Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 dil desteklenen oyuna Türkçe altyazı koymak çok mu zor ? Gönderdiği mail ve diğer tanıtımlar Türkçe geliyor. Oyuna gelirsek, Batman dan fazlaca esinlenmişler.. Özellikle dövüş sistemi. Eskiye göre daha iyi olmuş
  • Oyungezer'in inceleme videosu. (Sinan Akkol & Enis Kirazoğlu)

• Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    O kadar oyundan sonra pıt pıt pıt diye sürekli ve hızlıca yumruk salladığımız dövüş sistemini ben sevmedim. Bir de rope launch tırmanma olayını sona erdirmiş. Bu haliyle oyun AC değil GTA'ya kayıyor, günümüzde geçecek bir Ac'ye hazırlık tadında olmuş. Bir noktaya kadar getirip pike yaptıktan sonra eski zamanlara geri döneceklerini düşünüyorum o yüzden tadını çıkartalım derim.
  • Yine olmamış mı ne?
  • Ana Görevler harita sarı parlak renk olanlar mı? 5.chapter oyna oyna bitmedi

Craft bir türlü yapamadım nasıl yapılıyo malzemeler eksik

Oyunu begendim buarada farklı bir havası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 5 Kasım 2015; 22:09:32 >
  • Ben ana gorevleri yaptim hep ondan lvl ilerlemedi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Yan görevler yapıp seviyeniz artmazsa ana görevlerde de zorlanabilirsiniz.

Size tavsiyem fethetme görevlerini yapın ve buna seviyenize göre tavsiye ettiği yerlerden başlayın.

Yan görevlerden at arabalarını belli bir noktaya götürme görevleriyle botlara saldırma görevleri hem xp anlamında hem de para anlamında yardımcı olacaktır.

Saol hocam yan gorevler haritada hangileri oluyor ?

• Zaman bozulmalari bu oyundada var.

1.dunya savaşına gidiyoruz fotolar spoilerda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 6 Kasım 2015; 1:48:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

19 dil desteklenen oyuna Türkçe altyazı koymak çok mu zor ? Gönderdiği mail ve diğer tanıtımlar Türkçe geliyor. Oyuna gelirsek, Batman dan fazlaca esinlenmişler.. Özellikle dövüş sistemi. Eskiye göre daha iyi olmuş

Turkce olmayan oyunun trailer larina TR alt yazi eklemek kadar sacma birsey yok zaten

• Oyunu platinledim.

Diğer AC'lere göre basit olmuş.
  • 4 lvlım suan görevde 6 lvl istiyo zorlandım baya yan görev yapıcam
  • Oyun bende acayip kasıyor dostlar. İlk update'i kurmama rağmen neden böyle? Benzer sorunu yaşayan var mı? Harddiskim de boş sayılır.
  • Oyunun daha başlarındayım, genel konsept ve oynanış olarak dövüş mekanikleri dışında gayet beğendiğimi hatta eski oyunları anımsattığını söyleyebilirim ama hikaye yüzeysel gidiyor ve görevler de biraz fazla kısa ve basit olmuş gibi. Gerçi ben hala bu ikizler nasıl suikastçi oldu, olayları nedir anlayamadım tamam Londra'ya gittik kurtarmaya çalışıyoruz da geçmişi yok mu bunların yahu oldu bittiye getirdiler direk profosyonel assassin olarak çıktılar karşımıza.
  • Ubisoft hayırsız evlat gibi... Kızıyorsun, sövüyorsun, bir daha görmek istemiyorum diyorsun ama 1 yıl sonra kapını çalıyor, kıyamıyor içeri alıyorsun ve oynuyorsun. Bir şekilde de gönlünü alıyor, Unity'den sonra kesin oynamam dediğim Assassin's Creed serisini şuan Syndicate ile deli gibi oynuyorum. Oyun baya baya sardı, devamlı yan görev yapasım geliyor ve yan görev yaparken sıkılmıyorum. Hele Ghost Club görevleri oyuna muazzam bir korku sosu katmış. Unity'de hevesimiz ve beklentilerimiz nasıl düştüyse artık Syndicate ilaç gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Ubisoft hayırsız evlat gibi... Kızıyorsun, sövüyorsun, bir daha görmek istemiyorum diyorsun ama 1 yıl sonra kapını çalıyor, kıyamıyor içeri alıyorsun ve oynuyorsun. Bir şekilde de gönlünü alıyor, Unity'den sonra kesin oynamam dediğim Assassin's Creed serisini şuan Syndicate ile deli gibi oynuyorum. Oyun baya baya sardı, devamlı yan görev yapasım geliyor ve yan görev yaparken sıkılmıyorum. Hele Ghost Club görevleri oyuna muazzam bir korku sosu katmış. Unity'de hevesimiz ve beklentilerimiz nasıl düştüyse artık Syndicate ilaç gibi geliyor.

Sonuna kada katılıyorum. Oyun serinin eski havasını vermeye yaklaşmış o rezilliklerinden sonra. İngiltere bana çok soğuk gelmesine, özellikle cyberpunk konsepti yüzünden Victoria döneminden nefret etmeme rağmen şehirde dolaşmaya ve o dönemin Londra sına hayran oldum çok güzel vermişler o havayı.
    Hikayeyi işleyiş tarzına ve dövüş sistemine ısınamadım henüz, Ezio derinliğinden uzak gibi duruyor şuan için ama eden parçalarına odaklanmış olmaları umut veriyor ilerisi için umarım oyun ileride daha da açılıyordur.

• Yan görevlerde çok zevklimiş .Oyun dolu dolu olmuş
  • kaçarken ve at sürerken fps çok düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkmsntrk

kaçarken ve at sürerken fps çok düşüyor

Ewt at sürerken fps düşüyor . Updatelerde işe yaramadı
  • 7-8 squence de oyun dondu bide buglar çok oldu sizde karşılaşdınız mı böyle sorunla ?
  • Her seferinde almayacağım diyorum ama yine alıyorum. Ac...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.