer da çok sıkıcıydı hiç heyecan yoktu.
  • Gameplay hoş görünüyor.Atmosfer yine çok iyi,oynanış eğlenceli ama artık şu optimizasyon olayını halletsinler
  • Unity'i oynamadım, bunun atmosferini beğendim,hoşuma gitti. Eğer optimizasyon sorunu olmazsa oynarım. Gene aynı şekilde sorunluysa bunu da pas geçeriz.
  • Ne yalan söyleyeyim son oynanış vidyosuna bakınca o kadar da kötü görünmüyor sanki. Ubisoft bu seri ile ilgili aşırı bir ön yargı oluşturdu insanlarda. Bu sefer (eşşek değillerse eğer) insanların güvenini kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar gibi geliyor. İnsanlarda bu ön yargılarını göstermek için (daha büyük eşşek değillerse eğer) ön spariş etmezlerse ileriki zamanlar için iyi bir ders olur ve daha az hatalı oyunlar görebiliriz Ubisofttan. Umarım :)
  • Aslında bazı pozitif yanları var gibi şu an, ama erken açıklamalarına güven olmuyor firmaların. (hele ki Ubisoftun...)
    Multiplay olmayacakmış hiç bu sefer, tam isabet bence. Kimse multisi için almıyordu bu oyunlarda ve doğru düzgün çalışana kadar çoğu insan bıkıp bırakıyordu. Oraya harcayacakları zaman ve parayı tekli oyuncu kısmına ayırsınlar.
    Yakın dövüş ve gizlilikte iyice gelişmiş gibi bu sefer, çıplak elle olan dövüş kısmı gelişmiş baya (Batman gibi olmuş) gizlilikten Unity den bir adım öteye taşınmış.
    Ata arabaları ise ilginç olacak, çok fazla kovalama görevi koymazlar umarım. GTA ya dönmesin iyice oyun. Ki bu hızla ilerlerse o da olacak gibi :D
  • Vayy assassinler sendikalı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Vayy assassinler sendikalı olmuş

Templarlar Harranlı
  • vaay yeni bir hayalkırıklığı daha
  • Daha AC Black Flag oynayacağım dedim 2 oyun çıktı.

• Video da görüldüğü kadarıyla harbi en tırt ac oyunu imajı verdi bana. Gene buglar gene angut yapay zeka ve artık kronik olmuş animasyon bozuklukları, prealpha diyicemde son halinde pek fark olmuyor. Dövüş sistemi çok harika gözüktü 12 yaş altı gençlerimize uygun. Tek tuşa aban adamın işini bitir.

Ya bu bana adam akıllı bir AC nin çıkışını ertelemek için ara oyunlar gibi geliyor. Uzattıkca boku çıkmaya başladı ve uzattıkca uzatıcaklar. Konsept gayet iyi aslında ama işlersen ana karakter gene alaycı, çocuksu of olmuyor işte yakışmıyor abi. Seriye bir ciddiyet şart arkadaş AC3 teki connor bunlardan çok daha iyidi. Blackflag dan beri bir alaycı ana karakter yapılmaya başlandı sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Bayan karakter olacak diyorlardı. Trailerda öyle bir şey yoktu. Trailer da çok sıkıcıydı hiç heyecan yoktu.

Jacob'ın kız kardeşi oynanabilir karakter olacakmış sanırım wiki'deki bilgilerden anladığım kadarıyla. Oyunun atmosferi hoşuma gitti, gizliliğe daha fazla önem vermeleri isabetli olmuş, umarım optimizasyon konusunda da daha iyi iş çıkarırlar bu sefer. At arabası sürmek farklı bir deneyim olacak.
  • Yahu hangi gizlilik görmüyormusun adam kadının yanında adamı öldürüyor, tutuyor ikinciyi indiriyor orda duranlarda mal gibi bakıyor insan bir tepki verir bir bağırır ben bu oyunun serisini sadece revelationsa kadar oynadım ve bitirdim AC 3'e bile başlamadım iyikide başlamamışım ezio gibi bir adamdan sonra böyle ucube karakterler ancak ubisofta yakışır.
    Her sene para kazanmak uğruna saçma bir senaryo kısır optizasyon sıfır yapay zeka oyuncuyu zerre düşünmeyen bir şirket ama oyuncular yinede alıyor siz oynayamaya devam edin sonrada şikayet edin bence hiç hakkınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

- şirket kurulduğundan beri bu oyun üzerinde çalışıyoruz

• Bi oyunu da tam anlamıyla bitirip çıkartırlar umarım. Sırf oyunun ismi var diye oynanılıyor diye oyunlar hatalı, optimizesi olmadan çıkartılıyor. merak ediyorum hangimiz AC2 serisini oynarken aldığımız zevki 3 ve 3'ten sonrakiler de aldık ? ama umutları yitirmeyelim, belki ubisoft senaryoyu iyi bi şekilde bağladığı, başarılı ve AC tadını veren bir oyun yapar
  • Gelsin oynarız sıkıntı yok, yeter ki Unity gibi buglu ve optimizasyon özürlü olmasın..

Ha birde şehir yaşıyor havası yaşatsın.. Unity de şehir kalabalık ama içi boş kalabalık.. Hiç yaşıyormuş hissine kapılmadım.. Bunların dışında Unity de kötü bir oyun değildi, orta derece bir oyundu..

Bu oyun da 2 karakter kontrolü, bölge ele geçirme, çete yönetimi ve at arabası kullanımı ilgimi çekti baya. Tabi bunları oyuna nasıl yedirecekleri de önemli.. Bekliyorum bakalım, ön sipariş yapmak yerine puanlamaları bekleyeceğim. 7 ve üstü olursa alırım
  • Oynanış video'sunu izledim, önceki oyunların aynısını koymuşlar. Karakter animasyonları bile birebir aynı. Bari suikast yaparken slow motion yapacağın yerleri değiştir, veya efekti değiştir. En gereksiz Assassin's Creed oyunu olacak gibime geliyor. Hey gidi hey, bir zamanlar serinin yeni oyunu İstanbul'da geçecek dendi diye hayat dururdu.
  • Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]
    Serinin geldiği noktada, mevcut yönetime baş kaldıran, muhalif çeteler minvalinde bir Assassin anlayışı oluştu, "Creed" kısmı tamamen yok oldu. Altair ve Ezio ile anlam kazanan "Assassin" kavramı, kelimenin direk karşılığı olan Suikastçı ve hatta Katil olarak yeniden şekillendi.

Revelations'tan sonra da hiçbir oyunda tam olarak verilemeyen hatta neredeyse tamamen kaybolan Derin oluşum, yapılanma, teşkilat, Mentor/Recruit, ulvi amaçlar, mottolar...vs yerini çeteciliğe bıraktı ki bu oyunda da bu konsept, görseller ve videolardan da anlaşılacağı üzere (Baş karakter de dahil olmak üzere tüm ekip, kelimenin tam anlamıyla "Serseri çetesi") tepe noktaya ulaşacak gibi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.