Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamer-x

kasımda çıkacak mükemmel oyunları düşününce bu oyuna para verilmez ; bildiğiniz AC işte ha ingilterede geçmiş ha fransada bu oyun dahada gelişmez incelemelere pek aldanmayın derim ;alınacak çok oyun var Fallout 4 , Rise of the Tomb Raider , Star Wars Battlefront , Need For Speed say say bitmez

Aynen hocam bütçe ayrilicaksa bu oyunu almayi önermem çünkü bildigimiz ac guzel oyun ama farkli değil. Ama para var deniliyorsa alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcye bekliyorum.oyun güzel duruyor
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Senaryo konusunda spoiler vermeden bilgilendirir misin? Mesela yine hickimse miyiz? Güncel zamanda?

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Spoiler yok ama ben hicbirsey öğrenmek istmeiyorum diyenler için spoilera aldim

Valla Ac geçmişim Black Flagle başladı o yüzden günümüze geldiğinde ara shanelerde kimin kim olduğunu anlamadım,biraz daha iynamam gerekiyor. Hikaye olarak Evie ve Jacob Londrayi Templarlardan temizlemek istediğini söylüyor zaten ilk 2 saat falan tutoriallerle geçiyor,Assasin konseyini görmedim daha ilk 2 görevi başka bi assasinden alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 22 Ekim 2015; 17:36:07 >
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Bilgi amaçlı yazayım ben de o zaman sana :)

O assassin de Assassin's Creed Brahman görsel romanındaki ana karakterin oğlu veyahut öğrencisi. Ayrıca Rogue ve Black Flag referanslarının da oyunda olacağı soyleniyordu. Edward Kenway'in evi gibi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bilgi amaçlı yazayım ben de o zaman sana :)

O assassin de Assassin's Creed Brahman görsel romanındaki ana karakterin oğlu veyahut öğrencisi. Ayrıca Rogue ve Black Flag referanslarının da oyunda olacağı soyleniyordu. Edward Kenway'in evi gibi mesela.

Valla o cizgiromandaki adamida bilmiyorum yabanciyim Ac ye baya,Unity deki tarihi yapilar ve görseller çekti beni,Syndicate de öyle. Araştırmam lazim biraz.

• Desmond'dan sonra hikaye iyice bocaladı, günümüz kısımları çok önem taşıyordu önceki oyunlarda. Artık bir amacı kalmadı serinin, Templar Hunt diye değiştirsinler ismini. Eskiden günümüz kısımları nereye bağlanacak diye merakla beklerdik, Ezio'nun harika hikayesinden bahsetmiyorum bile. Unity'de o güzelim Paris'e ve Fransız ihtilali gibi önemli bir olaya yakışmayacak kalitesizlikte saçma bir senaryo yaptılar. Ticari çıkardan başka bir şey düşünmeden seri üretim oyun yapıyorsun bari oyuncuları merak ettiren ve dizi tarzında birbiriyle bağlantılı hikayeler yap. Black Flag veya Unity'deki hikayenin ne önemi kaldı şimdi ?
  • Benim otoritem olan GameInformer'ın 9 yapıştırdığı kadar iyi değil bence. Story, Unity'den daha kötü. İki tane karakter yönetmene rağmen Arno'ya işlenen senaryonun yarısı yok. Nasıl Assasin oldular, necidir göstermiyor. Black Flag'ın korsanının kostüm giyip Assasin oldum demesi kadar AC evreninden uzaklar. Anı anlatır gibi geçen diyalogların arasından back story yakalıyorsun tek tek. Evie için ayrı yorum yazılır tabii. Üç, dört oyundur odun odun tipler yerine Evie gibi yürüyen seks yapsınlar ana karakteri, Stealth falan fena yakışıyor. Geri kalan her şeyi Unity ile aynı. Grafikler de çıkmadan söylediğimiz gibi ışıklandırma dışında aynı. Yalnız fark olarak daha fazla sinematik ve aksiyon sahnelere kaçmışlar onu beğendim. Combat serinin en iyisi ve zorlayanı, hatta oyunun en iyi tarafı direk. GTA gibi karakter de değiştiriyorsun. Bitirene kadar kimi alacağım belli. :D

Bugün başladım ve çok az baktığımdan SS verip kesiyorum. Share ambargo yüzünden yasak, USB'den denesin resim koymak isteyen.

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

• Unitynin hikayesine kötü diyorsunuz ancak şu Sage olayı nedense bana bir hayli esrarengiz geliyor. Her nesilde yeni bir Sage olması templar sagelerin olduğu gibi acaba assassin olan sageler de var mıdır sorusunu akla getiriyor.

• Unity ilk ciktiginda fps dususu oluyordu bu oyundada mevcutmu sirf bu sorun yuzunden satmistim unity

• Unity gib sorunlu bir oyun olmadığı inceleme puanlarından belli ama benim için bir assassins creed oyunu Türkçe olmadığı sürece anca 50-60 lira seviyelerine gelince alınabilir. Sonuçta ac oyunlarıda fifa gibi aynı b*kun laciverti.
  • Oyun Tr PSN'de 260 TL ile çıkmış şok oldum resmen. Kim alır bu fiyatları koymaları bile saçmalık.
  • Ben Ankara Irmak Toyland'den aldım oyunu bugün
    200 Tl satış fiyatı vardı Mortal Kombat X oyunu üzerine 80 tl verip takas yaptim.Normalde almak planlarım arasinda yoktu ama inceleme puanları almaya itti.Umarim bekleneni verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Oyun Tr PSN'de 260 TL ile çıkmış şok oldum resmen. Kim alır bu fiyatları koymaları bile saçmalık.

Benim arkadaşım 260 tl ye Unity almıştı Alan kerizler var yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

quote:

Oyun Tr PSN'de 260 TL ile çıkmış şok oldum resmen. Kim alır bu fiyatları koymaları bile saçmalık.

Arkadaşının arkasından keriz der mi insan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

quote:

Arkadaşının arkasından keriz der mi insan?

Yüzüne de demiştim bizde öyle bir lafa darılma olmuyor

• Endonezya PSN oyunu eklemeyecek gibi gözüküyor. Resmen dalga geçiyorlar.
  • quote:

quote:

Muhtemelen 200 liraya rahat bir şekilde kutulu bulunur her türlü zaten psn'den almak gereksiz harbiden. Arkadaşın zengin herhalde. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

kasımda çıkacak mükemmel oyunları düşününce bu oyuna para verilmez ; bildiğiniz AC işte ha ingilterede geçmiş ha fransada bu oyun dahada gelişmez incelemelere pek aldanmayın derim ;alınacak çok oyun var Fallout 4 , Rise of the Tomb Raider , Star Wars Battlefront , Need For Speed say say bitmez

Aynen hocam bütçe ayrilicaksa bu oyunu almayi önermem çünkü bildigimiz ac guzel oyun ama farkli değil. Ama para var deniliyorsa alınabilir.

Katılıyorum hocam
    Mekan değişik ve ufak tefek yenilik gerisi kopyala yapıştır olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 23 Ekim 2015; 4:08:19 >
  • Oyun Endonezya PSN e eklenmiş 529,000 RP yani k.k. komisyonu ıvır zıvır saymadan 113 TL civarına geliyor. Gold Edition ise 160 TL civarına geliyor. Gold edition pri hakkı almayı düşünen varsa birlikte alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 23 Ekim 2015; 9:06:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.