Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batukan06

Simgeye çift tıklıyorum durduruldu hatası veriyor yamadan sonra ?

güncellemelerden sonra düzeldi teşekkürler!!
  • Karındeşen jack dlcsi var dlc 20 klasörü yok ne yapcam
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyid42

Karındeşen jack dlcsi var dlc 20 klasörü yok ne yapcam

Bu klasör yoksa bir şey yapmanıza gerek yok. Ana dosyayı yüklemeniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Yazdığımı uygula.

internet hızım 300kb. indiremem 16gbı

Sadece 1.4'lük update dosyasıda var o skidrow sitesinde 495 mb.Dlc dahil olanı indirmesinizde olabilir şuan ben 1.4 ü kurdum problem yok 1.5 güncellemesine geçiyorum bakalım tr yamayı çalıştıracak mı.
  • son güncelleme ve dlc'ler ile fix atmadan sorunsuz kullanıyorum. elinizi, emeğinize sağlık.

oyunu hiç beğenmedim. dövüş sistemi berbat. bütün ac oyunlarını oynamış biri olarak çok yadırgadım. hikaye başta çok yavan. karakter tanıtımları, girişler çok kötü. resmen al oyna, al bu da tarihi kişilik sana icat verecek der gibi baştan savma hazırlanmış. sonradan hikaye nasıl gelişir bilemem ve bilemeyeceğim heralde. pek oynayasım kalmadı.
  • arkadaşlar oyun oynarken oyundan atıp şu Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu hatayı alıyorum ekran kartım güncel sürümde gta 5 unity vb oyunlarıda düzgün şekilde oynadım neden olabilir ?
  • öğrencidiz Ö kullanıcısına yanıt
    Amd tonga mimarisine sahip bir kartın varsa bazı oyunlarda öyle oluyor r9 285 r380 r380x vs gibi. 1 senedir amd forumlarında açılmadık konu kalmadı ama adamlar hala düzeltmediler. Bazen bende de oluyor r9 285 var bende. Sürücü sorunu tamamen. Başka bir seri yada nvidia kart ise büyük ihtimal güç kaynağında sıkıntı vardır tam besleyemiyordur kartı. Aynı şekilde gta 5 unity de bende sıkıntısız oynadım oyunları. Genelde bu nvidia tarafına fazla kaymış oyunlarda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 4 Temmuz 2016; 0:39:48 >
  • bi çözümü varmı hocam ?
  • öğrencidiz Ö kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam yok gibi birşey 15.11.1 olan eski sürücüye dönerek bu sorunu bi nebze çözülebiliyor. display driver uninstaller ile driveri güzelce kaldırıp 15.11.1 olan eski versiyonu kurmayı deneyin. Yada grafik ayalarını düşürmeyi deneyin. Gölgeleri düşüğe ssao gibi ayarı kapatın. Ben öyle bitirdim oyunu. Sadece 1 kere verdi aynı hatayı. Güncel driverde bi yerde sürekli veriyordu hatayı. Çok enteresan bir durum far cry 3-4 crysis 3,ac unity rogue black flag gibi oyunları bitirdim hiç bir sıkıntı çıkmadan.
  • arkadaşlar the darwin and dıckens conspıracy dlc olarak mı geçiyor dlc klasörünü de indirmem gerekiyor mu oyunum orjinal içinden çıktı ekstra olarak
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var yeni yamyı indirıyorum inş düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senolyy1

Şöyle bir sorun tespit ettim. Oyunun kısa yolunu Steam kütüphanesine eklediğim zaman ve oyunu oradan açtığım zaman oyuna girdiğimde grafik bug oluyor. Ancak oyunu direk normal klasörden yahut uplay hesabımdan açtığım zaman her hangi bir sorun olmuyor.
    Arkadaşlar talhataskale 'nin dediği gibi hiç diğer oyunlarla uğrasmayın.http://www.torrent-oyun...ndex.php?topic=440722.0 adresinden oyunu yeniden indirin hem son sürümüne sahip hemde ek paketleri içinde. Yama sorunsuz çalışıyor. Ben interneti 2 gün meşgul ettim. Ama sonuçlarına değdi. Diğer indirdiğiniz oyunlarda update leri yağsanız bie çalışmıyor. Bu çözüm garanti. Benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukyerlitas -- 4 Temmuz 2016; 12:18:53 >

• beyler güncellemeleri sırasıyla yapın ve oyunun kurulu olduğu klasördeki DataPC_dom.forge.bat dosyasının sonundaki .bat diye uzantıyı silersiniz sorununuz düzelecektir.
  • Tüm güncellemeleri yaptım CODEX sürümünde oynuyorum problem yok şuan.Yamada emeği geçen herkese teşekkürler ben yarısına kadar oynamıştım gerçekten türkçe yama bayağı farklı hissettiriyor. :)
  • selcukyerlitas S kullanıcısına yanıt
    hocam gold edition sürümü mü acaba? Verdiğin link açılmıyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukyerlitas

Arkadaşlar talhataskale 'nin dediği gibi hiç diğer oyunlarla uğrasmayın.http://www.torrent-oyun...ndex.php?topic=440722.0 adresinden oyunu yeniden indirin hem son sürümüne sahip hemde ek paketleri içinde. Yama sorunsuz çalışıyor. Ben interneti 2 gün meşgul ettim. Ama sonuçlarına değdi. Diğer indirdiğiniz oyunlarda update leri yağsanız bie çalışmıyor. Bu çözüm garanti. Benden söylemesi.

Hocam gold edition sürümüm mü acaba? Verdiğin link açılmıyor da

• gold edition sürüm 1.4 de yama hatalı 1.5 te simge'de takılıyor. bu sorunu yaşayan arkadaşlar var sorunun ne olduğunu çözen yada bilgisi olan var mı?
  • Basit bir cinayet adlı yan görevde oyundan atıyor bu 3. yazışım şuna bir cevap verin çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboss2686 -- 4 Temmuz 2016; 16:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigboss2686

Basit bir cinayet adlı yan görevde oyundan atıyor bu 3. yazışım şuna bir cevap verin çözümü nedir?

Bu sıkıntıyla şimdi karşılaştım çeviriyle alakalı sanırım çözümü yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.