Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 24 Ekim 2015; 3:33:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Atmosferi için oynanır :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 24 Ekim 2015; 3:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nınja

Atmosferi için oynanır :

Cgi Viktorya dönemi Londra simulasyonu gibi hocam. Gerçekten cok hoş grafikleri ve atmosferi var bu grafik motorunda paris londra ikiside cok güzel görsellik verdi başarılı bir oyun motoru görsellik açısından. Sıradaki Ac oyunlarında nerelerde geçecek ve nasil olacak acaba atmosferler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

quote:

Atmosferi için oynanır :

Cgi Viktorya dönemi Londra simulasyonu gibi hocam. Gerçekten cok hoş grafikleri ve atmosferi var bu grafik motorunda paris londra ikiside cok güzel görsellik verdi başarılı bir oyun motoru görsellik açısından. Sıradaki Ac oyunlarında nerelerde geçecek ve nasil olacak acaba atmosferler.

Atmosfer olarak çok begeniyorum hatalarını görmezsek bu konuda çok başarılılar..

Gel gelelim yapayzeka npclerin kopyala yapıştır olması : atmosferi baltalıyor .. Umarımm seriyi seven oyuncuların istedigi gibi bir oyun haline gelir sevdiklerini memnun eder ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 24 Ekim 2015; 4:32:03 >

• quote:

quote:

quote:

Atmosferi için oynanır :

Atmosfer olarak çok begeniyorum hatalarını görmezsek bu konuda çok başarılılar..

Gel gelelim yapayzeka npclerin kopyala yapıştır olması : atmosferi baltalıyor .. Umarımm seriyi seven oyuncuların istedigi gibi bir oyun haline gelir sevdiklerini memnun eder ..

Yok hocam ya o tren kaçtı. Yapay zeka leşinde leşi adamın önünde öldürüyorum farketmiyor mecaz falan degil direk gözünün önünde. Ama oynanışı zevkli atlamak ziplamak craft etmek falan ve tabii ki yeni nesil dedik açık dünya ve iyi grafikli oyun bi Infamous second son birde Ac Unity geliyor aklıma o yüzden görselleri iştahla izliyoruz valla. Witcher 3 ün dünyası civil civildi grafikleride kötü değildi ama kaplama kalitesi vs Ac serisi yeni nesilde cgi sınırlarinda geziyor.

Arkadasim kesura bakma ama ya senin gozlerde hata var ya da Unity eski oyun unutmussundur. Oyunun grafikleri Unity ile alakasi yok. Bir dolas Youtube google vs herkes ayni goruste zaten karsilastirma videolari da gelmeye basladi, oyunun grafikleri Unityden bariz derece kotu. Ozellikle gorus mesafesini cok kismislar fps dususu olmasin diye, bu sefer de oyun eski nesil oyunu gibi olmus. Doku kalitesi, kumas ve genel tirmanma animasyonlari, karakter modellemeleri, ara sahneler bariz bir sekilde gerileme var. Zaten oyun tamamen farkli bir ekip tarafindan yapildi yani iki oyunun da ayni kalitede olmasi imkansiz, illa ki biri digerinden iyi olacakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 24 Ekim 2015; 5:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Arkadasim kesura bakma ama ya senin gozlerde hata var ya da Unity eski oyun unutmussundur. Oyunun grafikleri Unity ile alakasi yok. Bir dolas Youtube google vs herkes ayni goruste zaten karsilastirma videolari da gelmeye basladi, oyunun grafikleri Unityden bariz derece kotu. Ozellikle gorus mesafesini cok kismislar fps dususu olmasin diye, bu sefer de oyun eski nesil oyunu gibi olmus. Doku kalitesi, kumas ve genel tirmanma animasyonlari, karakter modellemeleri, ara sahneler bariz bir sekilde gerileme var. Zaten oyun tamamen farkli bir ekip tarafindan yapildi yani iki oyunun da ayni kalitede olmasi imkansiz, illa ki biri digerinden iyi olacakti.

Yukarıda kendi unity ve syndicate screenshotlarimi koydum karşılaştırmalı+neogaftan konusunu takip ediyorum downgrade var diyende yok diyende var+eurogamerin yani youtube namidiger digitalfoundry nin makalesini okudum downgrade ten bahsetmiyorlar ve oyunun tipki unityde oldugu gibi görsel acidan başarılı oldugunu belirtiyorlar.+ oyunu 2 gündür oynuyorum ve dediğim gibi Unityden bizzat şahsımın aldığı sslerle yine kendimin aldığı ssleri koydum buraya. Candybilmemne diye bi youtube kanali var oda karşılaştırma videolari koyuyor onuda izledim tek görebildiğim npcnin kiyafetinin kaplamasi Unityde daha iyi duruyordu. Durum böyleyken sen oturduğun yerden sadece video izliyorsun ve hacım benim gözler problemli sen işin ehlisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 24 Ekim 2015; 5:16:08 >

• quote:

Alın beyler kiyaslamayi kendiniz yapın geçen sene Unity oynarken çektiğim fotolar ve şimdi çektiğim fotolar. Benim fikrim hala ayni gefaiklerde fark yok.

[simage] [/simage]

Ben isin ehliyim demedim, fakat kendi koydugun resimlerde bile farki goremiyorsan ben bir sey demiyorum daha. Bu resimde bile karakter uzerindeki isik oyunlarina, kumas dokusuna, kaplamalara dikkat et. Diger resimlerde ki gorus mesafesine bak ve fark yok diyorsan zaten tartismamizin da bir anlami yok.

• Unityde cok fazla interior vardı ve muazzam gözüküyordu kapalı alanlara girince. Bu oyundada var ama daha giremedim bulamadım internetten izlemekle olmuyor Unity e3 videosundada o kadar etkilenmemistim ama evde takip oynadığımda oha dedim. Bu ssler Unity den yine benim çektiğim screenshotlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Ben isin ehliyim demedim, fakat kendi koydugun resimlerde bile farki goremiyorsan ben bir sey demiyorum daha. Bu resimde bile karakter uzerindeki isik oyunlarina, kumas dokusuna, kaplamalara dikkat et. Diger resimlerde ki gorus mesafesine bak ve fark yok diyorsan zaten tartismamizin da bir anlami yok.

Peki şu fotoyla o fotonun ne farki var?

Bos ver hocam takma kafana
  • Anladığım kadarıyla adamların gözü fena korkmuş Unity e göre grafikleri biraz kısmışlarki oyun daha performanslı bir şekilde çalışsın.

• Oyunu dün spottan temin ettim. 2-3 saat oynadım oyun muhteşem. Unity gibi fps sorunları da yok. Oyun akıyor resmen.

• Oyun Endonezya PSN'de 112₺ mi, ben mi yanlış görüyorum o

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Oyun Endonezya PSN'de 112₺ mi, ben mi yanlış görüyorum o

Evet hocam aynen öyle,Enpara da kullanınca daha da ucuz oluyor

• Vallahi harika ya, Enparayla FM 2016 aldım da bu ay fakat gün içinde işlemi yapıp alacağım oyunu :) bu arada salı memlekete gidip xbox'a kavuşup size dönüş yapacağım halo için

• Unity'de Npc kaynıyordu ortalık o grafiklere rağmen, bu oyunda yarısı yok ona rağmen 900P,daha kötü grafikler.Burada ilk sorgulanması gereken neden konsolun gücünden tam olarak yararlanılmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 24 Ekim 2015; 11:05:44 >
  • Kasım'da Endo PSN'den Encard ile alayım o zaman. Haber verdiğiniz için sağolun beyler. Keşke oyunların hepsi bu fiyattan satılsa.
  • Genelde exc. oyunlar ucuz çıkardı endo psn'de.Bu oyunun bu fiyatta çıkması şaşırtıcı gerçektende

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.