Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Endonezya psn de cidden çok uygunmuş. Bitirip Uncharted ile takas yapmayı düşündüğüm için kutulu aldım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun görsel olarak oldukça güçlü bir seviyede ama bir Unity değil kesinlikle.Unity her ne kadar baya tırt bir oyun olsa da sanatsal tasarım açısından kusursuz bir oyundu.
  • 25 - 30 gün sonra (1 ay bulmaz) 100 liraya düşer ikinci eli
  • dün dolaşırken D&R uğrayım bakalım AC gelmiş mi durum nedir fiyat koleksiyon sürümü vs diye girdim ; oyunuı buldum raflarda fiyata baktım 300 TL ; sonra söve söve evin yolunu tuttum dedim bu oyuna 200-300 tl verilmez play-asia dan oyun alayım bari dedim FALLOUT 4 ve RISE OF THE TOMB RAIDER ön-sipariş geçtim 2 oyununu maliyeti kargo dağil bu oyunun fiyatı kadar neredeyse neyse en son oynadığım AC oyunu black flag olarak kalacak galiba
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Unity'nin ışıklandırması apayrı ve gerçekten fotorealistik duruyor. Syndicate'ten koydukların ise normal oyun gibi duruyor işte meh. Unity'nin grafikleri kalite ve gerçekçilik olarak bariz üstün göz var nizam var. Şimdi buraya Unity'nin PC'den aldığım 4K SS'lerini koyarım ağzınız açık kalır, Syndicate'i de deneyeceğim ama gördüğüm kadarıyla PC'de de sanmıyorum Unity'e yetişebileceğini..

• PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok bilgili birisi değilimdir hocam. Sadece görüp de yorum yapabildiğim şu var. Xbox ve ps4 kafa kafaya, dengeli gitmek zorunda. PS4 açık ara öne geçerse Xbox Yeni bir konsol yada upgrade edilmiş bir versiyon çıkarmak zorunda kalır. Bu konsolların önümüzdeki 4-5 yıl bu şekilde gitmesi gerekiyor ki konsol almak mantık işi olsun. Yine bence, bu konsolların son zamanlarında çıkacak olan oyunlar dahi aynı grafiklere sahip olacak. Belki bir istisna olur, exlusive oyun olabilir. Arada ki donanım farkını hiç bir zaman hissetmeyeceğiz diye düşünüyorum. Zaten öyle bir durum olsaydı, 2 yıldır beklenmezdi bu farkı göstermek için. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Ne olursa olsun Ps4 oyunları sabit 60 FPS olsun o bana yeter. 60 FPS oyun tadını aldıktan sonra 30 FPS'e geçişte başta oyunun donduğunu falan sanıyorsun. Onun dışında ben, grafikleri çok dert eden birisi değilim.

• 200.000 attım başka kabul etmiyor kaldım öyle. Ne güzel bütün pazar oynarım diyordum. Varsa alabilen bir arkadaş hesap açıp alsın vallahi ek ücret de vereyim isterse sorun değil ama halledeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Bos ver hocam takma kafana

Bu kadarsin işte olur canim takmam,bu forumda ne zaman adam akilli cevap verebilen birine denk geldik ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 24 Ekim 2015; 15:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Unity'nin ışıklandırması apayrı ve gerçekten fotorealistik duruyor. Syndicate'ten koydukların ise normal oyun gibi duruyor işte meh. Unity'nin grafikleri kalite ve gerçekçilik olarak bariz üstün göz var nizam var. Şimdi buraya Unity'nin PC'den aldığım 4K SS'lerini koyarım ağzınız açık kalır, Syndicate'i de deneyeceğim ama gördüğüm kadarıyla PC'de de sanmıyorum Unity'e yetişebileceğini..

Tamam hocam madem birden fazla kişi öyle diyor benim kaçırdığım bir nokta var o zaman ama bana kalırsa şu fotoğrafların hiçbiri oyun gibi işte mehlik değil.

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

• Oyun Endo psn de 110 tl. En para ile 85 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

dün dolaşırken D&R uğrayım bakalım AC gelmiş mi durum nedir fiyat koleksiyon sürümü vs diye girdim ; oyunuı buldum raflarda fiyata baktım 300 TL ; sonra söve söve evin yolunu tuttum dedim bu oyuna 200-300 tl verilmez play-asia dan oyun alayım bari dedim FALLOUT 4 ve RISE OF THE TOMB RAIDER ön-sipariş geçtim 2 oyununu maliyeti kargo dağil bu oyunun fiyatı kadar neredeyse neyse en son oynadığım AC oyunu black flag olarak kalacak galiba

Acelen yoksa sonra alırsın fiyatı düşer 300 tl fazla bence bu oyun için verilmez bence

• DS4 yöntemi için Sec hesabı deneyip kendi hesabında oynayabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Oyun Endo psn de 110 tl. En para ile 85 lira

Bu fiyattan almak isteyen varsa second hakka talibim pm atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

quote:

Bu kadarsin işte olur canim takmam,bu forumda ne zaman adam akilli cevap verebilen birine denk geldik ki.

Daha ne diyelim biz nasil adam akilli bir cevap bekliyorsun anlamadim ben, gun gibi acik farklari goremiyorsan kimse sana yardimci olamaz bu konuda, oyun guzelse zaten bu tarz seylere fazla kafa takmamak lazim bu konu uzerinde daha fazla tartismaya gerek yok diye dusunuyorum.
  • AC oyunlarının ana temasını çok seviyorum. Açık dünyası, görevleri. Bunuda çok sevdim. londra ve viktorya dönemi itibariyle ana temasını çok beğendim. Grafik fetişi değilim, zaten olsaydım biraz daha bekleyip PC de oynardım ama PS4 de çok güzel duruyor. Hatta bu oyun PC de çok kasar. Yağmur bayağı yağıyor, arka plandada NPC ler devamlı birşeyle meşgul oluyor. Bence son sistem PC ler bile zorlanır. Oyunsuz kaldığım şu dönemde beni 1 ay götürür.
  • Şu ineği de ne sağdılar arkadaş ya, kaçıncı oyun bu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

quote:

Daha ne diyelim biz nasil adam akilli bir cevap bekliyorsun anlamadim ben, gun gibi acik farklari goremiyorsan kimse sana yardimci olamaz bu konuda, oyun guzelse zaten bu tarz seylere fazla kafa takmamak lazim bu konu uzerinde daha fazla tartismaya gerek yok diye dusunuyorum.

Tamam hocam ben attığım 2 foto arasinda farki göremedim aciklamanizi istedim cevabimi aldim zaten forumun amacinida şaşırdım,buraai bilgi alip tartışmak için kullanilir diye biliyorum karşılıklı 2 3 mesaj sonra "tamam öyle" moduna giriyosa insanlar hayatlari burasi olmuş demektir,ben sadece sevdiğim saydığım tanıdığım insanlarla yuzyuze otururken birbirimizi kirmayalim diye tamam der kestirip atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Oyun Endonezya PSN'de 112₺ mi, ben mi yanlış görüyorum o

Hiç bulaşmayın hocam, Endo psn'in ödeme sistemi rezalet. Alan nasıl aldı bilmiyorum ama kaç gündür 3-4 farklı karttan oyunu almaya çalışıyorum devamlı sorun çıkarıyor. Yarım yamalak para ekledim, gerisini ekleyemiyorum. Store'dan direkt alayım diyorum, onu da yapamıyorum. Arkadaşlar 15 gün bekleyeceksin diyor, mecbur beklicez. İstediği kadar ucuz olsun bir daha hayatta bulaşmam Endonezya Psn'e.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam dün fiyatı görünce atladım direkt almadan da birine sec hakkı sattım ona da ayıp oldu. Açtım hesabı 200.000 yükledim bir daha da yükleme yapamadım resmen elimizde kaldı öyle. Bekleteceğim o hesabı artık plus falan alırım ekleyebildikçe para. US'den falan almak da koyuyor şimdi insana kimse de o fiyata sec hakkı almaz zaten endo'dan sonra. Sevdiğim bir oyun ama mecbur bekleyeceğim piyasada primary satışını

• 219 lira spotta bu adamşara bişey diyemiyorum 300verip teknosadan alırım bu heriflere para kazandırmam şu saatten sonra..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.