Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seride co-op görevler yada online yok mu hiç denk gelmedim oyun içinde bu şekilde ki görevlere single mı takılıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Bu seride co-op görevler yada online yok mu hiç denk gelmedim oyun içinde bu şekilde ki görevlere single mı takılıyoruz.

Syndicate'te online co-op ve multiplayer yok.
  • grafikler nasıl unity'e göre bi gelişme var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

grafikler nasıl unity'e göre bi gelişme var mı ?

Unity den bariz daha kötü özellikle ışıklandırmalarda Unity kendini aşmıştı ama konsollarıda ağlatıyordu tabii. Syndicate'in akıcı çalışması için maalesef grafiklerden kısmak zorunda kalmışlar ama kesinlikle göze batmıyor, oyun grafik hariç her konuda Unity den daha iyi zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu arkadaşa katılıyorum. Oyun çok daha yaratıcı olmuş . Özelliklede oynanabilirlik oldukça iyi. Dövüşler daha başarılı kurşundan kaçma özelliği unity den bir adım ileri taşımış. Grafik konusunda katılıyorum bazen şaçma şeyleri fark ediyorsunuz ama değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almasına aldım ancak bir AC3teki veya Revelationstaki o beklenti ve heyecanın esamesi bile yok. AC4un bile gelişini beklemistim ama şimdiyse bir burukluk var oyun ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Assasin's Creed serisine buglar disinda en cok zarar veren sey Twitch ve Youtube'da yapilan walkthroughlar. En cok izlenen walkthrough kendisinin olmasi icin butun campaigni oyundaki hicbir tarihi bilgiyi touchpade basip okumadan bitiren bircok youtuber var. Su an Unity'yi GameRiot'in Walkthroughsunu izleyip bitiriyorum. Unity'de Napoleon'un ciktigi sahnede cok sasirmistim. Ekmek fiyatlarinin artisini da oyunda islemeleri cok guzeldi. Youtube'da izledigimde ise adam Napoleon'un kim oldugunu anlamadan "This guy will probably help us. He seems like a good guy." gibi cumleler kurup hic bir tarihi detaya bakmadan oyunu bitirmeye calisiyordu. Bunlari izleyip oyunu oynamaya karar vermeye calisalanlar da oyunu oynamadan kotuluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 28 Ekim 2015; 12:29:01 >
  • Merhabalar oyunu endonezya psn den aldım bir sürü eklenti verdi ve aldığım psnden download edince eklentiler yükleniyor fakat kendim türk psnden oyunu oynayacağım için verdiği eklentiler kurulum bekleniyorda kaldı sizce tr psnden verdiği eklentileri yapamıyormuyum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Oyunu almasına aldım ancak bir AC3teki veya Revelationstaki o beklenti ve heyecanın esamesi bile yok. AC4un bile gelişini beklemistim ama şimdiyse bir burukluk var oyun ile ilgili.

Oyun AC: Revelationstan sonra çıkan AClerin arasında en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Bence Assasin's Creed serisine buglar disinda en cok zarar veren sey Twitch ve Youtube'da yapilan walkthroughlar. En cok izlenen walkthrough kendisinin olmasi icin butun campaigni oyundaki hicbir tarihi bilgiyi touchpade basip okumadan bitiren bircok youtuber var. Su an Unity'yi GameRiot'in Walkthroughsunu izleyip bitiriyorum. Unity'de Napoleon'un ciktigi sahnede cok sasirmistim. Ekmek fiyatlarinin artisini da oyunda islemeleri cok guzeldi. Youtube'da izledigimde ise adam Napoleon'un kim oldugunu anlamadan "This guy will probably help us. He seems like a good guy." gibi cumleler kurup hic bir tarihi detaya bakmadan oyunu bitirmeye calisiyordu. Bunlari izleyip oyunu oynamaya karar vermeye calisalanlar da oyunu oynamadan kotuluyorlar

Unitynin aslinda cok cok buyuk bir potansiyeli vardi.ana senaryoda fransiz ihtilaleni cok azalip ask hikayesi anlatmasa idi ve sorunlari olmasaydi super bir oyun olurdu

• Unity'nin kaybettiği nokta senaryosunun biraz boş olmasından kaynaklıydı. Hedef ver, git öldür. Hedef ver, git öldür. Senaryoda milim bir oynama yok. Akılda kalanlar
    Bellec ile olan boss dövüşü, balonun peşinden koşuşumuz ve Arno'nun finaldeki konuşması.
    ACIII'te Connor'ı atmosfere çok güzel dahil etmişlerdi mesela. Bütün o koca devrimi sanki biz yapıyormuşçasına hissetmemizi sağlamışlardı. Unity'de ise devrim biraz konsept olarak kalmış ACI kadar sade bir oyundu bu yüzden.
  • Ubisoftun stüdyolarını bu oyunla meşgul etmesi mantıksız. Artık heyecan yaratmayan serileri toprağa gömsünler yeni fikirlerle meşgul olsunlar
  • Oyunu beğenenler nesini beğendi çok merak ediyorum...
    Her seriyi oynamış sıkı bir AC fanıyım ama artık yeter yahu...
    Pc topladım sırf bu oyun için zamanında (Black Flag için) optimizasyon özürlü olduğu için oyun pc'yi geri satmıştım...
    Ps4 aldım ıkına ıkına unity oynadık bitirdik...
    Yorumlara baktım grafikler unity gibi değil diyenler oyun akıcı olmuş diyenler,iyide olmuş herşey grafik değil tamam dedik akıyo oyun galiba ama başlar başlamaz gene fps sorunu ile karşı karşıyayım koşarken bi kasma bi takılma söz konusu koşarken sağa sola dönüyosun sanki geç tepki veriyo gibi oyun anlamadım gitti ...
    Hadi dedik unity grafikleri yüksek olur dedik e bundaki grafik unity'nin yanından bile geçmiyo ama oyun hala özürlü...
    Gerçekten ubisoft bitirsin şu oyunu artık onlarda kurtulsun bizde...

Yani kısacası dikkat ettim ac3 oyunundan bu yana ac3 dahil oyunda bi gereksiz fps düşüşü sorunu var...ac3'den bu yana her oyunda bu böyle,ne kadar sinir bozucu oyundan soğutuyo resmen...

• Victoria Dönemi yeter bence oyunu aldırmaya

• Yarın spotcudan alarak bende araniza katiliyorum Umarim hayal kirikligi yasamam cogu kisi begendini dile getirmiş.

• oyunun hikayesi ne kadar sürüyor
  • Oyundan beklentim düşüktü. Ancak fena sardı. Keyifle oynuyorum. Ama tabi bir ac 2 değil.

• Bugün öğlen indi biraz bakayım da çıkarım demiştim ama sequence 2 bitti az önce. Hoşuma gitti baya, tavsiye ederim

• A letter.. for me?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity de 66 saat harcadım Resmen silip süprmüştüm oyunu. Bu oyunuda alacaktım ama cod oyununda senaryo coop olacağından bu ayki para ona gidecek inş. uygun bir fiyata bulurumda bu oyunuda en kısa zamanda oynarım. Ne olursa olsun bu tarz oyun yok ve bence devam etmeliler oyun oynatıyor kendini.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.