Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shanks1987

gold edition sürüm 1.4 de yama hatalı 1.5 te simge'de takılıyor. bu sorunu yaşayan arkadaşlar var sorunun ne olduğunu çözen yada bilgisi olan var mı?

gold edition sürümünde upgrade gerek yok. Zaten kendinden son sürümde. Sadece yamaları kur yeter. Sorunsuz çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

quote:

Orijinalden alıntı: selcukyerlitas

Arkadaşlar talhataskale 'nin dediği gibi hiç diğer oyunlarla uğrasmayın.http://www.torrent-oyun...ndex.php?topic=440722.0 adresinden oyunu yeniden indirin hem son sürümüne sahip hemde ek paketleri içinde. Yama sorunsuz çalışıyor. Ben interneti 2 gün meşgul ettim. Ama sonuçlarına değdi. Diğer indirdiğiniz oyunlarda update leri yağsanız bie çalışmıyor. Bu çözüm garanti. Benden söylemesi.

Hocam gold edition sürümüm mü acaba? Verdiğin link açılmıyor da

Arkadaş torntden indireceksin. Daha bu sabah indirmesi bitti. Tabiki çalışıyor. Oyunu sadec indirin torent programıyla yamaları uygun yerlere sadece kopyalın. Oyun hazır. Hi bir hata yok. Gayet iyi çalışıyor.

• Proassassin P kullanıcısına yanıt
    Dostum Said Sürücü'nün cevap vermesini bekliyorum bende. Büyük ihtimalle yama ile alakalı çözümü nedir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboss2686 -- 4 Temmuz 2016; 18:55:08 >
  • inen dosyayı nereye atıyoruz ana klasöreymiş şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 4 Temmuz 2016; 21:40:25 >
  • yamadan önce 60 fps idi şimdi 25 :S bi çözümü varmı yeni yamamı beklicez resetleyince düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 4 Temmuz 2016; 23:05:20 >
  • arkadaşlar bu gold editiona eski save dosyalarını atsak çalışırmı ? çalışmıyorsa sadece 1.4 update atabilecek varmı ? skidrowgames sitesini vermeyin 1.4 paket ve dlc ler var 4 gb civarı.
  • Süper çalışıyor harikasınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende epey ilerledim hocam atma filan olmadı şu ana kadar. Senin kurduğun oyunda bi problem var galiba, torrnet'den tekrar tarat indirdiğin oyunu bi kontrol etsin tekrar kur eksik dosya olabilir

BJKBLADE (Assassin's Creed: Syndicate - Gold Edition [FitGirl] torrent-oyun) parantez içindekini yaz google'a ilk çıkan siteye girip bakabilirsin arkadaşın attığı link bu olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seem347 -- 5 Temmuz 2016; 13:38:59 >
  • jack the ripper dlcsinin türkçe yaması varmı çünkü daha satın almadım yaması varsa satın alıcam ?
  • Bende dlcler yok ama envantere girince oyundan atıyor :(
  • Arkadaşlar basit bir cinayet bölümüne girebiliyormusunuz ? Deneyenler cevap verebilirmi ? Orjinal ceya crackli diyede belirtiniz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabasakal054 -- 5 Temmuz 2016; 15:50:01 >
  • Ana senaryoyu bitirdim
    Yamada emeği geçen herkese teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold edition versiyonunu kurdum. Oyunun v1.31'e kadar güncellenmiş versiyonu...

Oyunu normal yükledim 1 saat sürdü. Sonra kendi codex crack'ini yaptım...

update 4 de herhangibir yükleme yapmadı sadece dosyaları attım. Update 5 i kurdum crack yaptım...

Oyuna girdim... İlk göreve tamamiyle sorunsuzca başladım bir mekana girince oyundan çıktım...

Sizin Düzgün çalıştığını iddia ettiğiniz Türkçe yama dosyasını direk oyunun kurulu olduğu yere attım. Değişikliği onayladım.. Oyuna girmeye çalıştığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum...

Sildim tekrar yüklüyorum oyunu.. DLC'lere sahip olanlar için bir link daha paylaşılmış onu atmayı unuttum. Gold edition'da last mahajara var olduğu için update 4 de 4 gb ek görev yüklemek yerine torrent'de sadece setup ve crack i seçtim bu şekilde olur mu ? Bir daha 4 gb için beklemek istemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

quote:

Arkadaşlar talhataskale 'nin dediği gibi hiç diğer oyunlarla uğrasmayın.http://www.torrent-oyun...ndex.php?topic=440722.0 adresinden oyunu yeniden indirin hem son sürümüne sahip hemde ek paketleri içinde. Yama sorunsuz çalışıyor. Ben interneti 2 gün meşgul ettim. Ama sonuçlarına değdi. Diğer indirdiğiniz oyunlarda update leri yağsanız bie çalışmıyor. Bu çözüm garanti. Benden söylemesi.

Hocam gold edition sürümüm mü acaba? Verdiğin link açılmıyor da

Arkadaş torntden indireceksin. Daha bu sabah indirmesi bitti. Tabiki çalışıyor. Oyunu sadec indirin torent programıyla yamaları uygun yerlere sadece kopyalın. Oyun hazır. Hi bir hata yok. Gayet iyi çalışıyor.

Update 1.4 ve update 1.5'i yapmadan direk türkçe yamayı oyunun kurulu olduğu yere mi attınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shanks1987

gold edition sürüm 1.4 de yama hatalı 1.5 te simge'de takılıyor. bu sorunu yaşayan arkadaşlar var sorunun ne olduğunu çözen yada bilgisi olan var mı?

gold edition sürümünde upgrade gerek yok. Zaten kendinden son sürümde. Sadece yamaları kur yeter. Sorunsuz çalışır.

gold edition'da sürüm 1.31 yama için en son güncel sürüm olması gerekiyormuş. Gerçi 1.31'de denemedim ama 1.4'te hata veriyor 1.5'te açılmıyor. Bide dediğin gibi deneyeyim
  • Oyunu baştan yükledim... gold edition sürümünü indirdim. Normal crack yaptımçç

skidrow da olan update 4'ü yükledim sonra crack yaptım.... Aynısını update 5 için yaptım.... Önce Türkçe yamayı ana dizine attım... Sonra dlc ler yüklü olduğu için oyun içinde dlc_20 diye yeni klasör açtım... animus.com da dlc yüklüyse bunu da indirin ve dlc_20 klasörüne atın dediği için yaptım...

Şu anda sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozua

Oyunu baştan yükledim... gold edition sürümünü indirdim. Normal crack yaptımçç

skidrow da olan update 4'ü yükledim sonra crack yaptım.... Aynısını update 5 için yaptım.... Önce Türkçe yamayı ana dizine attım... Sonra dlc ler yüklü olduğu için oyun içinde dlc_20 diye yeni klasör açtım... animus.com da dlc yüklüyse bunu da indirin ve dlc_20 klasörüne atın dediği için yaptım...

Şu anda sıkıntı yok...

kardeşim bende de gold edition var. Ayrıca v1.3-v1.4-v1.5 updateler var. update 4 ve 5 dediğin skidrowda olan değil mi biri 5gb civarı diğeri 300mb civarı.

oyunu kurup updateleri yükledikten sonra dlc_20 klasörünün olması gerekmiyor muydu? neyse dediğin gibi sil baştan kurayım belki olur :)

• kabasakal054 K kullanıcısına yanıt
    Görev ana oyunda mı var yoksa dlc'lerden birinde mi?

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    emin degilim whitechapel da simgesş anahtar ama sanırım ana oyun yan görev
    yanılmışım dlc ama oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabasakal054 -- 5 Temmuz 2016; 22:16:30 >
  • kabasakal054 K kullanıcısına yanıt
    Hmm o zaman dreadful crimes'a aittir muhtemelen, üzgünüm usta yardımcı olamayacağım bende de bi tek o yok şu an. Senin oyun crack'li miydi, öyleyse eğer updateleri yüklerken falan bi sıkıntı çıkmış olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.