Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam yorumunuz için teşekkürler okurken isyanınızı hissettim.

Black Flag'ı ben bitirmedim siz 50 saat oynadıysanız ben 20 saat falan oynamışımdır fakat Black Flag beğenmemekten öte gerçekten oyuna sinir oluyorum. Oyun başında boş konuşmalar ve serinin 6. oyunu olmasına rağmen sanırım konuyu anlatması tutorial derken 3 saat sürüyor anca oyun o zaman başlıyordu. Yan görevlerini, toplanacakları her oyunda elimden geldiğince yapmaya çalışırım ama ana görevleri aşırı dandik olunca oyunun içine girememiştim. Çünkü bana göre bir oyunun ana görevleri iyi değilse oynamam için pek bir neden yok gibi geliyor, yan görevleri iyi olsa da. Oysa korsan konseptini çok severim ve pek oyun çıkan bir tür değil. Monkey Island ve Sid Meier's Pirates en son oynadığım korsan oyunlarıydı. Fakat dediğim gibi tutorial tadında olan ana görevleri. Sürekli birilerini takip etmek, gemi takip ederken adanın diğer tarafından takip edeyim deseniz aynı yere çıkıyor olsa bile orayı açmama gibi dizayn tercihleri yüzünden soğumuştum. Birde bitirmediğim için açıklanıyorsa oyunun ilersinde bilmiyorum ama ana karakter diğer tüm yıllarca ders almış, çalışmış karakterler kadar yetenekliydi. Adam oyunun başında aldı kostümü maşallah 20 yıllık Assassin gibiydi.

Şimdi sizi daha çok sinir edecek yorumlarıma geçeyim.

Hocam Altair bana göre içi bomboş bir karakter, sırf karizmasından dolayı farklı bir karaktermiş gibi geliyor. Ama karakter olarak hiç iyi yazılmış bir karakter değil bana göre. Tabi bunda ilk oyunu hiç beğenmemin de büyük etkisi olabilir. Bu arada onu beğenmedin bunu beğenmedim neyi beğendin diyorsanız 2, Brootherhood, 3 ve Syndicate'i beğendim ki Syndicate şu an hala bitirmedim seride zirveye oturabilir benim için.

Rouge oynamadım fakat AC serisinde Connor ve Evie dışında her ana karakter easy going, espriler yapan olayı çok ciddie almayan, yıllardır Hollywood'un sanki çok orijinal bir karaktermiş gibi yazıp önümüze attığı en zor durumlarda bile espri yapan karakterler. O yüzden Connar favori karakterimdi. Ben bu tarz karakterleri beğenmiyorum ve bana göre bu karakterlerin iyi işlendiği çok az film, kitap, oyun var. Sürekli bu kadar ciddiyetsiz davranan bir insanın, işinde o kadar iyi olması ki işi dediğimiz suikastçı olmak yani yıllarca çalışma, pratik gerektiren bir işte iyi olacağı pek inandırıcı gelmiyor.

Connor'sa yaşadığı olayları oyunun çok iyi yansıtmasın da etkisi var tabi ki. Bu yaşadıkların adamı gibi duruyordu. Genç yaşta olgunlaşmış bir karakter hissini çok iyi veriyordu. Diğer karakterler gibi sonradan sürekli gülen ve espri yapan bir karaktere değil içine kapanık, sessiz bir karaktere dönüşüyordu. Sadece amacına odaklanmış bir karakter hissini bence iyi veriyordu. Bu gibi sebeplerden dolayı favori karakterim olmuştu.

Hocam maalesef hikayede ana karakterin o kadar yetenekli olması,bir Assassin gibi her yere eğitim almadan tırmanabilmesi ve onlar gibi savaşabilmesi açıklanmıyor doğru düzgün Ben önce ne kadar yan görev varsa yapıp sonra ana görevleri araya fazla bir şey sokmadan oynayan biri olduğum için daha ana hikayeyle ilgili çok fikre kapılamadan oyun çok sarmıştı beni.O yüzden seni anlayabiliyorum ana görev konusunda tamamen

Connor konusunda o kadar anlayışlı olamayabilirim ama Şaka bir yana Connor aslında serideki en gerçekçi karakter.Yani gerçekçiden kastım senin de dediğin gibi normal bir insan gibi olması,o Hollywood havasından uzak olması karakter olarak.Ama onun dışında çok soğuk,duygusuz,bağlanamadığım,ergen tavırlı bir karakterdi bence.Derinlik onda da pek yoktu.Altair daha derin bir karakterdi ve aslında sevmediğin o cıvıklıktan en uzak kişiydi tüm seride diye düşünüyorum.Senin AC 1'de yaşadığın oyunu beğenmediğin için ana karakteri de beğenmeme olayı bende de 3 ve Connor da oldu biraz da.Ben 3'ü pek beğenmemiştim Templar-Assassin çatışması (Bu ikilinin siyah-beyaz değil de ikisinin de grileri olması,kesin bir doğru olmaması durumunu yani) ve Haytham dışında.Syndicate gerçekten güzel oyundur bu arada,imkanın olursa mutlaka bitirdikten sonra Jack The Ripper DLC'sini de oynamanı öneririm

• Story bitmesine az kaldı, toplanacakların %80'ini toplamışım. Onları bitireyim biraz ara verip Season Pass alacağım. Bakalım AC ekibi Jack the Ripper'i aslında kimdi diye gösterecek merak ediyorum. Umarım Templer ya da Assasin çıkmaz.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Spoiler vermeyeyim ama o konuda beklentini düşük tut,illa ki biri çıkacak yani Bu arada Rogue oynamadım demiştin hocam,fırsatın olursa onu da mutlaka denemelisin.Senin favorilerinden 3 ile çok güzel bağlantıları var ve 4'teki atmosferin yan içeriklerin tamamına sahip,üstelik ana hikayesi ve görevleri de çok kaliteli

Edit : Vay be 4000. mesaj olmuş,çok duygulandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 6 Şubat 2017; 19:52:21 >
  • Siz deyince Black Flag'ı mı bitirsem dedim ama sonra o ana görevleri aklıma geldi vazgeçtim. Rouge'a bakabilirim fakat AC serisi gerçekten collectible olayının suyunu çıkarıyor 600'dan fazla collectible mı olur bir oyunda.
  • Şuan unity oynuyorum iştahımı kabartmayın lütfen oyunlara para yetiştiremiyorum :p oyunu oynayıp bitirmiş arkadaşlar bf1 ile oynamalığına takas edebiliriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz deyince Black Flag'ı mı bitirsem dedim ama sonra o ana görevleri aklıma geldi vazgeçtim. Rouge'a bakabilirim fakat AC serisi gerçekten collectible olayının suyunu çıkarıyor 600'dan fazla collectible mı olur bir oyunda.

Collectible konusunda Unity üstüne yoktur herhalde,resmen harita gözükmüyordu simgelerden
  • Hikayeyi görenler varmı ben göremedim de

Ne yalan soyleyim benim de favori karakterim connor du nedendir bilinmez içim çok ısınmıştı kerataya ama yok ne jacop ne eavy isinamdim bi türlü.

Connor da önemli olan şey bi davanın olması bi amacı olması ailesinden daha önemli connor için davası belki bu yüzden hoşuma gitti

Sonra ezio. Ezio nun olayı da aile için kardeşliğe girmekti ki öyle oldu ama sonradan tabiki ezio için de kardeşlik önemli oldu

Altair i anlatmaya gerek yok heralde

Edwar a da ısınamadım ne bileyim kardeşlik alakası yok gibi geldi bana. Karı kız para şöhret peşinde bi korsan yeni bir İP olarak çıksaydı Black Flag daha güzel olabilirdi

Arno hakkında yorum yapamayacağım tek karakter çünkü unity yi oynamadım

Velhasıl çok güzel bi seri iken gözler önünde çöp+leş olan bi seri oldi inşallah yeni oyunu adam akıllı bi şey olur

• Bende anlayabilmiş değilim Connor karakterinin neden sevilmediğini.. Şahsen benim Ezio'dan sonra en çok ısındığım karakterdi. O Assassins Creed'de senaryo-hikaye, yasandigi tarih bakımından sevdiğim bir oyun olmuştu. Black flag'da her ne kadar genel suikastçı gizlilik prensibine biraz aykiri bir seri olsada gereksiz büyük harita ve uzunluğu haricinde gene hikayesiyle atmosferiyle gayet iyi bir oyundu. Assassins Creed yeni nesil yeni motorla birlikte bozdu malesef oyunu kim ne derse desin. Oyun mekanikleride dahil herşeyiyle arattiriyor eski nesili eski oyunları. En çok gıcık kaptığım işte kartal bakışını açtığımız zaman oyundaki dusmandir, dosttur vs. renk cümbüşüne dönüyor ya ortalık hiç sevmiyorum o işi..

• Bu seriyi oynamamın sebebi tarihi dönemlerde geçip gerçek mekan ve kişilerin olması,fantastik bir evreni olsa eminim bu kadar oynamazdım en fazla bir iki oyununu oynayıp bırakırdım.
  • Oyun cidden AC serisinin geri dönüş oyunu gibi olmuş.Bence şans verin

Güzel yanları

-Ana senaryo pek iyi olmasa da yan görevler felan güzel.Özellikle ünlü kişilerin görevleri sıkıcı değil ve farklı farklı.

-Grafikler çok iyi her ne kadar kaplamalar biraz zayıf olsa da, yollardaki kaldırımlardaki su birikintilerinin görselliği muazzam.Gerçeğe epey yakın duruyor.Özellikle akşam üstü veya gece olduğunda ışıklandırma da iyi olunca acayip iyi duruyor grafikler.

-Bir diğer artı benim için tabi,sanayi devriminin başlangıç yıllarında geçmesi,Londra'nın bir çok yerinde fabrika var.İnsanlar sürekli bir işle uğraşıyor.Saçma sapan şekilde rastgele insan basıp sağda solda boş boş gezdirmemişler bu sefer.

-Animasyonlar da fena değil,sokakta tek başında top oynayan çocuktan tutun da atın animasyonları ve hareketlerine çok çok başarılı,

Son olarak yeni AC serisinin Mısırda geçeceği söyleniyor.Acaba hangi döneminde geçecek?Biz Türklerin Osmanlı ve Memlüklüler olarak Mısır'da uzun süre hakimiyet kurduk.Belki o dönemlerden birinde geçebilir.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    ulan danca dilini kullanan en fazla 5-6 milyon insan varken 80 milyonluk türkiye için türkçe dili hazırlamamak nedir ya,bunlar ya türk veya ne bileyim islam düşmanlığını falan.Farkındaysanız arapça'da yok ,yani kesinlikle bu ubisoft islam düşmanı bir şirket belli oluyor.
  • quote:

Hocam yorumunuz için teşekkürler okurken isyanınızı hissettim.

Black Flag'ı ben bitirmedim siz 50 saat oynadıysanız ben 20 saat falan oynamışımdır fakat Black Flag beğenmemekten öte gerçekten oyuna sinir oluyorum. Oyun başında boş konuşmalar ve serinin 6. oyunu olmasına rağmen sanırım konuyu anlatması tutorial derken 3 saat sürüyor anca oyun o zaman başlıyordu. Yan görevlerini, toplanacakları her oyunda elimden geldiğince yapmaya çalışırım ama ana görevleri aşırı dandik olunca oyunun içine girememiştim. Çünkü bana göre bir oyunun ana görevleri iyi değilse oynamam için pek bir neden yok gibi geliyor, yan görevleri iyi olsa da. Oysa korsan konseptini çok severim ve pek oyun çıkan bir tür değil. Monkey Island ve Sid Meier's Pirates en son oynadığım korsan oyunlarıydı. Fakat dediğim gibi tutorial tadında olan ana görevleri. Sürekli birilerini takip etmek, gemi takip ederken adanın diğer tarafından takip edeyim deseniz aynı yere çıkıyor olsa bile orayı açmama gibi dizayn tercihleri yüzünden soğumuştum. Birde bitirmediğim için açıklanıyorsa oyunun ilersinde bilmiyorum ama ana karakter diğer tüm yıllarca ders almış, çalışmış karakterler kadar yetenekliydi. Adam oyunun başında aldı kostümü maşallah 20 yıllık Assassin gibiydi.

Şimdi sizi daha çok sinir edecek yorumlarıma geçeyim.

Hocam Altair bana göre içi bomboş bir karakter, sırf karizmasından dolayı farklı bir karaktermiş gibi geliyor. Ama karakter olarak hiç iyi yazılmış bir karakter değil bana göre. Tabi bunda ilk oyunu hiç beğenmemin de büyük etkisi olabilir. Bu arada onu beğenmedin bunu beğenmedim neyi beğendin diyorsanız 2, Brootherhood, 3 ve Syndicate'i beğendim ki Syndicate şu an hala bitirmedim seride zirveye oturabilir benim için.

Rouge oynamadım fakat AC serisinde Connor ve Evie dışında her ana karakter easy going, espriler yapan olayı çok ciddie almayan, yıllardır Hollywood'un sanki çok orijinal bir karaktermiş gibi yazıp önümüze attığı en zor durumlarda bile espri yapan karakterler. O yüzden Connar favori karakterimdi. Ben bu tarz karakterleri beğenmiyorum ve bana göre bu karakterlerin iyi işlendiği çok az film, kitap, oyun var. Sürekli bu kadar ciddiyetsiz davranan bir insanın, işinde o kadar iyi olması ki işi dediğimiz suikastçı olmak yani yıllarca çalışma, pratik gerektiren bir işte iyi olacağı pek inandırıcı gelmiyor.

Connor'sa yaşadığı olayları oyunun çok iyi yansıtmasın da etkisi var tabi ki. Bu yaşadıkların adamı gibi duruyordu. Genç yaşta olgunlaşmış bir karakter hissini çok iyi veriyordu. Diğer karakterler gibi sonradan sürekli gülen ve espri yapan bir karaktere değil içine kapanık, sessiz bir karaktere dönüşüyordu. Sadece amacına odaklanmış bir karakter hissini bence iyi veriyordu. Bu gibi sebeplerden dolayı favori karakterim olmuştu.

revelations veya birinci oyunu oynadın mı? oynadıysan hala connor nasıl favori karakterin anlamıyorum. revdeki ezio ve altair de gayet ciddi olgun kişilerdi. ayrıca connor ana karakter olmasına rağmen haytham ın altında ezilen bir karakter. rogue oynamadıysan shay cormac de sağlam karakterdir

• Assassin's Creed oyunlarından 2,Brotherhood çok güzeldi. Revelations ve 3 idare ederdi. Black Flag'i hiç beğenmedim, bitirmedim de. Rezalet bir oyundu bence. AC bile değildi. Unity teknik sıkıntılar dışında gayet güzel bir oyundu (Benim PS4'te çok sıkıntı olmadı zaten) Snydicate'ı da yeni bitirdim. Bence Brotherhood'dan sonra en iyi AC oyunu olmuş.
    Grafikler Unity kadar iyi gelmedi bana, ama yine çok güzeldi. Optimizasyon ve bugları da çözmüş olmaları çok iyi olmuş. Oynanış açısından muhteşemdi. Unity gibi bundada silah, kıyafet falan detayına kadar yapabiliyoruz. Hikayesine bayılmadım, Unity'nin hikayesi daha iyiydi bence. Aşk hikayesi falan Unity daha hoştu. Ama bunun ki de o kadar rezalet değildi. Vasattı bence.
    Benim özellikle beğendiğim görevler,
    Templar öldürdüğümüz görevler oldu, bir sürü çeşitlilik var ve eğer gizliyi becerebiliyorsanız, çok zevk alacaksınız görevlerden. Ben acayip aldım.

Puanım 8.2/10

• oyun ağır çöp bu nedir yahu fps drop almaktan ciüerim soldu bi anda tak diye 5 fps düşüyor yükseliyor sistemde kötü değil.milyon adet bug. birbiri içinden geçen npcler, abidik gubidik modellemeler, oyun içinde kasmayan pc'nin, cinematic'de kasması (ses-görüntü senkronizasyonu), kamera açısı rezillikleri filan. bin tane şey sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 14 Haziran 2017; 22:8:10 >
  • Lan ubi kopya indirmekle ne kadar haklı olduğumu kanıtladığın, ve bundan sonra sana 5 kuruş cebimden çalışmayacağı için teşekkür ederim... Bir oyunda nasıl save olmaz be kardeşim, ben mecbur muyum bölümleri tekrar tekrar başlamaya, senin o 5 para etmez otomatik save sisteminle.

F5 diye bir tuş var hatırlaman dileğiyle.

Ayrıca bu oyunun hikayesini öven derhal oyunculuğu bıraksın :) Bu kadar kopuk ve sıkıcı bir hikaye görmedim. %30 da bıraktım oyunu. Nerede o deasmond lı zamanlar. Forever Revelation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 27 Haziran 2017; 6:27:51 >
  • Oyunda sokaktaki insanların uğraşlarını buraya yazayım
    -Müzik söyleyen çalan insanlar
    akordiyon ile müzik çalan insanlar,çellolar ile müzik çalan insanlar,müzik kutusundan müzik çalan insanlar,parkın içinde opera söyleyen insanlar,üflemeli saksafon gibi aletler ile müzik çalan insanlar ...
    -evlerın çatısında baca temizleyen insanlar
    -parkın içinde sevgilisiyle oturmuş konuşan insanlar
    -parkın içinde ağaca veya duvara yaslanıp uzanmış keyif yapan insanlar
    -parkın içinde sızıp kalmış insanlar
    -gazete satan çocuklar
    -bir birleri ile top oyanyan çocuklar
    -birbirleri ile yakalamaç oynayan çocuklar
    -arka sokaklarda yiyişen insanlar
    ve daha sayamadıklarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oyunda sokaktaki insanların uğraşlarını buraya yazayım
    -Müzik söyleyen çalan insanlar
    akordiyon ile müzik çalan insanlar,çellolar ile müzik çalan insanlar,müzik kutusundan müzik çalan insanlar,parkın içinde opera söyleyen insanlar,üflemeli saksafon gibi aletler ile müzik çalan insanlar ...
    -evlerın çatısında baca temizleyen insanlar
    -parkın içinde sevgilisiyle oturmuş konuşan insanlar
    -parkın içinde ağaca veya duvara yaslanıp uzanmış keyif yapan insanlar
    -parkın içinde sızıp kalmış insanlar
    -gazete satan çocuklar
    -bir birleri ile top oyanyan çocuklar
    -birbirleri ile yakalamaç oynayan çocuklar
    -arka sokaklarda yiyişen insanlar
    ve daha sayamadıklarım.

Çok güzel yazmışsın hocam.Ben de oynarken sokaktaki insanların uğraşlarını farkedip doğallığını gayet başarılı bulmuştum.Millet sırf Unity gibi kalabalık değil sokaklar diye eleştirmişti ama Unity'deki siviller kelimenin tam anlamıyla kuru kalabalıktı.Hiçbir uğraşı olmayan,sadece boş boş gezen yapay,doğallıktan uzak varlıklardı.Syndicate ise o işi gerçekten iyi kotarmıştı.Umarım Origins de en az Syndicate kadar iyi olur bu konuda

• arkadaşlar oyunda büyük bir sıkıntım var. daha yeni başladım. araya oyun traileri girdikten geri benim kontrolüme dönerken fps 130 120lerden bir anda 1-2sn 25 fpslere düşüyor hafif takılıyor sonra devam ediyor bu neyden kaynaklı normal mi ?
  • Oyundan sıkılmıştım, taa ki halat sistemine kadar. Halatı keşfettim, oyun benim için daha eğlenceli oldu. Suikast görevlerinde anında ortadan kaybolabiliyorsunuz, ya da ulaşımı kolaylaştırıyor. Bir de oyunun yan görevlerini çok sevdim. Baya bir yan görev var.
  • Oyuna bir süre ara vermiştim ve yakın zamanda başlayıp bitirdim.Açıkçası bittiğine üzüldüm,karakterlere felan alışmış sevmiştim hepsini,o ıslak Londra sokaklarını,insanların uğraşlarını,yan görevlerini felan sevmiştim,keşke bitmeseydi dedim.
    Benim için İyi AC oyunlarını yaz deseniz bu oyunu eklerim kesinlikle.

Umarım benzer dönemde geçen 2. bir Syndicate oyunu daha gelir...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.