Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: capcuk

hiç bi dlc yüklü değil
    1.5 güncellemesi var
    oyun kıraklı

daha önce silahlara girince atıyordu

oyunun ana dizinine dlc_20 adında bi dosya açtım
    aşşadaki dosyayı indirip içine kopyaladım
    http://www.mediafire.com/download/z8s67asu9hpku9s/ACSTRYAMA_BETA%28SEASON_PASS%29.7z

sorun kalmadı

DLCsiz orijinal oyun sahipleri de deneyebilir mi? Biz de bu arada bunu DLC dosyasına gerek kalmadan çözen dosyayı hazırlamak ile uğraşıyoruz.

• Said hocam Allah razi olsun sizden ve ekibinizden sayenizde AC oyunlarini turkce oynayabiliyoruz. Oyunumu update 1.50 ye yukselttim ve dediginiz dlcyi yükledim su anda %15de falanim bir sorun yasamadim. Çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgili arkadaşları tebrik ederim umarım sesiniz daha yükseklere duyulur
  • Said ve grubunu Türkçe dil desteği için ubisoft işe almalı iş resmileşir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir türlü indiremedim, 11MB - 13 MB de duruyor download sonra açmaya çalıştığımda arşiv bozuk diyor. farklı linki olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: capcuk

hiç bi dlc yüklü değil
    1.5 güncellemesi var
    oyun kıraklı

daha önce silahlara girince atıyordu

oyunun ana dizinine dlc_20 adında bi dosya açtım
    aşşadaki dosyayı indirip içine kopyaladım
    http://www.mediafire.com/download/z8s67asu9hpku9s/ACSTRYAMA_BETA%28SEASON_PASS%29.7z

sorun kalmadı

DLCsiz orijinal oyun sahipleri de deneyebilir mi? Biz de bu arada bunu DLC dosyasına gerek kalmadan çözen dosyayı hazırlamak ile uğraşıyoruz.

Ben denedim hala atıyor haberiniz olsun

• Arkadaşlar said beyin verdiği fix dosyasını denedim envanter sorunu dahil bir çok bug fixlenmiş
    kısa zaman iinde sizlerle paylaşacaklardır
  • Said Abi özelden yazdım.Sorunsuz çalışıyor.
  • Eleştireni; saygısız vs diye ötele, sonra da çıkardığın yama çalışmasın! hemde tüm güncellemeler yüklüyken!!!

Sen gel oyuncuları 7 ay + 10 gün beklet, son bir kaç günde ısrar eden içten oyunculara artislik yap; çok yoğun çalışıyoruz, sorunsuz çıkacak vs de, sonra da forum sorunla kaynasın!!!

Vay şöyle yap vay böyle yap, şu dosyayı tekrar yükle vs!!!

Daha iyisini sen yap, oynama o zaman yamayı vs diyeceksiniz şimdi çekinmeden. MERAK ETMEYİN OYNAMIYORUZ!!!

Gençler 220 gün bunun için mi oyaladınız insanları!!! Durun siz eleştirilemezsiniz; çünkü siz ac serisinin çeviri TANRILARISINIZ öyle yaa!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 2 Temmuz 2016; 15:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizamanda

Eleştireni; saygısız vs diye ötele, sonra da çıkardığın yama çalışmasın! hemde tüm güncellemeler yüklüyken!!!

Sen gel oyuncuları 7 ay + 10 gün beklet, son bir kaç günde ısrar eden içten oyunculara artislik yap; çok yoğun çalışıyoruz, sorunsuz çıkacak vs de, sonra da forum sorunla kaynasın!!!

Daha iyisini sen yap, oynama o zaman yamayı vs diyeceksiniz şimdi çekinmeden. MERAK ETMEYİN OYNAMIYORUZ!!!

Gençler 220 gün bunun için mi oyaladınız insanları!!! Durun siz eleştirilemezsiniz; çünkü siz ac serisinin çeviri TANRILARISINIZ öyle yaa!!!!!!

Oyunu oynamıyosan yamayı kullanmıyosan ne bu çekememezlik anlamıyorum Sizin gibi tiplere gülüyorum sadece bu yazdığında kimsenin umurunda değil söyleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizamanda

Eleştireni; saygısız vs diye ötele, sonra da çıkardığın yama çalışmasın! hemde tüm güncellemeler yüklüyken!!!

Sen yapamadiysan çevirmenin suçu ne ben yükledim %21 e kadar geldim yama sorunsuz çalışıyor bundan sonrada sorunsuz çalışacağını umuyorum
    Eğer yapamiyorsan yaz sorununu yardımcı olalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mavizamanda kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen beceriksizsen adamların suçu ne ayrıca kaç kere meşgul olduklarını ve başka projelerle , resmi projelerle uğraştıklarını söylediler çok gereksiz ısrar yüzünden beta olarak yayınladılar bırakta 1-2 sorun olsun. Eleştiriden kastın "ne zaman çıkıcak yaaa, çıkarmıyorsunuz bekletiyorsnz, kaç ay oldu yaaa" ise gerçekten komik. Eleştirilicek bi durum olsa eyvallahta adamlar açıklıyor söylüyor. Sırf yamayı kurmayı beceremediğin için burda gereksiz atar gider yapmaya gerek yok. Düzgün yamayı sonra vericeklerini söyledi Said. Betaya "sorun var yamada" demekte bi tuhaf "beta" adı üstünde bekle o zaman kardeşim düzgün yamayı.
  • Yama sorunsuz çalışıyor. Bazı eksiklikler var onlarıda düzeltirsiniz zaten de at arabalarını hızlandırmak için boşluk tuşunu yani "Boost" u kullanıyoruz ya bunun "Destek" olarak çevrilmesi kafama çok takıldı da. Normal mi ? Bu arada tekrar çok teşekkürler. Tüm çeviren arkadaşların ellerine sağlık.
  • hocam merhaba envanter olayını çözen yama nezaman yayınlanacak
    i
  • Arkadaşlar envantere girince donuyor 2.kez başıma geldi varmıdır bunun bir çözümü ? oyundan cıkmak zorunda kalıyorum
  • DLCsiz oyunda envantere girince oyundan atma sorunu yaşayan arkadaşlar, yamayı güncelledik siteden güncel yamayı indirip kurarsanız sorununuz çözülecek

Yukarıdaki bazı yorumlar bana Nasreddin Hoca'nın eşeğiyle ilgili fıkrasını hatırlatıyor. Yamayı tamamen bitince çıkaracağız deriz aylarca nerde kaldı beta çıkarın da biz de test edelim derler, beta çıkarınca da bu ne böyle hatalar var adam gibi bitirmeden niye çıkarıyorsunuz derler.

Biz burada iyi niyetle sorunlarını ileten herkese herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz gördüğünüz üzere. Derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmekse, isteyen istediğini yazabilir çok da umurumda değil. Sen bu yazdığın saçmalıklara eleştiri diyorsan oynama kardeşim, gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 3 Temmuz 2016; 5:20:27 >
  • Hocam olumsuz yorumları sen ciddiye alma.Burda emek harcıyosunuz zamanınızdan ödün veriyorsunuz.Ben kendi adıma çok teşekkür ederim.Önce şunu belirtim gold edition sürümü vardı bende yamayı kurduktan sonra oyuna girmeden ''Çalışmayı durdurdu hatası veriyordu.Sonra kıraklı versiyon indirdim codex bütün güncellemeri yaptım.Yama sıkıntsız çalışıyor ama yan görevde cinayet görevi kabul eder etmez oyundan atmaya başladı oyun şuan %10 da.Bunun da çaresini bulursunuz eminim.Tekrar çok teşekkür ederim size

görev.Korkunç bir cinayet vakası yan görev.Görevi onaylayınca oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polamir -- 2 Temmuz 2016; 16:38:33 >
  • Dün başladım oynamaya bugün bitirdim oyunu yama için teşekkürler güzel olmuş. Oyuna gelecek olursak eh işte fena değildi. Yan görevleri yapmadım cidden aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 2 Temmuz 2016; 16:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Dün başladım oynamaya bugün bitirdim oyunu yama için teşekkürler güzel olmuş. Oyuna gelecek olursak eh işte fena değildi. Yan görevleri yapmadım cidden aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıyor :)

Galiba yamayla oyunu bitiren ilk kişi oldunuz, tebrikler:)
  • Arkadaşlar fix dosyasını indirdim ne yapıcam kurulum vs acılmadı. datapc 1 temmuz.forge temmuz yazısını mı silicez
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.