Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar levelimizin artmasına ne kadar kaldığına nereden bakiyoruz ?
    Her 1000 xp de 1 skill veriyor sanırım da level atlama olayını bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Ubisoft hayırsız evlat gibi... Kızıyorsun, sövüyorsun, bir daha görmek istemiyorum diyorsun ama 1 yıl sonra kapını çalıyor, kıyamıyor içeri alıyorsun ve oynuyorsun. Bir şekilde de gönlünü alıyor, Unity'den sonra kesin oynamam dediğim Assassin's Creed serisini şuan Syndicate ile deli gibi oynuyorum. Oyun baya baya sardı, devamlı yan görev yapasım geliyor ve yan görev yaparken sıkılmıyorum. Hele Ghost Club görevleri oyuna muazzam bir korku sosu katmış. Unity'de hevesimiz ve beklentilerimiz nasıl düştüyse artık Syndicate ilaç gibi geliyor.

PS3'teki PoP Trilogy rezilliğinden sonra, Ubisoft oyunlarına para vermeme kararı almıştım. Ancak FC3, kararımı bozdurmuştu.

Watch Dogs, FC4 ve AC Unity-Syndicate ile tekrar soğuttular (Syndicate iyi olabilir; ancak 19. yy'da AC oynamak istemem). Bakalım gelecek yıl toparlayacaklar mı?

• Oyunu alıp almamak arasında çok kararsızım. Unity'de alıp yarısında artık FPS Droplardan bıkıp oynamayı kestiğim bir Ubisoft oyunuydu. Ama yine içim kaynıyor. Serinin ilk oyunlarının bende oluşturduğu AC sevgisini Ubisoft yok etmek istese de dayanamayacak gibiyim. Lakin yorumlar biraz arada gibi, çok beğenen de var olmamış yine diyen de. Genel olarak kanınız nedir ?
  • Oyun kendisini oynattikca oynatiyor. Bir ACII değil ama UNITYde olduğu gibi insanı baygınlık verecek noktaya getirmiyor. Almayı düşünüyorsanız alın derim. Görev manyağı bir oyun olmuş bu sefer.

• Unity'den daha iyi olmuş kesinlikle. Konuda hiç aktiflik olmaması ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 14 Kasım 2015; 16:23:04 >
  • Oyunu daha yeni bitirdim Fallout 4'ten falan dolayı. Hikayesi oldukça iyidi vallaha, Unity'nin ki de güzeldi bence. Ama bunun ki daha güzel olmuş. Oynanış olarak yine Unity'den iyi. Dövüş mekaniklerini pek sevmedim ama. Grafikler olarak Unity'den geride ama yinede güzel ve optimizasyon olarak Unity'den sonra ilaç gibi geliyor. Tavsiye ediyorum oynayın.
  • Ac 2 den sonraki en iyi ac serisi olmuş çok beğendim. Daha az bug daha keyifli oynanabilirlik, harika karakterler, müthiş londra atmosferi özellikle yağmur yağdımı başka oluyor. dövüş ve skill sitemi rahat. yan görevleri yapıp, londrayı bölge bölge temizleyip güçlenmek çok keyifli. kolay kolay yan görev yapmam bu oyunlarda ama her bölgeyi temizledim. O gücü resmen hissediyorsunuz. evie'ye aşık oldum galiba hem güzel, hem seksi hem vahşi. ubisoft bundan sonra ne yapacak bakalım kullanmadığı ülke kalmadı. ingiltere, italya, amerika, türkiye, fransa. ispanya, japonya ve arap ülkeleri kaldı herhalde sıra onlarda. uzun bir süre ac serisi cıkarmasınlar cıktı mı hem adam gibi bir oyun olsun hem bizde özlemiş olalaım. dizi bölümü çeker gibi oyun cıkarıyor adamlar bırakında bir nefes alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ac 2 den sonraki en iyi ac serisi olmuş çok beğendim. Daha az bug daha keyifli oynanabilirlik, harika karakterler, müthiş londra atmosferi özellikle yağmur yağdımı başka oluyor. dövüş ve skill sitemi rahat. yan görevleri yapıp, londrayı bölge bölge temizleyip güçlenmek çok keyifli. kolay kolay yan görev yapmam bu oyunlarda ama her bölgeyi temizledim. O gücü resmen hissediyorsunuz. evie'ye aşık oldum galiba hem güzel, hem seksi hem vahşi. ubisoft bundan sonra ne yapacak bakalım kullanmadığı ülke kalmadı. ingiltere, italya, amerika, türkiye, fransa. ispanya, japonya ve arap ülkeleri kaldı herhalde sıra onlarda. uzun bir süre ac serisi cıkarmasınlar cıktı mı hem adam gibi bir oyun olsun hem bizde özlemiş olalaım. dizi bölümü çeker gibi oyun cıkarıyor adamlar bırakında bir nefes alalım.

uzak dogu ulkelerine gecmeli artik

• quote:

Ac 2 den sonraki en iyi ac serisi olmuş çok beğendim. Daha az bug daha keyifli oynanabilirlik, harika karakterler, müthiş londra atmosferi özellikle yağmur yağdımı başka oluyor. dövüş ve skill sitemi rahat. yan görevleri yapıp, londrayı bölge bölge temizleyip güçlenmek çok keyifli. kolay kolay yan görev yapmam bu oyunlarda ama her bölgeyi temizledim. O gücü resmen hissediyorsunuz. evie'ye aşık oldum galiba hem güzel, hem seksi hem vahşi. ubisoft bundan sonra ne yapacak bakalım kullanmadığı ülke kalmadı. ingiltere, italya, amerika, türkiye, fransa. ispanya, japonya ve arap ülkeleri kaldı herhalde sıra onlarda. uzun bir süre ac serisi cıkarmasınlar cıktı mı hem adam gibi bir oyun olsun hem bizde özlemiş olalaım. dizi bölümü çeker gibi oyun cıkarıyor adamlar bırakında bir nefes alalım.

Hocam ac revelations osmanlı istanbulunda geçmişti. Bir daha bizim coğrafyada geçmez diye düşünüyorum. Tahminim bir sonraki oyun dünya savaşında geçecek. Victori dönemi ile dünya savaşı arasında konu alacakları önemli bir tarih yok. Kimbilir belki bu sefer ileri değil daha geriye giderler. Ama japonyada geçen samuray bir assassini yönetmek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun bildiğin order 2 olmuş beyler ve ben çok beğendim

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015
  • Oyun ne yazıkki vasat'ı geçemedi...
    Yarısına geldim oyunun artık dayanamıyacağım..
    Batman gibi ipi at tırman nerde kaldı ac oyunlarının efsanesi o zaman neden böyle bir özellik koyuyolar anlamadım gitti...grafikler desen ayrı bir facia...
    Hadi onu geçtim yapay zeka denen birşey yok...Tehlikeli yani ele geçirilmemiş bölgede dolaşırken yada farketmiyo şehirde gayet sakin normal yürürken bi anda düşmanın seni farkedip üzerine saldırması hiç fırsat vermemesi oyundan bezdirdi...unity'de bu yoktu varsa bile çok değildi ve zaten bi şekilde saklanıp atlatıyoduk,e bunda levelde düşük sana saldıran düşman leveli yüksek kaçmaktan başka çaren yok,koş Allah koş üstüne bide kaçarken fps düşüşü oluyo al sana kanser durum...
    Ac serisi bu oyunla son bulsun bari diycem ama ubisoft kaz gelen yerden tavuk esirgenmez mantığı ile daha devam oyunları çıkarmaya devam eder...
    Eski Ac zevki kalmadı bunu zaten biliyoruzda iyice mahvetmeyin bari arkadaş zirvede bırakın işte..Ac revalations'dan sonra adam gibi bi oyun gelmedi sorunsuz...
    Sorunsuzdan kastım oyun hikaye ve dinamikleri değil oyunun çalışması kastım,yoksa hakkını yemeyelim black flag ve unity'de güzeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 19 Kasım 2015; 18:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Ubisoft hayırsız evlat gibi... Kızıyorsun, sövüyorsun, bir daha görmek istemiyorum diyorsun ama 1 yıl sonra kapını çalıyor, kıyamıyor içeri alıyorsun ve oynuyorsun. Bir şekilde de gönlünü alıyor, Unity'den sonra kesin oynamam dediğim Assassin's Creed serisini şuan Syndicate ile deli gibi oynuyorum. Oyun baya baya sardı, devamlı yan görev yapasım geliyor ve yan görev yaparken sıkılmıyorum. Hele Ghost Club görevleri oyuna muazzam bir korku sosu katmış. Unity'de hevesimiz ve beklentilerimiz nasıl düştüyse artık Syndicate ilaç gibi geliyor.

PS3'teki PoP Trilogy rezilliğinden sonra, Ubisoft oyunlarına para vermeme kararı almıştım. Ancak FC3, kararımı bozdurmuştu.

Watch Dogs, FC4 ve AC Unity-Syndicate ile tekrar soğuttular (Syndicate iyi olabilir; ancak 19. yy'da AC oynamak istemem). Bakalım gelecek yıl toparlayacaklar mı?

Fc4 un nesi kotu

• Bu oyunun nesi var bence güzel olmuş. Ac2 den direkt buna geçtim. Bakalim ilerleyen zamanlarda ne olcak...

• Grafikler kötü,yapay zeka kötü,yan görevlerde bile opsiyonel bitirişler var...AC2'den sonra %100 synch saçmalığı çıkardılar zaten hadi ana görevlerde var bu oyunda neden yan görevlerede koyup iyice çığırından çıkardılar işi...(unity'de de vardı zannedersem)

Oyunun başında 2 level başlıyorsun yan görev olan bölgeyi ele geçirme görevlerinde senden level 9 olmanı istiyor niye bu kadar zorlayıp oyuncuyu bezdiriyorsun yinede bi deniyeyim dedim karşımdaki düşmanın leveli 7 benim 2 vuruyosun sanki sinek ısırığı gibi geliyo düşmana onlar sana bi vurmada tüm sağlığı alıyo...
    Bekleme süreleri uzun ölüyorunim oyun tekrar başlaması 1-2 dk. Sürüyor...
    Yani millet yorumları eksiliyor ama kimine iyi kimine kötü yapacak birşey yok, tüm seriyi oynadım en kötüsü bu diyebilirim...

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Hocam 8. Sekansa geldim oyunda daha 1 kere bile ölmedim. Levelime göre uygun olan yan görevlere gittim.
    Upgrade lerden çete üyelerinin levellerini geliştirip , child liberation ve gang stronghold görevlerine onlarla gidiyorum. Duvarın arkasından düşmanla savaş komutu veriyorum. Bütün bölgeyi temizliyorlar.

Ana suikastlardaki opsiyonel bitirislerin olması bana kalırsa daha güzel olmuş. Elimizi kolumuzu sallayarak hedefe gitmek çok basit oluyordu. Böyle hem görevler basitlikten uzaklaştırılmış hem de oynanış süresi artmış.

Ip atma olayına gelirsek , şehirdeki yollar çok geniş, bir binadan karşı binaya atlamanın imkanı yok. Muhtemelen bu akıcılığı bozmamak adına bu özelliği getirdiler. Ayrıca tail görevlerinde ve size saldıran düşmanlar olduğunda çatılara ip atarak rahatlıkla kurtuluyorsunuz.

• Şimdi konuda öyle birşey varki ben olumlu yorumlara saygı duyuyorum beğenebilirsin diyorum onun görüşüdür diyorum olabilir diyorum,ama aynı şejilde olumsuz yorum yapınca bende kendi görüşümü belirtince nedense herkes eksiliyor,he derdim eksi yada artı almakta değil tabiki zevkler ve renkler kavramına giriyo olay ve bir klişe ama hakketende tartışılmaz...
    Şimdi sizinle aynı yaştayız,muhtemelen diğer serileride oynamışsındır AC2 tadını ve havasını zaten ondan sonra hiç bir oyunda alamadık ama bari bir black flag kadar olsun yada oyun dinamikleri olarak bi unity kadar olsun olsaydı yada keşke,bakın grafik olarak bakmayalım bende ayılıp bayılmıyorum grafik iyi olsun diye,oynanabilirlik iyi olsun yeter bu grafiklere zaten yine bi yere kadar kabulümüz...
    Ama kabul edelim serinin en heycansız ve en çok hayal kırıklığı yaratan oyunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Şimdi konuda öyle birşey varki ben olumlu yorumlara saygı duyuyorum beğenebilirsin diyorum onun görüşüdür diyorum olabilir diyorum,ama aynı şejilde olumsuz yorum yapınca bende kendi görüşümü belirtince nedense herkes eksiliyor,he derdim eksi yada artı almakta değil tabiki zevkler ve renkler kavramına giriyo olay ve bir klişe ama hakketende tartışılmaz...
    Şimdi sizinle aynı yaştayız,muhtemelen diğer serileride oynamışsındır AC2 tadını ve havasını zaten ondan sonra hiç bir oyunda alamadık ama bari bir black flag kadar olsun yada oyun dinamikleri olarak bi unity kadar olsun olsaydı yada keşke,bakın grafik olarak bakmayalım bende ayılıp bayılmıyorum grafik iyi olsun diye,oynanabilirlik iyi olsun yeter bu grafiklere zaten yine bi yere kadar kabulümüz...
    Ama kabul edelim serinin en heycansız ve en çok hayal kırıklığı yaratan oyunu..

Eksileyenlerden değilim söyliyim zaten mesajlari eksilemem ben. Diğer yorumlarin hakkindada bişey söylemiyorum sana göre öyledir normal. Ama grafikler nasil kötü,yeni nesilde Unity den baska bu oyundan iyi grafikli açık dünya oyun mu var?

• Yani yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar...GTA 5 var,yeni çıkan Fallout 4 var bunlarda açık dünya oyunu bunlardan çokmu iyi grafiği...

• quote:

Tarikat Arap ülkelerinde doğuyor zaten, ilk oyun Şam, Kudüs, Akka'da falan geçiyordu. Bence uzakdoğu olabilir artık, Afrika uymaz AC'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 20 Kasım 2015; 17:54:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Yani yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar...GTA 5 var,yeni çıkan Fallout 4 var bunlarda açık dünya oyunu bunlardan çokmu iyi grafiği...

Evet yanlışın var hemde çok büyük. Göz var izan var yahu Gta ve hele hele Fallout grafikleri ile kıyas kabul etmez bu oyunun grafikleri. Oyuna laf etmek ayrı birşey, beğenmemek ayrı birşey ama gözle görülen şey olan grafiğe en kötüsü demek ap ayrı birşey. Ancak Witcher ile karşılaştırılabilir ki o durumda da Witcher ağır basar zaten. Onun dışında dediklerinin hepsinden daha iyi gözüküyor oyun.
    Ayrıca oyun dövüş sistemi dışında her konuda Ac2 sonrası en iyi oyun. Hele Unity'deki hikayenin o asıl olaydan o kadar uzak olmasından sonra ilaç gibi geldi. Oyun üstündeki gereksiz yüklerinin hepsinden arınmış saf bir AC oynanışı veriyor. Unity'den çok çok daha iyi olduğu kesin de Brotherhood mu bu mu tartışılır.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.