Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kusurabakma ama seninde yanlışın var...
    Arkadaş yeni nesilde bu oyun gibi iyi grafik hangi oyunda var demiş açık dünya olarak..
    Kalkıpta need for speed ile kıyaslamadık haliyle bizde,kıyasladığımız oyunlar açık dünya oyunları ve GTA 5 grafikleride bu oyundan üstün şimdi orda GTA 5'i ezmeyelim...Artı olarak Witcher'ı atlamışım dediğin gibi onun zaten yanına yaklaşamaz...

Oyunu yarıda bırakıp sattığım için hikaye olarak bişey diyemem,ama o konuda şüphem yok muhtemelen daha iyidir çünkü unity hikaye kısmında biraz vasattı çok farklı yerlere götürdü bizi...

Şu yorumunada katılmıyorum saf AC oynanabilirliği AC2 AC Brotherhood ve Revolations'dır...
    Çünkü saf AC oynanışında ip olmamalı...Bi ara korsan olduk yakıştı bu tür değişiklikler kabul edilebilir zatende ip olayı bozdu bari bunu kabul edin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun tam anlamıyla rezalet resmen artık templar assassins kavgasını bile bir klişeye döndürdüler rezalet rezalet rezalet 10/4.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Yani yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar...GTA 5 var,yeni çıkan Fallout 4 var bunlarda açık dünya oyunu bunlardan çokmu iyi grafiği...

Evet gta 5 ve özeelikle leş grafikli fallout 4'ten çok daha iyi grafikleri var.Bunu görmek içinde alim olmaya gerek yok.
  • quote:

Hocam kusurabakma ama seninde yanlışın var...
    Arkadaş yeni nesilde bu oyun gibi iyi grafik hangi oyunda var demiş açık dünya olarak..
    Kalkıpta need for speed ile kıyaslamadık haliyle bizde,kıyasladığımız oyunlar açık dünya oyunları ve GTA 5 grafikleride bu oyundan üstün şimdi orda GTA 5'i ezmeyelim...Artı olarak Witcher'ı atlamışım dediğin gibi onun zaten yanına yaklaşamaz...

Oyunu yarıda bırakıp sattığım için hikaye olarak bişey diyemem,ama o konuda şüphem yok muhtemelen daha iyidir çünkü unity hikaye kısmında biraz vasattı çok farklı yerlere götürdü bizi...

Şu yorumunada katılmıyorum saf AC oynanabilirliği AC2 AC Brotherhood ve Revolations'dır...
    Çünkü saf AC oynanışında ip olmamalı...Bi ara korsan olduk yakıştı bu tür değişiklikler kabul edilebilir zatende ip olayı bozdu bari bunu kabul edin...

Gta 5'in grafiği daha iyi diyorsan oyun oynuyorum falan deme arkadaşım sen ya da bir doktora falan görün astigmat falan var sanırım. Güncel oyunlarda Witcher harici gerisinde kaldığı bir oyun yok.
    Ayrıca ip dediğin şey hayat kurtarıyor bu oyunda. İster kullan ister kullanma ama Londra gibi bir şehirde olmazsa olmazdır. Londra'daki binalar blok şeklinde dolayısıyla bir bloktan diğerine gitmek için çoğu zaman aşağı inip tekrar tırmanmak zorunda kalıyorsun hatta koşturarak gitmeyi tercih ediyordum. Bu ise harika iş görüyor en azından önceki serilerdeki gibi işlevsellikten tamamen uzak bir yapıda falan değil gayet kullanışlı ve rahat birşey.
    Ayrıca korsanlık yakıştı dedikten sonra bırak kabul etmeyi kaale bile alınmaz. Oyun olarak güzel olması, beğenmek ayrı birşeydir ama assassin diyorsun. Herifin tekini öldürüp kıyafetini aldık diye assassin olup oraya buraya tırmanmak nereden çıkıyor ? Bu mu kabul edilebilir bırak Allah aşkına.

• Bunun alimlik ile alakası yok Fallout 4 oynamadım ama GTA 5 oynadım ve bu oyunuda oynadım GTA 5 grafik olarak önde siz GTA 5'i ps3'te filan oynadınız herhalde...

@GT_55

Dostum astigmat hastası filan değilim ve bu zamana kadarda rpg türü hariç yarış spor aksiyon her türlü oyunu oynadım ve başyapıtlarıda seri olarak oynadım, her türlü devam oyununu...Sen seriyi oynamadın galiba,hem saf AC oyunu diyorsun hemde ipi kabul ediyorsun unity'de de bir sürü yüksek bina vardı ipe gerek duydukmu zaten free-run ve free-down var istediği kadar yüksek olsun engelmi sence...

@Kraven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 20 Kasım 2015; 20:14:30 >
  • Oynadık kardeşim oynadık.Gta5'in çok ilerisinde grafiklere sahip, syndicate. 100 kişiye sorsan 99'u ac der, sadece 1 kişi hayır der, o da sensin.
  • Gta v eskidi artık grafik bakkımından ac ninn bu oyunu bir tık önde ama bence artık bir çok yapım öne geçti grafik olarak gta yı. Sonuçta ps3 de hesaba katarsan 2-3 senelik bir yapımdan bahsediyoruz. Bana göre ps4 en iyi grafik wicher 3 ve star wars battlefront da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar...GTA 5 var,yeni çıkan Fallout 4 var bunlarda açık dünya oyunu bunlardan çokmu iyi grafiği...

Hocam naptin naptın fallout 4 u havada karada tokatlar,gta 5 civil civil renkli bi oyun ama kaplama ve isiklandirmalari Ac Syndicate in yanına yaklaşmaz.

• quote:

Bunun alimlik ile alakası yok Fallout 4 oynamadım ama GTA 5 oynadım ve bu oyunuda oynadım GTA 5 grafik olarak önde siz GTA 5'i ps3'te filan oynadınız herhalde...

@GT_55

Dostum astigmat hastası filan değilim ve bu zamana kadarda rpg türü hariç yarış spor aksiyon her türlü oyunu oynadım ve başyapıtlarıda seri olarak oynadım, her türlü devam oyununu...Sen seriyi oynamadın galiba,hem saf AC oyunu diyorsun hemde ipi kabul ediyorsun unity'de de bir sürü yüksek bina vardı ipe gerek duydukmu zaten free-run ve free-down var istediği kadar yüksek olsun engelmi sence...

@Kraven

Canım kardeşim AC serisinin çıkmış her oyununu oynadım Liberation dışında ki onu da bir ara oynayacağım pc'de. Gta serisinin ilk oyun dahil London dahil her oyununa orjinal olarak sahibim Gta 5'i de hem Xbox'da hem Ps4 üzerinde oynadım ve bitirdim online'ın suyunu çıkardım.
    AC'nin grafik olarak geri olduğunu hele ki 1.5 sene önceki Gta 5'ten geri demek görememek demektir başka açıklaması olamaz. Senden başka kimse Gta 5 grafik olarak daha iyidir demiyor farkındaysan çünkü gözle görülen birşey bu kişiye göre değişen renk zevk meselesi değil.
    İp dediğin şey olmasa dakika başına bir blok tırmanıp diğer tarafından inip tekrar tırmanman gerekecek. Gerçek zamanla 5 dakikada gideceğin yere 15 dakikada gidemeyeceksin mesele uzunluk kısalık değil. Daha doğru düzgün bir oyun kültürün yok benimle oyunlar üzerinden tartışıyorsun. Rpg oynamamışsın oyun mekaniklerinden bahsediyorsun. İlk oyununu 23 sene önce oynamış, aktif olarak da 19 senedir oyun oynuyorum ama böyle bir karşılaştırma yapıp bu cevabı vereni ilk defa görüyorum, tebrik ederim cidden

• Şöyle bir karşılaştırmada yapabiliriz o zaman oyun pc'ye çıktımı bilmiyorum ama pc üzerinden bak bakalım hangi oyun grafik olarak daha iyi...
    Konsol üzerinden konuşursak bu dedikleriniz doğru olabilir ama genelleme yaparsak tüm platformlar olarak o zaman işin rengi değişir...
    Ayrıca rpg oynamamak oyun kültüründan anlamadığımız anlamınamı geliyor,ben batman serisinide oynadım o oyunda oyun mekaniği denen kavram yokmu,bu oyunun tüm oyunlarını oynadım bu oyunda oyun mekaniği denen kavram yokmu.
    Yani konuşuyorsun ama biraz karşındakini daha ciddiye al istersen gelmişin oyun kültürün yok bana oyundan bahsediyodun diyorsun...
    Madem GTA 5 eskidi(eskidiği filanda yok halbuki hala oynanıyor ve oynanırda)karşılaştırma yapmam yanlış unity'nin grafikleri bu oyundan kat kat üstün ona ne diyeceksin seninde oyun kültürün bu kadarmı şimdi yani eski oyunlar her zaman grafik olarak yenilerden kötümü,adamlar kendi bile söyledi oyunun daha akıcı oynanaması için grafiklerden kısılmaya gidildi oyunu yapan kadroda başka zaten bunu anlamak için söylemelerinede gerek yok oyun akıcı ama grafikten kısıldığı için işte...
    @Kraven

Hocam Fallout4 var dedim kıyaslamadım sadece sordum oynamadığım içinde bi yorum yapamam ama Witcher 3 ile GTA 5 kıyaslanır ve hala söylüyorum GTA 5 grafik olarak daha iyi...
    @Danny Santos

Edit:Yanlış yazmışım Witcher 3 ile değil bu oyun yani Ac:Syndicate ile GTA 5 kıyaslanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 20 Kasım 2015; 23:50:00 >

• Demek tarihe geçtik pc'de zaten önde de gerçi syndicate pc'ye çıktımı bilmiyorum ama konsolda da iyi olduğunu düşünüyorum hala..

• Kraven kullanıcısına yanıt
    Valla bende çok sıkı Rockstar hayranıyım adamlar resimsiz kapaksiz oyunu 60 dolara koysa gider alirim o derece güvenirim ama gerçekten kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayiz :D

Geçen sene Ac Unity icin anakonusunda "Ac blackflag grafikleri daha iyi bu oyun çok gri" yorumunu görmüş bu gözler o yüzden daha fazla iddialasmiyorum arkadaşla.

• Dostum hitap şeklimi ben yine bozmuycam düzgün bir şekilde yazıcam...
    Yorumunun başında yazdığın hitap şekli hiçte hoş değil bunu önce belirteyim...

Şimdi ben öncelikle hiç yaş muhabbetti yapmam liseli tarzı konuşmalarada girmemde yeri geldiği için söylüyorum...
    Benim yaşım 31 ve 10 yaşımdan beri yani 21 senedir kendimi bildim bileli oyun oynarım...profiline bakılırsa 89 doğumlusun yaşın 26 ve ilk oyununu 3 yaşında oynadın ve o zamanları hatırlıyorsun bravo sana...
    Önemli olan bu değil pekte umrumda da değil senin yaşın kaç olduğu ben karaktere bakarım...

Bak RPG tarzı oyun sevmem oynamam anladın yani bana RPG oyunlar üzerinden boşuna yürüme ayrıca ben GTA 5 ve Witcher 3'ü karşılaştırmadım orandan burandan sallama...
    Benim oynadığım oyunlar FPS/TPS yarış ve spor...
    Bu oynadıklarım içinde de bazen RPG unsurları olan oyunlar oluyo çokta uzak değiliz anlıyacağın ama tarzım değil... Biz ne konuşuyoruz sen konuyu nereye çekiyosun...

Ben oyunu beğenmedim bunu dile getirdim sende beğenmişsen beğenmişsindir bu kadar basit...Ben GTA fanı filan değilim hiçte öyle ayıla bayıla oynamam ama çok sıkı AC fanıyım ama senin gibi bu oyunun fanboyluğunu yapan seni gördüm..

Onun için fazla uzatma istersen çünkü sen kendi tatafına çekip at gözlükleriyle bakıyosun senin beğendiğin bir şeyi bir başkasıda beğenecek diye bir kaide yok...

Evet hala daha diyorum açın pc'de karşılaştırın bakalım gösterin herkese hangi grafikler daha iyi görünüyor...GTA 5 ve AC:Syndicate arasında...

Forumda gördüğüm en cahilce yorum

• quote:

Dostum hitap şeklimi ben yine bozmuycam düzgün bir şekilde yazıcam...
    Yorumunun başında yazdığın hitap şekli hiçte hoş değil bunu önce belirteyim...

Şimdi ben öncelikle hiç yaş muhabbetti yapmam liseli tarzı konuşmalarada girmemde yeri geldiği için söylüyorum...
    Benim yaşım 31 ve 10 yaşımdan beri yani 21 senedir kendimi bildim bileli oyun oynarım...profiline bakılırsa 89 doğumlusun yaşın 26 ve ilk oyununu 3 yaşında oynadın ve o zamanları hatırlıyorsun bravo sana...
    Önemli olan bu değil pekte umrumda da değil senin yaşın kaç olduğu ben karaktere bakarım...

Bak RPG tarzı oyun sevmem oynamam anladın yani bana RPG oyunlar üzerinden boşuna yürüme ayrıca ben GTA 5 ve Witcher 3'ü karşılaştırmadım orandan burandan sallama...
    Benim oynadığım oyunlar FPS/TPS yarış ve spor...
    Bu oynadıklarım içinde de bazen RPG unsurları olan oyunlar oluyo çokta uzak değiliz anlıyacağın ama tarzım değil... Biz ne konuşuyoruz sen konuyu nereye çekiyosun...

Ben oyunu beğenmedim bunu dile getirdim sende beğenmişsen beğenmişsindir bu kadar basit...Ben GTA fanı filan değilim hiçte öyle ayıla bayıla oynamam ama çok sıkı AC fanıyım ama senin gibi bu oyunun fanboyluğunu yapan seni gördüm..

Onun için fazla uzatma istersen çünkü sen kendi tatafına çekip at gözlükleriyle bakıyosun senin beğendiğin bir şeyi bir başkasıda beğenecek diye bir kaide yok...

Evet hala daha diyorum açın pc'de karşılaştırın bakalım gösterin herkese hangi grafikler daha iyi görünüyor...GTA 5 ve AC:Syndicate arasında...

Evet bazı insanlar 3 yaşında hatta 2.5 yaş civarında ne yaptığını gayet iyi hatırlar özellikle hayatlarında önemli bir yer tutuyorsa. Mesela hayatında ilk defa bir bilgisayarı kağıtta yazılan şeyleri okuyamadığı için harfleri tek tek klavyedeki şekiller ile karşılaştırıp birkaç saat uğraşarak Prince of Persia açıp oynayabiliyorsa.
    Hitap şeklim beni bağlayan birşey, hoşuna gitmediği taktirde muhatab almaz cevap vermezsin olur biter. Hitap şeklini bozmayıp dil bilgisine dikkat etmen de ne kadar kibar anlayışlı ve benden ne kadar daha terbiye fazlan olduğunu gösteriyor da neyse.. Hakaret olmadığı taktirde istediğim gibi yazabilirim, sen de yazabilirsin, bu kişiyi bağlar karşısındakini değil. Ha bu arada yaş muhabbeti yapan da olmadı yaklaşık 20 senedir oyun oynadığımı belirttim sadece.

Sallayan falan yok, kendi mesajını ya da dur benim alıntıladığım mesaja dön tekrar bak Gta 5 ve Witcher'ı örnek gösterip Gta'nın daha iyi olduğunu söyleyen halamın bıyıklı hali değil zat-ı şahanenizdir.
    Rpg oyunlar üzerinden yürürüm arkadaşım zira rpg bu endüstrinin bel kemiğidir, var olma sebebidir. Rpg sevmeyenden değil bilmeyenden bahsettim ben zaten eğer biliyor ama sevmiyorsan üzerine alınmana hacet yok demektir. Ayrıca rpg öğeleri ile rpg aynı şey değildir. Rpg bilmeyen adam da oyunlar üzerinde ahkam kesemez şöyledir böyledir diyerek.

Oyunu beğenmediğini dile getirmedin, getirmiş olsan zaten cevap bile yazmam okur geçerdim. Grafiklerini Gta 5 hatta ve hatta Fallout 4 ile karşılaştırdın hani şu oynamadığın oyun var ya onunla. Ayrıca olayın beğenmek ile zerre alakası da yok anlayamadığın şey bu ki nitekim anlayabilmiş olsan bunu konuşmuyor olurduk. Oyunu beğenmek ile grafik yani görsel kalitesinin diğer oyuna göre iyi veya kötü olması aynı şeyler değildir. Beğenmek özneldir kişiden kişiye değişir, görsel kalitesi ise ortada var olan somut birşeydir.
    Kimseye birşey göstermeme gerek yok, var olan ortada ve şimdiye kadar yapılan yorumlar ortada. Bir kişi bile çıkıp evet Gta 5 daha iyidir demediği halde aynı şeyi söylemeye devam ediyorsun. Bırak da hatalı olduğun birşeyde hatalı kal o kadar büyük problem değil yanlış yapmış yanlış söylemişim demek.

@Patient93
    Doğrudur

@Danny Santos
    Valla aslında birşey demeye gerek yok da neyse. Oyunun renk paletini beğenmemek ile grafiklerin iyiliğini kötülüğünü sorgulamak efsanedir hakikaten. Bende Witcher'ı bazı zamanlar çok parladığı, gözümü alıp ağrıttığı için sevmiyorum renklerinden dolayı Witcher'ın grafikleri rezalet gerçekten, bu sorunu Gta'da veya Skyrim'de yaşamadım onlar daha iyi cidden.

• Bak güzel kardeşim napalım biliyomusun...
    Sen haklısın tamam bak ne güzel sen haklısın yeterki şu tavrından vazgeç,Rpg oyun oyanamayan oyun oynamıyorum oyun kültürü yoktur mantığından...
    Oldumu egon tavan yapsın bak en iyi sensin en iyisini sen biliyosun tamam...
    Mesajımı editledim silmedim bile yanlış yazmışım GTA 5 ile bu oyun AC:Syndicate olduğunu söyledim...

Hangi arkadaş söyledi bilmiyorum ama son zamanlarda açık dünya oyunlarında en iyi grafik dedi bende örnek gösterdim GTA 5 var,oynamadım ama birde Fallout 4 var onlardanda mı kötü diye sordum sadece,ama malum sanal dünya bunu sen araya girerek farklı boyutlara taşıdın ben o oyunları daha doğrusu Fallout 4'ü oynamadığım ondanda mı kötü diye sordum...
    Çünkü Fallout 3 çıktığı yılda GOTY ödülünü aldı diye hatırlıyorum grafik yönünden ve Fallout 4'de kötü değildir herhalde düşüncesi ile bu oyundan daha iyidir herhalde diye SORDUM bak sordum anladın...Ama GTA 5 ile kıyaslarım kıyaslıycamda bana göre GTA 5 daha iyi...Bir kişi ile bile senin gibi düşünüyormu diyorsun ama forumda bu konuda kaç kişi görüyor bu mesajlarımızı GTA 5 ve Fallout hayranları olsa burda daha farklı olur ama muhabbaet körü körüne bir şeye dönüşür ki bizim öyle bir niyetimizde yok zaten tamami ile taraftarlığa gider o ayrı konu...

Benimle mesajlaşıyosan uslübuna dikkat edeceksin arkadaşım karışamazsın ne demek (ulan) diye bir hitap şekli yok benim sana bu tarz yaklaşımım oldumu...

Dahada söyleyecek birşey yok sen bildiğinle kal biz bildiğimizle sen oynadığın oyunlarla kal biz oynadığımız oyunlarla kal sağlıcakla...

İyi forumlar...

bu da 2.si. bloklayayım da forumun seviyesi gözümde daha da düşmesin.
  • quote:

Bak güzel kardeşim napalım biliyomusun...
    Sen haklısın tamam bak ne güzel sen haklısın yeterki şu tavrından vazgeç,Rpg oyun oyanamayan oyun oynamıyorum oyun kültürü yoktur mantığından...
    Oldumu egon tavan yapsın bak en iyi sensin en iyisini sen biliyosun tamam...
    Mesajımı editledim silmedim bile yanlış yazmışım GTA 5 ile bu oyun AC:Syndicate olduğunu söyledim...

Hangi arkadaş söyledi bilmiyorum ama son zamanlarda açık dünya oyunlarında en iyi grafik dedi bende örnek gösterdim GTA 5 var,oynamadım ama birde Fallout 4 var onlardanda mı kötü diye sordum sadece,ama malum sanal dünya bunu sen araya girerek farklı boyutlara taşıdın ben o oyunları daha doğrusu Fallout 4'ü oynamadığım ondanda mı kötü diye sordum...
    Çünkü Fallout 3 çıktığı yılda GOTY ödülünü aldı diye hatırlıyorum grafik yönünden ve Fallout 4'de kötü değildir herhalde düşüncesi ile bu oyundan daha iyidir herhalde diye SORDUM bak sordum anladın...Ama GTA 5 ile kıyaslarım kıyaslıycamda bana göre GTA 5 daha iyi...Bir kişi ile bile senin gibi düşünüyormu diyorsun ama forumda bu konuda kaç kişi görüyor bu mesajlarımızı GTA 5 ve Fallout hayranları olsa burda daha farklı olur ama muhabbaet körü körüne bir şeye dönüşür ki bizim öyle bir niyetimizde yok zaten tamami ile taraftarlığa gider o ayrı konu...

Benimle mesajlaşıyosan uslübuna dikkat edeceksin arkadaşım karışamazsın ne demek (ulan) diye bir hitap şekli yok benim sana bu tarz yaklaşımım oldumu...

Dahada söyleyecek birşey yok sen bildiğinle kal biz bildiğimizle sen oynadığın oyunlarla kal biz oynadığımız oyunlarla kal sağlıcakla...

İyi forumlar...

Bak ne demişim, hakaret olmadığı takdirde isteyen istediğini yazabilir üslup ulan denip denmemesiyle alakalı değildir. İstemiyorsan bloklarsın bak diğer arkadaşa ne güzel bloklamış. Umrumda mı ? Değil ama en azından mantıklı hareket ediyor.

Bak şimdi, sen hiçbir zaman böyle böyle oyunlar var onlardan iyi mi diye sormadın haliyle maval anlatıyorsun boş yere. Diğerleri bundan daha iyi dedin bizde sana diyoruz ki değil.

Fallout 3 hiçbir zaman en iyi grafikli oyun ödülünü kazanmamıştır kazanması da saçma olurdu zaten. En iyi pc, en iyi Xbox ve ps en iyi rpg en iyi hikaye ve ultimate goty kazandı grafik değil. Ve buna bağlı olarak Fallout 4 AC den iyi olabilir demen oyun kültürünün olmadığını gösteriyor zaten.

Atladığın bir nokta var Gta ve Fallout hayranları burda olsun dediğin adamın ömrü bu oyunlarla geçti zaten ve her zaman tercih ederim de. Ama grafik olarak hiçbir zaman önde olmadılar zaten olamazlar da yapıları gereği. Bundan bi habersin sen daha.

Konunun egom ile zerre ilgisi yok AC serisini daha doğrusu hikayesine bayılmama rağmen zahmet edip bakarsan Unity i yerden yere vurduğumu, bu oyunda da güzel şeylere karşılık kötü olan bolca şeyi de yazdığımı görebilirsin.
    Bana diyeceğine şu ben öyle diyorum o saman öyledir kafasından çıksan boşuna vakit kaybetmemiş olacağız ikimiz de.

Ben bildiğimle kalırsam gene bi nebze idare edebilirim de sen bu şekilde kalırsan cidden işin çok zor.
    Ve ayrıca, rpg oynamamış birisinin oyun kültürü yoktur bu kadar net ve basit. Eski yazıyı yani Osmanlıca harfleri okuyamayan birisi nasıl Osmanlı ve Türk tarihçisi olamayacaksa rpg oynamamış adamın da oyun kültürü yoktur. Sevip sevmemek ap ayrı birşey benim de sevmediğim oyunlar var mesela Batman oyunlarını sevmem ama biliyorum. Hatta Joker in nasıl Joker olduğunu da biliyorum ki ilk orjinal sayılarını okumayan veya bu tip şeylere merakı olmayanların bilmediği birşeydir.
    Ben sana sevmiyorsun o halde bilmezsin bu tip şeyleri konuşma, anlamazsın demiyorum ama anlamadığın birşeyler var o da benim söylediklerim.
    O kadar zor birşey değil yan yana getir ikisini de AC her şartta grafik olarak Gta dan öndedir ve bu gayet normaldir doğaldır.

• İlla en son şeyi sen söylüyeceksin dimi...
    Bi önceki mesajda tamam diyorum sen en iyisini yapıyosun ve biliyosun diyorum hala bana laf sokıp saldırmaya çalışıyorsun...
    Bizde biliyoruz oynadığımız oyunların tarihini hikayesini jokerin ne olduğunu Batman'in ne olduğunu(Batman ile çıkmış ne kadar film çizgi roman animasyon oyun varsa hepsini okudum oynadım izledim)aynı şekilde AC serisinin nasıl başladığını hikayenin şu an nerde olduğunu falan kalkıp onlarımı yazalım şimdi burda sayfa sayfa...Hatta birde oynadığım oyınlarımı yazayım sayfa sayfa bu zamana kadar...21-22 senelik bizimde bi takım çok olmasada az çok bildiğimiz şeyler var ama hiç bir zaman kendimi senin gibi üstte görmem görmemde zaten oyun dünyası derya-deniz herkesin zevki farklı kimi sen gibi kimi ben gibi...Kimisi MOBA oyunlarınolan LOL ve Dota sever bunun dışına çıkmaz uzar gider bir sürü örnek var...yani her oyuncu RPG oynamak zorundaymış oynamadıysa bilmiyormuş oyun kültürü yokmuş yaklaşımından çıkman gerekir.En başında saygı duyman gerekir...Evet doğru RPG türü bu oyun dünyasında en çok oynan tür ve bazı oyunların çoğunda RPG öğeleri mevcut evet far cry 4'te 3'te bile var...Ama tabikide bir RPG değil

Senin çevrende yakın arkadaşların sevdiğin arkadaşlarına da bu şekildemi davranıyorsun Rpg oyunu oynamaynalara sen şusun sen busun sen bişey bilmiyosun diyemi yaklaşıyorsun...
    Senin yaptığın ne biliyormusun yazdıklarım yorumlardan cımbızla öyle düşünmediğim halde yok sen böyle dedin diyerek söylediklerimi çarptırarak ithamlarda bulunmak...
    GTA 5 ve Witcher 3 elbette oyun olarak farklı oyunlar ama grafik karşılaştırması neden yapılmasın...Buyur:

Neyse konu amacınım dışına çıkıyor insanlar bu konuda oyun hakkında bilgi almak ister ve biz haksızlık yapıyoruz onlara burda tartışmakla sayfayı işhal etmekle...

• Valla bende gtadan şu resmi buldum facebook a yüklemişim zamanında burda ikisini yanyana koyuyor ve tartışmadan cekiliyorum.

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.