Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başka bir platforma yüklemeniz mümkün mü? ben hala indiremedim dosyayı ve eminim benim gibi indiremeyenler de vardır. alternatifli olursa sevinirim. ısrarla mediafire üzerinden indiremiyorum çünkü, defalarce denedim ama 11MB yi geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 2 Temmuz 2016; 21:34:46 >
  • Ps4 e gelme ihtimali var mı?
  • Gold edition olan sürümü indirmiştim bütün dlc'ler uptade'ler varmış sorunsuz olarak hem oyunu hemde türkçe yamayı kurdum başlıyorum oynamaya :) Yama için emeği geçen herkeze teşekkürler bu oyunu bize türkçe olarak oynama fırsatını sunuyorsunuz hemde ücretsiz olarak hakkınız ödenmez tekrardan çok çok teşekkür ediyorum animus ekibine iyiki varsınız
  • Assassin's Creed - Syndicate - Gold Edition FitGirl Repack Türkçe yamayı bu sürüme yükledim sorunsu çalışıyor emeği geçenlere sonsuz tşkller :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seem347

Gold edition olan sürümü indirmiştim bütün dlc'ler uptade'ler varmış sorunsuz olarak hem oyunu hemde türkçe yamayı kurdum başlıyorum oynamaya :) Yama için emeği geçen herkeze teşekkürler bu oyunu bize türkçe olarak oynama fırsatını sunuyorsunuz hemde ücretsiz olarak hakkınız ödenmez tekrardan çok çok teşekkür ediyorum animus ekibine iyiki varsınız

Dostum aynı sürüme sahibim. İlk 2 görevi yaptıktan sonra atmaya başlıyacak büyük ihtimalle. Bilgilendirirsen sevinirim. :)
  • Başkan oyuma girerken oyunun ana dilini değiştirip öyle gir sonra Türkçe yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeğin ismi ne öyle ya.... Beyler bence desmond geri gelcek...

• quote:

Orijinalden alıntı: redtoblack

quote:

Gold edition olan sürümü indirmiştim bütün dlc'ler uptade'ler varmış sorunsuz olarak hem oyunu hemde türkçe yamayı kurdum başlıyorum oynamaya :) Yama için emeği geçen herkeze teşekkürler bu oyunu bize türkçe olarak oynama fırsatını sunuyorsunuz hemde ücretsiz olarak hakkınız ödenmez tekrardan çok çok teşekkür ediyorum animus ekibine iyiki varsınız

Dostum aynı sürüme sahibim. İlk 2 görevi yaptıktan sonra atmaya başlıyacak büyük ihtimalle. Bilgilendirirsen sevinirim. :)

Nice 2 görevler yaptım %25 e geldim atmadı daha hiç :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

quote:

ilginç ya ben şanssızım demek ki 2 3 defa baştan temiz kurulum yaptım. Updateleri falan sırasıyla kurdum. Sistemim oyunu ultrada açabilecek kadar iyi. Fakat yamayı yaptığım zaman hep aynı yerde ilk 2 görev bitip londraya geldiğimiz an direk atıyor oyundan. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

quote:

ilginç ya ben şanssızım demek ki 2 3 defa baştan temiz kurulum yaptım. Updateleri falan sırasıyla kurdum. Sistemim oyunu ultrada açabilecek kadar iyi. Fakat yamayı yaptığım zaman hep aynı yerde ilk 2 görev bitip londraya geldiğimiz an direk atıyor oyundan. :)

Hocam önceki yorumları okumadinizmi kurun fitgirl sürümünü update i carti curtu uğraşmaya gerek yok üzerine de yapıştırın tr yamayi mis gibi oynayın :)

• Biraz önce fitgirl versiyonunu indirdim kurdum. Önceki oyundan kalan save dosyasını attım %2 lik bi oynamam vardı yine aynı yer londraya giriş. açılışta oyundan attı herzamanki gibi anlamıyorum sıkıntı nerede. Kurarken antivürüs karantiya bi dosya almıştı onuda geri yükledim onunla alakalı desem. :)
  • Envanterden atma hatasını çözen fix dosyasını ana yama ile birleştirdik. Siteden yama linkine basıp tekrar indirirseniz sorununuz hallolacaktır.
  • redtoblack kullanıcısına yanıt
    Başkan oyunun ana dilini değiştir birdaha denesene bi

• bu görev ingilizce çıktı altyazılar falan ingilizce bilginiz olsun.
  • abi iyi günler ac sydnicatenin türkçe yaması çıktı -Bu yama en son sürüm (1.50) ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.diyor 1.31e kadar yapabildim 1.50 bulamadım steamdan satın alsam türkçe yama yapabilir miyim orijinal oyunun üzerine ve 1.50 güncellemeli mi olur steamdan alsam yardımcı olursan sevinirim boşuna param gitmesin @saidsrc @saidsrc
  • Detrow kullanıcısına yanıt
    iyi günler ac sydnicatenin türkçe yaması çıktı -Bu yama en son sürüm (1.50) ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.diyor 1.31e kadar yapabildim 1.50 bulamadım steamdan satın alsam türkçe yama yapabilir miyim orijinal oyunun üzerine ve 1.50 güncellemeli mi olur steamdan alsam yardımcı olursan sevinirim boşuna param gitmesin @Detrow
  • Ben kurdum türkçe yamayı ama çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Çözümü varmıdır?

• emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Evet çünkü o görev dlc görevi. Haberleri var yani.

• quote:

Biraz önce fitgirl versiyonunu indirdim kurdum. Önceki oyundan kalan save dosyasını attım %2 lik bi oynamam vardı yine aynı yer londraya giriş. açılışta oyundan attı herzamanki gibi anlamıyorum sıkıntı nerede. Kurarken antivürüs karantiya bi dosya almıştı onuda geri yükledim onunla alakalı desem. :)

Antivirusu kapa saveyide atma dostum zaten %2 hemen gelirsin oraya

• Arkadaşlar oyunun yüzde 6 sındayım. Ana görevlerde sıkıntı yok ancak korkunç cinayetler adlı ilk yan görevde oyun hata verip kapanıyor. Muhtemelen Türkçe yama ile ilgili bir sorun bu. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Oyunun 1.05 sürümü mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.