Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım peki kazanılan kupalar senkronize olcakmı otomatik olarak yoksa bidahamı almak zorundayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma nasıl olmuş anlamadım gerçekten. Seninle hicbir ilgisi yok konunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Kusura bakma nasıl olmuş anlamadım gerçekten. Seninle hicbir ilgisi yok konunun.

Ironoyse oyunu almak için sormadım,bikaç ay öncede yine kardeşler elektronige bir oyun erken gelmişti o zamanda bulamamistim hazir yakalamasiken sorayim dedim ama bunada cevap gelmedi. Derin kardes elektronik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 20 Ekim 2015; 18:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

Anladım peki kazanılan kupalar senkronize olcakmı otomatik olarak yoksa bidahamı almak zorundayım

Resmi cikisindan sonra olacaktir

• Metal nasil elde ediyoruz bilen biri soyleyebilir mi? Bu arada oyun bu sefer olmus ya unityde küfrede küfrede oynayan ben bu oyunda ciddi keyif alıyorum. Unityden sorna akillanmis sanirim ubi

• Geleneksel 100. AC Buglarına hoşgeldiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Beklentimi arttırdınız

Hocam şu ana kadar hic bir bugla karsılasmadım. Gorevlerde son derece keyifli gidiyor. Oyle AC fanı degilim ama sevdiğim bir seridir. Siz tabi yinede inceleme notlarina bakip gameplayleri izleyip ona göre hareket edin sonuçta kişisel zevkler değişebilir. Ama bence her halükarda Unityden daha iyi bir oyun

• IGN Premiere icin yaptiklari acilis gecesi cok guzel olmus. Londra'da bir studyoda oyunda gecen yerleri yapmislar. Daha youtube'a koymamislar da twitchten izlenebiliyor. 41. dkda basliyor video.

http://www.twitch.tv/ign/v/21598753
  • Co-op oynanabiliyor mu?

• Oyun Endonezya psnde 115 TL.
    Bu seri kalitesini bozduğu çok eleştiriyorum. Unity fiyaskosundan sonra almayı düşünmüyordum ama uygun olduğu için Syndicate'i deneyeceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 21 Ekim 2015; 17:12:00 >
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    İndirimli fiyat mıdır bu yoksa kalıcı mı olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Oyun Endonezya psnde 115 TL.
    Bu seri kalitesini bozduğu çok eleştiriyorum. Unity fiyaskosundan sonra almayı düşünmüyordum ama uygun olduğu için Syndicate'i deneyeceğim sanırım.

Secondary hesap kabul ederseniz beraber alabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Secondary hesap kabul ederseniz beraber alabiliriz.

Sec için biriyle anlaşmıştım teşekkürler.

@Tuomir Bu paket 19 kasıma kadar geçerli diyor. Fiyat değişir mi bilemem.

Oyun henüz markete eklenmedi arkadaşlar, fiyata burdan bakabilirsiniz.

http://blog.asia.playstation.com/id-en/2169/2015/10/whats-on-psn-this-week-20-oct/

“Assassin’s Creed® Syndicate – Digital Day1 Edition” (IDR529,000) and “Assassin’s Creed® Syndicate – Digital Gold Edition” (IDR748,000) will both be released on 23 Oct. PS4™ exclusive 10-mission pack “The Dreadful Crime” and 3 DLC packs will be included in both version!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 21 Ekim 2015; 17:52:46 >

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    Store'a göz gezdirdim fakat göremedim ve eklenmemiş olabileceğini düşündüm ben de. Keşke PS4 PSN satış ve takas başlığı kapanmasaydı. Bir nevi ölü yatırım oluyor PSN'den PS4 oyunu almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Store'a göz gezdirdim fakat göremedim ve eklenmemiş olabileceğini düşündüm ben de. Keşke PS4 PSN satış ve takas başlığı kapanmasaydı. Bir nevi ölü yatırım oluyor PSN'den PS4 oyunu almak.

Kardeşlik konusundan bahsediyorsanız geri açıldı uzun zaman önce

http://forum.donanimhaber.com/m_109819213/tm.htm
  • ASSASSIN'S CREED SYNDICATE endonezya psn fiyatı belli mi acaba ?
  • quote:

Pek bişey değişeceğini sanmıyorum ben maalasef iyici bozdu çizgisini unıty'den geri kalır bi yanı olmaz gibime geliyor.
  • Oyunun videolarina bakiyorum da, inanilmaz bir downgrade var grafiklerde. Unity grafik kalitesinin yarisi yok oyunda ve bu haliyle gercekten PS3 oyunu gibi duruyor. Oyunun Unity'den farkli bir ekip tarafindan yapildigini biliyordum fakat bu kadar buyuk bir fark asla beklemiyordum. Oyun guzele benziyor fakat rezalet gorus mesafesi ve vasat grafikler cok baltaliyor sonucta yeni nesil oyunu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE endonezya psn fiyatı belli mi acaba ?

23 Ekimde çıkıcak endonezyada fiyatı 115 TL olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Oyunun videolarina bakiyorum da, inanilmaz bir downgrade var grafiklerde. Unity grafik kalitesinin yarisi yok oyunda ve bu haliyle gercekten PS3 oyunu gibi duruyor. Oyunun Unity'den farkli bir ekip tarafindan yapildigini biliyordum fakat bu kadar buyuk bir fark asla beklemiyordum. Oyun guzele benziyor fakat rezalet gorus mesafesi ve vasat grafikler cok baltaliyor sonucta yeni nesil oyunu bu.

Gs maçı bitsin ss ler ve yorumum geliyor,Unity nin grafikleri gerçekten harikaydi bakalim bunuda görücez.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.