Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyundaki tarihi karakterleri tanıtan bir video yayınlandı.

Bölüm Sonu Canavarı Türkçe alt yazılı olarak yayınladı.
    http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Assassins_Creed_SyndicateTarihi_Karakterlerle_Tanisin_Turkce_Altyazili-14179.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Pek beklenti yok galiba kaç gündür 1 mesaj bile yazılmamış. Unity'den daha iyi olacağını düşünüyorum. Multiplayer olmaması bence bir artı. Hikayeye odaklanmışlardır. En azından öyle umuyorum

Ac serisi sıkmaya başladı artık.Üstüne de Unity eklenince tam oldu. Ha oyun çıkınca oynayacağım elbette ama cidden de heyecanlanacak bir şey yok ki.Senaryo ve mekan dışında oyun bildiğimiz Ac olacak işte.

• PS4 e ait bir lastplay baktım bakmaz olaydım gözlerim aktı kötülükten. Grafikler unity den kötü geldi bana, yüz kaplamaları mimiklerde unity göre yapaylık var kaplamalar baya kötü be unity tek hayran kaldığım nokta ara sahnelerdeki doğallık idi.Oyun gene herşeyiyle aynı ona alıştık diyicemde neyse, yapay zeka gene yapay gerizekalı ve gene gene dövüşler basit malesef dövüşler de moron gibi bakıyorlar. Özellikle onlara dikkat ettim :( Ulan ubi seriyi mahvettin teşekkürler sana, division oha diyerek izlemiştim o an ön siparişi basıcaktım ama son olan olaylarla yok arkadaş birde e3 tede gördük gene down division'ı bütün hevesim mevesim kaçtı. Eminim kısır bir oyun olacak. İnşallah yanıltır. Gerçekten bıktırdı türk dizilerindeki son moda alaycı, ego tavan yapmış, serseri karakterler ac serilerindede devam ediyor.

• Oyunu PS4 için satın aldım. Yarın elimde bir aksilik olmazsa. Deneyip göreceğiz. :)
  • Yine oynarim ama ana karakteri sevmedim nedense ne bileyim sakal kesimi falan nedense cok itici geldi bana

• unity de benim külüstür yığılıp kalmıştı optimizasyondan oynayamadık bakalım bunda nasıl bir tepki verecek.
  • Oyungezer'den video geldi

• Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]
  • Beyler oyun pc ye ne zaman geliyor? Tarih olarak belli mi??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    19 Kasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Bir tek Türkçe dil yok oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Bir tek Türkçe dil yok oyunda

Bu oyuna müstehak zorrente düşmesini beklicem....Turkçe dil desteği hiç yok..yazıklar olsun sana Ubisoft

Bu arada cevap için teşekkür ederim @busterr

• Oyun çıkınca AnimusProjesi'nin Türkçe yamasını bekleyeceğim ben

şimdi senin mantıkla her oyunu torrentten oynuyorsun zaten çünkü hiç biri Türkçe dil desteği vermiyor da niye ubisoft a bok atıyorsun sadece... :D merak ettim sadece torrentten oynamana lafım yok senin seçimin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

şimdi senin mantıkla her oyunu torrentten oynuyorsun zaten çünkü hiç biri Türkçe dil desteği vermiyor da niye ubisoft a bok atıyorsun sadece... :D merak ettim sadece torrentten oynamana lafım yok senin seçimin

Benim her oyunu torrentten indirip oynadıgımı nerden biliyorsun çocuk, oyun oynarken yanımdamı oluyorsun bu 1,
    Boyle başyapıt oyunlar artık Turkiye gibi yuksek pazar hacmine sahip ülkelere de dil desteğini sunmalrı gerekir diye düşünüyorum bu da 2 ,
    Örnek olarak Uncharted collection serisi diyebilirim. Oyun bana resmen ps4 satın aldırttı, daha ne diiyim sana ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    acaba o bahsettiğin oyun ve sony exc oyunların hepsinin Türkçe altyazı olmasının sebebi sony türkiye olablir mi? ubisoft türkiye nin yerini bile bilmiyor olabilir... neyse ben zaten her oyunu indiriyorsun demedim senin mantığınla diye özellikle belirttim ki mantığın yukarıdaki mesajında belli. yazdıklarından kimin çocuk olduğu da belli. nerden türediniz siz bilmiyorum ki görüşlerinize uymayanları çocuk, ergen diye yaftalıyorsunuz. asıl çocuklar kendinizsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Oyun çıkınca AnimusProjesi'nin Türkçe yamasını bekleyeceğim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Oyun çıkınca AnimusProjesi'nin Türkçe yamasını bekleyeceğim ben

Arkham Knight yamasini bile beklemekten millet soldu hocam hele hic oynamayanlar Bu devirde daha tr yama beklenmez baya gec geliyor.

• türkçe olsa düşünürdüm almayı ps4 için 219lira spot fiyatı var oda rezillik ya hayatta işim olmaz. ac unitidy den sonra boku çıktı bir serinin daha..

• Unity kadar iyi değil grafikler. O oyundaki ışıklandırma gölgeler çok acayip bir seviyedeydi. Binlerce npc aynı meydanda toplanıyordu. Oyundaki köşe başında duran vazo çiçek gibi şeylerin bile deli gibi poligonu vardı kaplamalar aşmıştı.

Ps4 videolarına baktım en azından konsolda o kadarda iyi durmuyor Syndicate.

Bakalım nasıl sistem isteyecek.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.