Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unity'yi çok beğenerek oynayıp bitirmiş olarak bu oyundan çok soğudum. Yine batırmışlar. Yine Black Flag gibi saçmalıklar. Almayacağım bu sefer. Ya arkadaş şu Assassin konseptinden çıkmaya neden bu kadar can atılıyor? Yok karakter değiştirmeler bilmemneler. Yapay zeka saçma, animasyon geçişleri rezalet.

Sin hir iyini çik siviyirsin yeaaa diyenler vardı bir de. Şapşikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Ekim 2015; 9:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Unity'yi çok beğenerek oynayıp bitirmiş olarak bu oyundan çok soğudum. Yine batırmışlar. Yine Black Flag gibi saçmalıklar. Almayacağım bu sefer. Ya arkadaş şu Assassin konseptinden çıkmaya neden bu kadar can atılıyor? Yok karakter değiştirmeler bilmemneler. Yapay zeka saçma, animasyon geçişleri rezalet.

Sin hir iyini çik siviyirsin yeaaa diyenler vardı bir de. Şapşikler.

Oyunda atmosfer çok iyi bence.

Sanayi devriminin havasını ve dönemin ayırt edici unsurlarını hissettiriyor insana.

Oynanış konusunda da sizin kadar kötümser değilim.

Henüz 1 bölüm geçtim ancak yapay zeka konusundaki eleştirilerinize katılmakla beraber, dövüş animasyonları ve gizlilik unsurlarının ( bir mgs olmasa da ) iyi işlendiğini düşünüyorum.

Bu arada grafikler unity'e göre sanki downgrade yemiş gibi geldi bana.

Unity'deki seviye daha üst noktadaydı bence.

Sonuç olarak oyunu genel manada değerlendirecek tecrübe henüz olmadı bende ama ilk izlenim olarak fena değil diyebilirim.

260 tl verilir mi ?

Kesinlikle hayır. Ben 200 tl ye edindim. İlk fırsatta başka bir oyunla takas ederim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 23 Ekim 2015; 10:01:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yine çöp
  • Oyun hoş olmuş açıkcası önceki Assassins Creed'ler ile karşılaştırdığımızda Brotherhood kalitesinde bir oyun gordugumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. İçerik olarak hala aynı tarz görevlerin olması yan görevlerin tadını kaçırıyor.

• Olmuyor,olmuyor,olmuyor!...

AC 2'den sonra Black Flag ile bence son çırpınışını yaptı bu seri,tadında bıraksalar ne güzel olurdu...
  • Suana kadar bütün ac oyunlarını oynadım severekte oynadıgım bir seri ama 19 dil arasında türkçenin olmaması cok acayip. Bu yüzden torente basvuracam sanırım
  • Oynamadan çamur atanlar doluşmuş yine mis gibi olmuş oyun kaçırmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdikten sonra yan gorevleri yapabiliyoruz degil mi? Oyunu bitirince free roam devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Bitirdikten sonra yan gorevleri yapabiliyoruz degil mi? Oyunu bitirince free roam devam ediyor mu?

Eder tabii ki.

• 113 tl ye endonezyadan aldım, download ediyor. Hadi hayırlısı.

• Oyunu daha bitirmedim baya oynadım ve değerlendirmem ;

Oynanış olarak çok eğlenceli buldum Unity'nin hantal dövüş mekaniklerinden kurtulmuş oyun ama vuruş hissi çok yok hani yinede dövüşler Unity'den 1000 kat daha iyi. 2 kişiyi kontrol etmek çok eğlenceli olmuş

Senaryo son çıkan AC oyunlarından çok çok çok daha iyi. Ve 2 karakterin de kısımları iyi olmuş.

Fakat grafik olarak Unity seviyesini göremiyorum tamam iyi hoş grafikler fakat gerçekten Unity kadar iyi değil yada benim PS4'de bir sorun var. ÇÖZEMEDİM.

Genel olarak 3'den sonraki en düzgün AC oyunu olmuş. Ama bu demek değil ki Ubisoft seriyi daha iyi yerlere getirecek. Her sene bunları göreceğiz vallaha.
  • Fazla bir beklentiniz olmasın öyle oyundan, oynanabilir seviyede 3 5 şey ekleyip atmosferi sağlam yansıtmışlar,PS4'te daha stabil çalışıyor, bug'a rastlamadım. Grafikleri güzel kötü değil yalnız 900P olmasına rağmen Unity'e göre ışıklandırma ve ciddi npc düşüşünüde göz önünde bulundurunca cidden rezalet yani bir firma bu kadar şeyi kısıp nasıl daha iyisini elde edemez akıl almıyor.Rakipten güçlü konsolun bariz belli,buna rağmen aynı çözünürlük aynı grafik kalitesi sunmak abes şahsen beni düşündürdü.2 3 saat oynayabildim anca sarmadı beni.

• Oyun akıyor resmen beyler mutlaka oynayın 3 saat aralıksız oynadım bu sefer harbiden olmuş

Bu arada Ubisoft Uplay'in ismini Ubisoft Club olarak değiştirmiş böyle daha güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Ekim 2015; 23:50:03 >
  • Alın beyler kiyaslamayi kendiniz yapın geçen sene Unity oynarken çektiğim fotolar ve şimdi çektiğim fotolar. Benim fikrim hala ayni gefaiklerde fark yok.

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015
     ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015[simage] [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 24 Ekim 2015; 0:01:52 >

• Londranin atmoaferi Paristen cok daha guzel yansitilmis oynarken cok keyif aliyorum,yapay zeka aşırı salak bunu söyliyeyim ama oynamasi cidden zevkli tabii bu zevkin büyük bi kismini grafiklere borçlu AnvilEngine cidden cok fena is çıkarıyor.

• yalnız oyun ciddi anlamda olumlu yorumlar alıyor... sanırım oynamaya değer gibi...
  • Oynayın oynattırın uzun zaman sonra keyif alarak oynadığım bir Asassins Creed oyunu.

• Oyunda UPlay oyuna ne kadar bagli? Unitydeki gibi bazi ozellikleri companion appten veya uplayden acmaniz gerekiyor mu? Unityi US PSNden oynamistim da Syndicatei endonezya psnden alirsam sorun yasar miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Oyunda UPlay oyuna ne kadar bagli? Unitydeki gibi bazi ozellikleri companion appten veya uplayden acmaniz gerekiyor mu? Unityi US PSNden oynamistim da Syndicatei endonezya psnden alirsam sorun yasar miyim?

Valla hic uplaylik biseyle karsilasmadim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.