Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bol ssler bekliyoruz

Başlıyorum bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkmadığı için sanirim share e izin vermiyor telefonla cekip yollayacam kapali bi alanda başlıyoruz sunu soyliyebilirim unity kadar iyi.

•  ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 22 Ekim 2015; 1:27:17 >

• Oynayan arkadaşlar yazabilirlermi oyunda yine bolca glitch veya performans sıkıntıları varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnstable

Oynayan arkadaşlar yazabilirlermi oyunda yine bolca glitch veya performans sıkıntıları varmı acaba?

Frame düşüşüne rastlamadim glitch icin cok erken daha ilk bölümü bitirdim.

• Loadingler yine uzun.

• Şu grafiklerde bi gta çıkınca var ya of of oyunun grafikleri fevkalade Unity kadar iyi.

•  ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 22 Ekim 2015; 2:20:07 >

• Bugünlük bu kadar yeter. Genel izlenimlerim,grafik kalitesi Unity ile ayni downgrade söz konusu değil,Londra gerçekten enfes. Fps sorunu hiç yok bikere düştü sanırım binaya tırmanırken orda hafif hissettim. Glitchler var düşman olduğu yerde dikili kaldi buga girdi saldiramiyordum ama ateş ederek öldürdüm. Ceset taşıma,adam kaçırma gibi özellikler var Unityde olmayan,crafting sistemi var güzel gözüküyor daha craft edemedim,zipline henüz açık değil deneyemedim onuda. Dövüş sistemi güzel fena degil yani videolardaki gibi hissiz durmuyor,güzel animasyonları var. Karakterleri sevdim Jacob güzel olmuş ayrıca cetemize ait adamlar haritada yeşil onları r1 ile pesimize takabiliyoruz istedigimize saldirtabiliyoruz,suan 2 tane alabiliylrum yanima skill ağacından 5 e kadar arttırılıyor. Güzel oyun atmosfer güzel,grafikler harika ama Assassin's creed işte yan görevler falan klasik aynı yani bir Gta,Far Cry vs gibi görev dışında takilirken farkli bişey goremezsiniz öyle boş boş gezinirsiniz şehirde ama atmosfer cok güzel gezinirken sarıyor bir süre,aynisi Unity de olmuştu oyun bittikten sonra neredeyse bi o kadar daha oynadım yapıları falan izliyordum :D

Gideri olan klasik bir Ac başka birşey beklemeyin,oynanabilir bir oyun olmuş. Yalnız artık yeni gta,rdr mafia vs vs acik dünya oyunların sadece grafik geliştirmek yerine içeriklere abanmasi lazım. Gta 5 freeroamdada hep ayni seyler oluyordu,ciddi bi yapay zeka gelişimi lazim bu oyunlara mesela sokakta bos bos gezerken tehlikeli semtlerde haraç isteyenler olsun,ne bileyim cinayet isleyenler olsun bi ara sokağa girdiğimizde öyle bir sahneyle karşılaşılım,çete savaşları yaşansın ya da kavga eden tiplere denk gelelim,açık dünya oyunlarının bu konuda sınıf atlama vakti geldi çoktan.

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değişim şart ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 22 Ekim 2015; 9:23:25 >
  • gta6 nın çok güzzel olacagana suphe yok
  • oyunu alıp oynayın tek diyeceğim bu. fanboy değilim ac serisinide çok fazla sevmem ama bu oyun baya iyi olmuş gibi gibi... denenmesi gereken bir oyun.şahsen ben sevdim oyunda yapılıcak bir çok şey var. haritada boş boş gezerken bile bişeyler yapabiliyosunuz. adını hatırlamıyorum just cause taki gibi bir ip var o biraz çakma olmuş ama yinede eğlenceli :))
  • Oyuna ilgi az galiba bu sefer buyuk bir ac fani degilim ama her oyununu oynadim. Unity ide begenerek oynamistim bunuda oynamayi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamestop oyuna 9 vermiş.
    IGN de 8.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeste -- 22 Ekim 2015; 14:18:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemeler fena degil 13 inceleme de ortalama 79. Gamespot da 90 vermis ustelik.
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    hocam hayirli olsun. Nereden aldin bir de ne kadara aldin acaba? 50 GB oldugundan yuklenmesi uzun surecek kutulu alabilirim bu sefer.
  • Vay arkadaş almak planlarım aradında yoktu iyice sıkmıştı seri beni şu yorum ve puanlardan sonra alasım geldi endonezyadada çok uygunmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

hocam hayirli olsun. Nereden aldin bir de ne kadara aldin acaba? 50 GB oldugundan yuklenmesi uzun surecek kutulu alabilirim bu sefer.

Syd bilgisayardan. 199 a aldim normalde 209 ama.

• kasımda çıkacak mükemmel oyunları düşününce bu oyuna para verilmez ; bildiğiniz AC işte ha ingilterede geçmiş ha fransada bu oyun dahada gelişmez incelemelere pek aldanmayın derim ;alınacak çok oyun var Fallout 4 , Rise of the Tomb Raider , Star Wars Battlefront , Need For Speed say say bitmez
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.