Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba biri codex sürümünden "localization.lang" dosyasını buraya yükleyip atabilirmi zaten 1kb lık dosya bendeki rusça ve ingilizceye değiştiremiyorum oyunu ve ingilizce yapamadığım içinde haliyle yamada olmuyor bi zahmet biri el atarsa çok sevinirim.
  • Rusça olması lazım işini görürse

http://dosya.co/eyq4osmn0vl7/localization.lang.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanks1987

quote:

Orijinalden alıntı: selcukyerlitas

quote:

gold edition sürüm 1.4 de yama hatalı 1.5 te simge'de takılıyor. bu sorunu yaşayan arkadaşlar var sorunun ne olduğunu çözen yada bilgisi olan var mı?

gold edition sürümünde upgrade gerek yok. Zaten kendinden son sürümde. Sadece yamaları kur yeter. Sorunsuz çalışır.

gold edition'da sürüm 1.31 yama için en son güncel sürüm olması gerekiyormuş. Gerçi 1.31'de denemedim ama 1.4'te hata veriyor 1.5'te açılmıyor. Bide dediğin gibi deneyeyim

Dediğim yerden indirdiysen upgrade lere ne gerek var. Goldedition zaten son sürümleri barındiriyormuş.Sadece yamaları kur. Oyuna başla. Oyunda ne bir hata var yada ne bir yama uyumsuzluğu. Öyle diğerinde olduğu gibi dedektiflik görevinde oyunda hatada vermiyor. link işte buradaki linke gir http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=440722.0 daha sonra aşşağıdaki gibi böyle yazan dosyayı bulun ve indirin
    * Torrent-Oyun_Assassins.Creed.Syndicate.The.Dreadful.Crimes-SKIDROW.torrent (75.81 KB - Yükleme: 1286 kez.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukyerlitas -- 5 Temmuz 2016; 23:50:37 >

• oyunum crackli versiyon ve dlcde hata veriyor . Başka sürüm indirmekte yemedi . orjinal alacacagım . sait hocam dlclerde çevrilecek degilmi . Ona göre alayım .
  • Şu an crackli versiyonda bayağı ilerledim.Bi sıkıntı yok ama karındeşen jack e girdiğimde oyundan atıyor bilgisayar tüm dlcler yüklü.Fix yamayı yüklemedim yüklersem düzelirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben kurdum oyunu açınca direk durduruldu hatası veriyo yedekde almadım oyunu oynuyamıyorum şimdi dlcliydi önce ana oyunu yükledim ondan sonra dlc paketinide yükledim attım klasöre ama açılmıyor oyun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozua

Oyunu baştan yükledim... gold edition sürümünü indirdim. Normal crack yaptımçç

skidrow da olan update 4'ü yükledim sonra crack yaptım.... Aynısını update 5 için yaptım.... Önce Türkçe yamayı ana dizine attım... Sonra dlc ler yüklü olduğu için oyun içinde dlc_20 diye yeni klasör açtım... animus.com da dlc yüklüyse bunu da indirin ve dlc_20 klasörüne atın dediği için yaptım...

Şu anda sıkıntı yok...

kardeşim bende de gold edition var. Ayrıca v1.3-v1.4-v1.5 updateler var. update 4 ve 5 dediğin skidrowda olan değil mi biri 5gb civarı diğeri 300mb civarı.

oyunu kurup updateleri yükledikten sonra dlc_20 klasörünün olması gerekmiyor muydu? neyse dediğin gibi sil baştan kurayım belki olur :)

Bütün update ve crackleri yaptım... Önce Türkçe yamayı attım... En sonunda da dlc_20 diye klasör açıp yüklenmesi gereken farklı dosyayı da onun içine attım...

v 1.3 yüklemeyin. Yüklediğiniz oyun 1-2-3 updateleri kapsıyor.

• 1.5 i bana bi atarmısınız update i torrent varsa
  • Update ve Cracklerini yaparken antivirus kapalıydı. Onu da belirteyim.
  • ömer.k.türköne Ö kullanıcısına yanıt
    Durduruldu hatasını ben de aldım..

Sonra tekrar yüklemeleri yaptım düzeldi... Baştan yükledim update 4 ve 5 ile ilgili updateleri yapmıştım ama bir tanesinin crack'ini unuttum sanırım. Şimdi düzeldi. Bir de oyunu masaüstü kısayoldan değil de d:'den açıyorum. Masaüstünden açılmıyor :))
  • sorunu hallettim lakin ben %44 deydim %22 ye atmış oyunu neden oldu anlamadım bide güncellemeden sonra sanırım hafif bi fps düşüşü var %22 lerde sıkıntı olabilir bilmiyorum bi oynayıp görücem
  • Hocam yamayla ilgili gözüme çarpan yerleri buraya atayım mı yoksa bir ara pm mi atayım? Sana hangisi daha uygun olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam yamayla ilgili gözüme çarpan yerleri buraya atayım mı yoksa bir ara pm mi atayım? Sana hangisi daha uygun olur?

PM daha iyi olur.

• V 1.3 e kadar sorun yok 1.4 updateyi yapınca oyuna giremiyorum sorun nedir acaba.
  • G2adan sesason pass dahil 70 tlye aldım. Uplay Olarak. Yamayla Birlikte Sorunsuz Oynuyorum Çok Teşekkürler.
  • Yama yapacağınızı açıkladığınız zaman sevinmiştim ve oynamak için yamanın çıkmasını sabırla bekledim. Updateleri dlcler ile birlikte sırası ile hiçbir hata almadan kurdum. Üzerine yayınlamış olduğunuz yamayı kopyaladım. Oyun sorunsuz açıldı ve ilk görevi yaptım. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Çevirilerinizi de çok beğendim. Emeğiniz için çok teşekkür ederim çoğu kişi sizin sayenizde bu seriyi anlayarak oynuyor. Bundan sonraki projelerinizde de kolaylıklar diliyorum. Her ne kadar size saçma sapan yorum atan insanlar olsa da bir o kadar da sevenlerinizin olduğunu bilmenizi isterim. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alponsoo

V 1.3 e kadar sorun yok 1.4 updateyi yapınca oyuna giremiyorum sorun nedir acaba.

v1.4 tekrar kur en son apply işaretini kaldır sonra crack at düzelir. Eğer olmazsa v1.31 updateyi sonra v1.4 updateyi tekrar kur kesin düzelir.

bende de aynı sorun olmuştu. updateleri sırayla kurdum şuan sıkıntı yok
  • Öncelikle yama için teşekkürler.

Basit bir cinayet vakası idi sanırım görevin adı, burada oyunu kapanan başka kimse var mı?
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Dediğin gibi yapacağım İnşallah olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Kenshin

Öncelikle yama için teşekkürler.

Basit bir cinayet vakası idi sanırım görevin adı, burada oyunu kapanan başka kimse var mı?

yolunu mu kaybettin huquqchu, nediyon burda

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.