Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teste geçtik diyor işte neyin bilgilendirilmesini istiyorsun anlamıyorum ki bi rahat bırakın adamları meşguller işte ne sabırsızsınız
  • mustafa608 kullanıcısına yanıt
    Sen Unity'nin yama çalışmasında yoktun galiba.Her gün geri dönüş yapılıyordu tabi ki böyle bir beklentimiz şuan yok ancak insan umutlanıyor işte... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa608

Teste geçtik diyor işte neyin bilgilendirilmesini istiyorsun anlamıyorum ki bi rahat bırakın adamları meşguller işte ne sabırsızsınız

cidden kardeş sen neyden bahsediyorsun bilgilendirme lazım insanlar bekliyor burada.
  • Neo_123 kullanıcısına yanıt
    Daha testte falan değil bence hep feyk bunlar yoksa niye paylaşmasınlar bunda da
  • Zaten Haziran ayında çıkacağını söyledim. Bu oyun Unity değil, bu oyun Unity ile Rogue'un toplamından bile büyük. Daha ne yapmam bekleniyor anlamış değilim. Aldığımız her nefesin hesabını mı verelim?

En geç 30 Haziran'da çıkacak işte illa bir şeylere bakma ihtiyacı hissediyorsanız alın size 30 Haziran'a geri sayım:https://days.to/until/30-june

Beklemek istemeyenler ve çeviri süresini beğenmeyenler için de oyunun tüm metinleri bu dosyada. Kendiniz çevirin bakalım kaç ay sürüyor, hadi kolay gelsin:http://www.mediafire.com/download/2us6qeo1a3gwab2/acs+text.zip

• Aşağı yukarı 7 ay olacak çeviriye başlayalı ne kadar uzun olursa olsun bu kadar uzaması bekleyenleri sabırsızlandırıyor doğal olarak haklılar da.
    yapmak zorunda değilsiniz ama kimseyi de ümitlendirmeye hakkınız yok.
    Tabi emeğiniz çok fazla. Pek çok kişinin de yapamayacağını yapıyorsunuz İnşallah haziran bitmeden çıkarabilirsin. Ellerinize emeğinize sağlık
  • Oyunun o kadar büyük olduğunu bilmiyordum metine de baktım helal olsun çok iyi çalışmalar yapıyorsunuz.Zaten AC3'ten beri takip ediyorum sürecin kaç ay sürdüğünü,nasıl işlediğini vb. biliyoruz sadece bir test güncelllemesi bekliyorduk ama kızma yani patron :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Zaten Haziran ayında çıkacağını söyledim. Bu oyun Unity değil, bu oyun Unity ile Rogue'un toplamından bile büyük. Daha ne yapmam bekleniyor anlamış değilim. Aldığımız her nefesin hesabını mı verelim?

En geç 30 Haziran'da çıkacak işte illa bir şeylere bakma ihtiyacı hissediyorsanız alın size 30 Haziran'a geri sayım:https://days.to/until/30-june

Beklemek istemeyenler ve çeviri süresini beğenmeyenler için de oyunun tüm metinleri bu dosyada. Kendiniz çevirin bakalım kaç ay sürüyor, hadi kolay gelsin:http://www.mediafire.com/download/2us6qeo1a3gwab2/acs+text.zip

Hocam sen nasıl bu insanların sana kızmasını istemiyorsan bu insanlara da kızmayacaksın. %90lık kısmı 6 ayda yapıyorsun %10 kısım 1 ay sürüyor. Matematik uymuyor senin denkleme. Onu da geçtim gelmiş 30 haziran yok beğenmiyorsanız diye laf yapıyorsun. Yama %100 bitiyor testi de 1 ay sürüyor. Kabul et de ki son 2 aydır biraz yavaşladık de hepimizin başı üstüne ama gelip burda böyle laga luga yapıp yaptığın işi de başımıza çalacaksan yapma hocam. İyilik yap denize at denir sen iyilik yapıp başımıza çalışıyorsun. Yanlış yapıyorsun.

• Yapmış olduğunuz çalışmadan dolayı herkes minnettar ve kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz fakat insanlarda merak ediyor ve haliyle sabırsızlanıyor uzun zaman sonra çalışmanın bittiğini görünce memnun oldum fakat test aşamasının 30 gün sürmesini bende anlamıyorum bu zaman kadar oyunu bitirmeden bekledim fakat yamayı bekleyemiyeceğim en azından ramazana yetiştirilseydi keşke yinede bunun için sizi yargılamıyorum fikirlerimi dile getirdim
  • Said her yamada olduğu gibi burada da başladı. rica ediyorum mod arkadaştan konuyu kilitleyebilir mi? İlk başta tüm bu zamana kadar yaptığınız yamalar için teşekkür edip bu yamayı da bence çıkartmayın. insanlar ne kadar nankör olmuş ya. çok biliyorlarmış gibi konuşuyorlar. bizim insanımız işte böyle destek yerine köstek olmayı çok iyi biliriz biz. said hocam tekrar söylüyorum böyle nankör insanlara bu güzel hizmeti vermeyin. bir daha da yama yapmayın. bizim insanlara layık olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedvedmami

quote:

Zaten Haziran ayında çıkacağını söyledim. Bu oyun Unity değil, bu oyun Unity ile Rogue'un toplamından bile büyük. Daha ne yapmam bekleniyor anlamış değilim. Aldığımız her nefesin hesabını mı verelim?

Hocam sen nasıl bu insanların sana kızmasını istemiyorsan bu insanlara da kızmayacaksın. %90lık kısmı 6 ayda yapıyorsun %10 kısım 1 ay sürüyor. Matematik uymuyor senin denkleme. Onu da geçtim gelmiş 30 haziran yok beğenmiyorsanız diye laf yapıyorsun. Yama %100 bitiyor testi de 1 ay sürüyor. Kabul et de ki son 2 aydır biraz yavaşladık de hepimizin başı üstüne ama gelip burda böyle laga luga yapıp yaptığın işi de başımıza çalacaksan yapma hocam. İyilik yap denize at denir sen iyilik yapıp başımıza çalışıyorsun. Yanlış yapıyorsun.

Kusura bakmayın ama konuyu takip etmediğiniz belli. Ben zaten yavaşladığımızı kabul ettim ve sebeplerini de açıkladım. Yine söylüyorum, biz aynı zamanda Warhammer Total War, Uncharted 4 gibi RESMİ Türkçe yerelleştirmelerde çalıştık bu süre zarfında ve daha açıklayamadığımız onlarca RESMİ çalışma var. Test aşaması 1 ay sürecek de demedim en fazla bir ay sürer dedim, ki bu benim 2012'de AC2 için tarih verip 5 saat geciktirince yediğim küfürlerden sonra bir daha asla yapmayacağım dediğim bir şey. Yine de yaranamıyoruz. Ben başlarken kimseye de şu kadar ayda çıkacak, hep aynı hızda gideceğiz diye de söz vermedim. Verdiğim tek söz hiçbir zaman yarım bırakılmayacağı.

Ayrıca yine bu konu altında bu işi iyilik olsun diye değil zevk aldığımız için yaptığımızı ve bundan sonra insanların da faydalanması için paylaştığımızı söyledim. Bu iş can sıkıcı bir hale gelirse bizim de yapmak için bir sebebimiz kalmaz. Mesele iyilik yapmaksa biz 5 yıldan beri 30'dan fazla yama yaptık, sırf AC serisi için 9 yama yapmışız. İyilik kotamızı doldurduğumuzu düşünüyorum. Bizimle aynı zamanda başlayıp hala bu işi yapan kimse kalmadı, sebebi de tam olarak sizin gibi can sıkanlar. İyi ki ekipteki arkadaşlar buraları pek takip etmiyor yoksa gelecek yama için çalışacak adam bulamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 2 Haziran 2016; 23:08:25 >

• Neo_123 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Unity çalışmasında da vardım oyunçevirinin ilk zamanlarında da takip ediyordum bu ekibi adam yeterince açıklama yaptı konuyu takip etmiyorsunuz burda adamı rahatsız ediyorsunuz adam meşgul olduklarını başka resmi çalışmalarda olduklarını günlük hayatlarında da meşgul olduklarını yeterince dile getirdi. Senin gibi bir çok kişi bu tür işler ile uğraşan adamların canını sıkıyor bu adamlarda sizi daha fazla çekemeyip bırakıyor bu işi sonra kimse yama yapmıyor diye üzülüyorsunuz. Bu adamların bari canını sıkmayın kurunun yanında yaşda yanmasın ACleri türkçe oynayabilelim.
  • Kör olacaksın nankör olmayacaksın.Bu tip insanlar olduğu sürece bu sektör batmaya dibe gömülmeye devam eder.Bu yapılan yorumlar gerçekten can sıkıcı ve üzücü.Allah bu insanlara akıl fikir versin.Emeğe saygı kalmamış.Yazık gerçeken yazık.

Said bey size ve ekibinize başarılar ve bol bol sabırlar dilerim.Allah sabır versin.
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Kardeş bekleyen insanlara söyle konuyu düzgün takip etsinler çünkü adam yeterince bilgilendirme yaptı.
  • Elinize saglık beyler,bayanlar türkçe dil destegi çıkarmayanlara siz çıkarmazsınız biz yaparız dediniz helal boş yorum yapanları takmayın siz işinizden kalmayın 2 gün fazla bekleyip ölmeyizya :)
  • Sabırlı olun adamlar emek verip çeviriyor unity ve rogue yamalarını kullandım gayet güzeldi elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşım Ac2 deki çeviri ekibindeydi zorluklardan bahsetti. Siz gelip ekibe laf yapmayı üstünlük sanmayın .Bu güzel insanlar senin oyunu daha iyi anlaman için uğraşıp duruyorlar. Gelip burada kelime yapacağına git ozaman İngilizce öğren otur kendin yap. Zaten bu sene Ac'nin yeni serisi gelmicek. Adamların bu oyundan daha önemli işleri var. Biraz anlayışlı olun ya da Bi daha ki oyunda ingilizce kursuna gitmek zorunda kalacağı.
  • saidsrc arkadaşım kendini bilmez ve nankörce konuşup can sıkanları umursama lütfen.

AC oyunlarını senin ve ekibinin çevirileri sayesinde anlayarak oynadım.

Bu oyunuda inşallah yama çıkınca oynamaya niyetim var.

Yamanın çıkış tarihi önemli değil. Yılbaşına kadar bile beklerim.

Birde arkadaşlardan ricam çevirisi yapılmış oyunları orjinal almaları.

saidsrc ve ekibine gösterdikleri sabır , gayret ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 3 Haziran 2016; 1:16:09 >
  • quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın ama konuyu takip etmediğiniz belli. Ben zaten yavaşladığımızı kabul ettim ve sebeplerini de açıkladım. Yine söylüyorum, biz aynı zamanda Warhammer Total War, Uncharted 4 gibi RESMİ Türkçe yerelleştirmelerde çalıştık bu süre zarfında ve daha açıklayamadığımız onlarca RESMİ çalışma var. Test aşaması 1 ay sürecek de demedim en fazla bir ay sürer dedim, ki bu benim 2012'de AC2 için tarih verip 5 saat geciktirince yediğim küfürlerden sonra bir daha asla yapmayacağım dediğim bir şey. Yine de yaranamıyoruz. Ben başlarken kimseye de şu kadar ayda çıkacak, hep aynı hızda gideceğiz diye de söz vermedim. Verdiğim tek söz hiçbir zaman yarım bırakılmayacağı.

Ayrıca yine bu konu altında bu işi iyilik olsun diye değil zevk aldığımız için yaptığımızı ve bundan sonra insanların da faydalanması için paylaştığımızı söyledim. Bu iş can sıkıcı bir hale gelirse bizim de yapmak için bir sebebimiz kalmaz. Mesele iyilik yapmaksa biz 5 yıldan beri 30'dan fazla yama yaptık, sırf AC serisi için 9 yama yapmışız. İyilik kotamızı doldurduğumuzu düşünüyorum. Bizimle aynı zamanda başlayıp hala bu işi yapan kimse kalmadı, sebebi de tam olarak sizin gibi can sıkanlar. İyi ki ekipteki arkadaşlar buraları pek takip etmiyor yoksa gelecek yama için çalışacak adam bulamayacağım.

said hocam siz boşverin o gereksiz mesaj yazanları adamlar sanki parayla sipariş vermişte bide size soyleniyor siz gerekli butun acıklamaları bize yaptınız siz canınızı sıkmayın temmuzdada yamayı paylaşsanız sıkınıtı yok elinizi emeğinize sağlık hocam

• quote:

quote:

Bak kardeşim adam üstüne basa basa resmi çeviriler var demiş değilmi yavaşladık demiş değilmi 6. 7. sayfaları okusan şöyle biraz geçmişe dönüpte o zaman lafının arkasında durup bu adamı başının üstüne koyacaksın zaten(ki bu adamın senin başına zerre ihtiyacı yok ya neyse hadi) bu işi gönüllü olarak yapan adama saygı duyacaksın arkadaş seninki eleştirmek değil bilip bilmeden konuşmak oluyor asıl sen kusura bakma.

Said bey uzun süredir sessiz takibindeyim yıllar sonra sana ilk yorumum oluyor hatta ama bu arkadaşa cevap vermek gerekirdi neyse eline yüreğine sağlık her yaptğın projeler için ve arkandaki tüm ekibinin.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.