Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sake_16

saidsrc arkadaşım kendini bilmez ve nankörce konuşup can sıkanları umursama lütfen.

AC oyunlarını senin ve ekibinin çevirileri sayesinde anlayarak oynadım.

Bu oyunuda inşallah yama çıkınca oynamaya niyetim var.

Yamanın çıkış tarihi önemli değil. Yılbaşına kadar bile beklerim.

Birde arkadaşlardan ricam çevirisi yapılmış oyunları orjinal almaları.

saidsrc ve ekibine gösterdikleri sabır , gayret ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum.

Said hocam ellerine emeğine sağlık tekrar tekrar.

Benim şahsi görüşüm büyük şirketler için söylüyorum ne zaman ki türkçe dil desteği sunarlarsa o zaman orjinal alırım :)
    Pekala oyunlar sadece ingilizce çıksa haklısın ama başka dil seçenekleri varsa bunların içinde Türkçeyi de görmek istiyorum.
    Tartışma yaratmak için başka yönlere çekmeyin sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.

• Hocam sırf size yazabilmek icin üye oldum. İnsanlar ne söylerse söylesin daima çevirilerinizden memnun kaldım. AC serisini sayenizde anlayabildim hikayesini sevdim tamamiyle sayenizde suanda bir AC fanıyım. Yaptıgınız emeğe ve çevirmen arkadaşlar saygım sonsuz ve büyük hürmetler besliyorum. Benim gibi düşünen bir çok insan var. Yaptıgınız isin hakkını sonuna dek veriyorsunuz. Burda cogu elestri yapan arkadaslar yaptıgınız isin büyüklügünün fakında degiller. Bende dizi çevirisi yaptım gercekten zor özveri ve sabır isteyen bir iş. Nihayetinde sizde insansınız özel hayatlarınız v.s bir cok seyiniz var. Makine gibi durmadan çeviri yapamazsınız. Ama yinede gerçekten işe özveri ve sabır verip bu işi yapmanızı gerçekten takdir ediyorum. Size ve çevirmen arkadaşları büyük hürmetler. :)
  • nedvedmami N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yamayı kullanmak istiyorsan bekliceksin bu kadar basit. "Sabrım taştı" filan demişsin de kimse senin sabrına göre iş yapmıyor. Meşgulüz lafının nesini anlamıyorsun anlam veremiyorum. Kısa sürmesi gerek şeyin uzun sürmesi meşguliyetten oluşmuş birşey bunu "meşgulüz" lafından anlaman lazım. Bu insanlar da Said'i düşündüğün gibi gazlamaya çalışmıyor herşey yama değil güzel kardeşim moral vermeye, sizin gibi insanların onların canını sıkmamasını sağlamaya çalışıyorlar. Az anlayışlı olsaydın zaten şu yorum yerine "konuyu takip etmedim pardon bilmiyordum" derdin.
  • Abi artis artis konuşanları anlamıyorum yok başımıza vurma felan adam istese yapmayabilir kimsenin zoruyla yapmıyor bizim yararlanmamız için yapıyor yani neyin kafası bu anlamıyorum ki? 6 ay beklemişsin zaten 1 ay daha bekleyemiyeceksen bırak sen bu olayıları yani. Allah iyi sabır veriyor ya bana bunlar yapılsa yamayı yayınlamam ya olaya bak.
  • Sabredemeyen Arkadaşlar biraz daha bekleyin çatlamazsınız, ha ben sabredemiyorum, hikayesinide anlamak istiyorum derseniz "Assassin's Creed: Underworld" kitabını satın alıp ingilizceniz yoksa Google Translate ile tek tek cümleleri tercüme edip anlamaya çalışırsınız bu işin zorluğunu ve biraz empati yapmayı öğrenirsiniz.Said Bey ve Arkadaşları ellerinize sağlık.Assassin Creed serisini sizin sayenizde sevdim ve hikayesini anlayarak oynamak çok büyük bir ayrıcalıktı,şimdiye kadar yaptığınız projeler için çok çok Teşekkürler ve yapacağınız projeler için Başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallygood -- 5 Haziran 2016; 21:16:18 >
  • Varmı bir gelişme beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The witcher 3 ün yama konusunda da diğer yama konularında da keza bu yama konusunda da her zaman olduğu gibi zekası geri kişilikler var. Bedava yapılan birşeyi bile sırf uzun oldu diye eleştiren bir zekası geri insan toplulugu.
  • Bekliyoruz, saygılar
  • Metin testini bitirdik. Şu an metinleri oyuna geri gömmek ile uğraşıyoruz arkadaşlar. Bu oyun diğer oyunlardan daha uzun olduğu gibi teknik olarak da daha zor çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Metin testini bitirdik. Şu an metinleri oyuna geri gömmek ile uğraşıyoruz arkadaşlar. Bu oyun diğer oyunlardan daha uzun olduğu gibi teknik olarak da daha zor çıktı.

Hocam çıktığı zaman hangi sürümde oynamamızı belirtir misiniz bir sürü sürümü var bildiğiniz gibi oyunun.

• Test suresi ne kadar surer ona gore indirmeye baslicam

• vay be eli kulağında yani artık teşekkür ederiz herşey için
  • Ellerinize kollarınıza sağlık Teşekkür ederim
  • Harikasınız inş daha büyük başarılarada ulaşırsınız 1 aydır hergun gelıp bugun cıktımı dıye bakıyorum sabırsızlandık :D hayırlısıyla bi an önce cıksada hıkayeden zevklensek
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Metin testini bitirdik. Şu an metinleri oyuna geri gömmek ile uğraşıyoruz arkadaşlar. Bu oyun diğer oyunlardan daha uzun olduğu gibi teknik olarak da daha zor çıktı.

hangi sürüm ile oynayabiliriz update kaç olması gerekiyor yada update olmadan bile çalışacak mı ?
  • elinize yüreğinize sağlık
  • SaidSürücü Yama Net Ne Zaman Çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroyBaker -- 9 Haziran 2016; 13:54:07 >
  • Oyunu bitireli cok oldu ama yan görevleri atlamıştım. Elinize sağlık proje için. Bittiğinde yan görevleri bari tadına vara vara yapayım. Beklemedeyiz.
  • Said bey keşke yamayı ''testte'' olarak güncellemeseydiniz. Hala %90 da kalsaydı, forum sayfasında da bu şekilde can sıkıcı konuşmalar olmazdı.Bana göre gerçekten çok sabırlı kişiliğiniz var onca hakarete rağmen yamayı yarım bırakmadınız.(Ben olsam bırakırdım çünkü bazılarında saygı yok)Anlaşılması gereken şu,bu iş gönüllü bir ekip tarafından yapılıyor.''Giderim İngilizce öğrenirim diyenler oldu'' gidin öğrenin.Şahsen ben İngilizce bilmiyorum ama nedense sabır edebiliyorum. ''Yama çok uzadı'' diyenler oldu her ay şu kadar şu kadar güncellenecek dendi mi? Hayır. 3 aydan uzun sürecek denildi. ''Yama %80 de bırakılacak diyenler oldu'' ne oldu? Hala devam ediyor. ''Yama çıktığında forumu bırakırım''diyenler oldu buyurun çıkın bitti bitecek.

Anlaşılması gereken ya da bazılarının anlaması gereken şu,bu yamayı yapanlar makine değil,her an ya da düzenli olarak yamayı aynı yüzde de güncelleyerek devam ettirmek zorunda hiç değil.Üzülerek belirtmek istiyorum ki,bu şekilde sabırsızca bir tutum ve davranış içine girerek insanlara hakaret ederek ve yamayı yapan insanları bu işten (istenmeden de olabilir) bezdirecek bir çaba içine girilirse ne gönüllü kimseler tarafından bir Türkçe yama yapılır ne de böyle bir çalışmaya bir daha el atılır.

Çıktığında 180 tl olan Assassin's Creed Syndicate oyun şuanda 100 tl gibi bir fiyata bulunabiliyor kim bilir daha uygun fiyata vardır belki,yamanın çıkmasını bekliyorum çıktığında oyunu temin edeceğim.Ha pahalı mı taksit denen bir şey var.Hala mı pahalı? Bu oyunu oynayabilmek için takribi 3000 tl lik bir bilgisayara sahip olmanız gerekir,kendinizi kandırmayın.Her oyunu lisanslı olarak satın alsaydınız oyunlara Türkçe dil desteği çoktan gelirdi.Bu konuşmamdan dolayı yamayı yapan ve Said beyi savunanlara kötü laflar söyleyenler bana nasıl bir cevap verecek merak içerisindeyim,verecek olursanız, saygı çerçevesinde verin lütfen.

Said bey bence bundan sonra (Türkçe Yama yapıp yapmamak sizin kararınız) yapacağınız yamalarda forum konusu olmamalı,siteden düzenli olarak güncellerseniz ne siz sıkılırsınız ne de projelerinize can sıkıcı laf edilir. Sabrınızdan dolayı tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.