Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun İngilizce seviyesi de zor yani oyunu oynarken uzun cümleleri anlayasıya oyunu kaçırabiliyorsunuz. Advanced English lazım bu oyunu iyi anlayabilmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Metin testini bitirdik. Şu an metinleri oyuna geri gömmek ile uğraşıyoruz arkadaşlar. Bu oyun diğer oyunlardan daha uzun olduğu gibi teknik olarak da daha zor çıktı.
    quote:

Orijinalden alinti: saidsrc

Metin testini bitirdik. Su an metinleri oyuna geri gömmek ile ugrasiyoruz arkadaslar. Bu oyun diger oyunlardan daha uzun oldugu gibi teknik olarak da daha zor çikti.

Kolay gelsin hiç sorun değil söz verdiğiniz gibi geri sayımın bitmesine daha 20 gün illaki o zamana kadar bitirirsiniz. Emeğinize sağlık kolay gelsin
  • Testin bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.. Emeğinize sağlık kolay gelsin..
  • beklemedeyiz umarım en kısa sürede gelir
  • Ben bir Assassin's Creed severim ve serinin şu ana kadar ki bütün oyunlarını oynadım, bu sene seriye yeniden başlarken Skyrim'i Türkçe yamasıyla oynamamın oyun üzerindeki inanılmaz etkisini göz önünde bulundurarak tüm AC serisini tekrardan Türkçe oynamaya karar verdim. Şunu farkettim ki çeviriniz sayesinde oyunu daha bir keyifli halde oynuyorum, biliyorsunuz AC'nin en güzel yanı tarihi kişiler hakkında bilgi vermesi ve sayenizde bütün veritabanını okuyorum.

Şu anda da Syndicate'i aldım ve oyunun yamasını daha çıkarmamış olduğunuzu gördüm, isteksiz de olsa bir girip denemek istedim ama anladım ki sizin çevirilerinizle oynadıktan sonra İngilizce tekrar oynanmıyor. Oyun yüklü ama sırf sizin yamanızın çıkmasını bekliyorum. Bu ay içinde değil, 4 ay sonra da çıksa siz yama çıkarmadan oynamam yine bekletirim.

Bunları şu yüzden söylüyorum, aslında bu konuda yorum yapmayacaktım ama tutamadım, burada insanlar gerçekten sizin emeğinize saygısızlık yapıyorlar. Sanki onlara bir çeviri borcunuz varmış ya da maaşlı çalışanıymışsınız gibi yorum yapıyorlar.

Gördüğüm kadarıyla en çok "İnsanları ümitlendirmeyin!" yorumu var ama burada adam size hayal satmıyor, gönüllü olarak oyun çevirisi yapıyor. Madem o kadar ümitlenmek istemiyorsunuz oyunu doğal olarak İngilizce de oynayabilirsiniz. Oyunları satın alırken çevirmenlere mi sordunuz "biz bunu alıcaz çeviricekseniz" diye de adamın size borcu varmış gibi davranıyorsunuz.

Amacım burada tartışma büyütmek değil belki üslubundan bu şekilde anlaşılabilir, amacım bu adamlara heves bozucu yorumlar yapıp köstek olmak değil destek olunması gerektiğini belirtmek.

Test sürecinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ve sizi de tebrik ediyorum çeviri ekibi. İyi çalışmalar.

• ne zaman çıkar ?
  • 10 Haziran 2016 Saat 13:05 Hala çeviriyi bekliyorum ne zaman gelecek lütfen en kısa zamanda bitsin artık dayanamıyorum
  • vay arkadaş sabırsızlıkta master yaptınız hee adam söylüyor işte en geç 30 haziranda bitecek diyor daha ne kadar net konuşabilir üstüne halen gereksiz yorumlar gelmiş (sanki piyasada oyun kalmadı oynayacak) bu kadar bekledik biraz daha bekleriz no sıkıntı
  • kesinlikle gereksiz tipleri dikkate almayınız.sabırsızlıka bekliyoruz :)
  • 30 hazıran diyeli baya oldu tarih daha fazla netleşmiştir. 30 dan once olmazmı
  • geri gömme işi nasıl gidiyor kaptan.son durum nedir.
  • Said hocam test aşamasında ekran görüntüsü paylaşacağım demiştiniz.
  • Henüz gömme işini bitiremedik. Bitince ekran görüntüsü paylaşacağım.
  • bilgi için teşekkürler.kolay gelsin.
  • Metinleri gömdük ve oyun içi teste başladık
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA
  • Ooo ellerinize sağlık yakında yamayi da goruruz artik hakkiniz ödenmez gerçekten sizin sayenizde tüm seriyi türkçe oynama fırsatımız oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Metinleri gömdük ve oyun içi teste başladık

Geliyor gönlümün efendisi

• quote:

Hadi bakalım bekleyiş sürüyor .
  • quote:

Elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarikat kur müridin olalım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.