Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi çok teşekkürler bi an önce beklıyoruz hayırlısıyla hergun geldımı acaba dıye bakan bınlerce kısıyız hakkınız ödenmez
  • Siz şimdiden verin bence, sorunsuz gözüküyor. Yani beta gibi bir şey olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh be 1 haftaya kadar çıkar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Key

Siz şimdiden verin bence, sorunsuz gözüküyor. Yani beta gibi bir şey olur.

Give this man a medal, bir menü resmine bakıp yamanın sorunsuz olduğu teşhisine varabildi teste gerek yok, ugraşan arkadaşlara haber verin bari boşuna yorulmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 12 Haziran 2016; 1:06:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HELALLLLLL BAŞKANNNNNN KRALSIN
  • türkçe yama oyun için güncelleme isteyecek mi ?
  • Elinize sağlık beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Metinleri gömdük ve oyun içi teste başladık
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA

Hocam sabırsızlıkla bekliyorum ocağın başından beri düzenli olarak takip ediyorum şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakazimay123 -- 12 Haziran 2016; 11:26:57 >

• Bir haber daha vereyim. Yamanın ilk versiyonuna DLCler dahil olmayacak fakat teknik olarak DLCleri çevirmek mümkün, bu yüzden ana oyunu çıkardıktan sonra The Last Maharaja ve Jack The Ripper DLClerinin de Türkçe yamasını yapacağız.
  • quote:

Bir haber daha vereyim. Yamanın ilk versiyonuna DLCler dahil olmayacak fakat teknik olarak DLCleri çevirmek mümkün, bu yüzden ana oyunu çıkardıktan sonra The Last Maharaja ve Jack The Ripper DLClerinin de Türkçe yamasını yapacağız.

Harikasınız
  • quote:

Bir haber daha vereyim. Yamanın ilk versiyonuna DLCler dahil olmayacak fakat teknik olarak DLCleri çevirmek mümkün, bu yüzden ana oyunu çıkardıktan sonra The Last Maharaja ve Jack The Ripper DLClerinin de Türkçe yamasını yapacağız.

said kardeşim the last maharaja ve jack the ripper hariç diğer ek görevler mesela dreadful crimes türkçe oluyomu kardeşim kolay gelsin
  • Said Başkan Bize bi kesin tarih verebilme imkanın var mı mesala bu hafta içinde çıkar falan filan
  • çıkış tarihi nedir ?
  • Biraz Önce Oyunu G2a 'dan 70TL ye aldım Season Pass dahil. Yamanın Bitmesini Bekliyorum. Umarım Season Pass Dlcleri de Türkçe Olur.
  • quote:

Metinleri gömdük ve oyun içi teste başladık
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA

ha gayret az kaldı

• Sabırsızlıkla bekliyoruz ellerinize sağlık
  • yüzde kaçı bitti oyunun.
  • bugün çıkar mı ?
  • Bugün çıkmaz.Gömmek uzun iş
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.