Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YoL GEZER-

Arkadaşlar fix dosyasını indirdim ne yapıcam kurulum vs acılmadı. datapc 1 temmuz.forge temmuz yazısını mı silicez

Adını DataPC.forge olarak değiştirip ana klasöre atın. Yazmayı unutmuşum, kusura bakmayın.
  • Emeği geçen herkezin ellerine yüreklerine kollarına sağlık.çok teşekkür ediyorum kendi adıma.yalan yok ben oyunu korsan yükledim bu yüzden ona gidecek para size gitmesini daha sağlıklı buluyorum ama bi donate kısmı göremedim.ben mi bulamadım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Arkadaşlar fix dosyasını indirdim ne yapıcam kurulum vs acılmadı. datapc 1 temmuz.forge temmuz yazısını mı silicez

Adını DataPC.forge olarak değiştirip ana klasöre atın. Yazmayı unutmuşum, kusura bakmayın.

Önemli diil. Ortalama sadece ana senaryoyu oynarsak kaç saatte biter oyun ? hiçbiryerde bulamadım siz defalarca bitirmişsinizdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

bi zahmet onuda biz düşünelim o kadar hazıra kaçmayalım deyil mi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capcuk C kullanıcısına yanıt
    Oyunun ana dizinine "yeni klasör" açıp adını dlc_20 olarak mı değiştireceğiz ?

başka türlü dosya nasıl açılıyor ? Hayır dosyadan kastını yeni klasör mü :)) Yeni klasör açıp yaptım olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozua

Oyunun ana dizinine "yeni klasör" açıp adını dlc_20 olarak mı değiştireceğiz ?

başka türlü dosya nasıl açılıyor ? Hayır dosyadan kastını yeni klasör mü :)) Yeni klasör açıp yaptım olmadı :)

Buna gerek kalmadı fix yayınladık.
  • Hocam teşekkürler. Forumun sık kullananı değilim fix'e nereden ulaşabilirim :)

İlginize ve emeğinize teşekkür ederim.
  • ozua O kullanıcısına yanıt
    Üstte link var oradan indirebilirsin
  • Üstte 2 tane link var.

Önce update 1.05 yaptım sonra sizin Türkçe yamayı oyun dizinine attım. Açılmadı.

Sonra buraya baktım 2 tane linkte dosya var. Bir tanesi yeni dosya açın dedi onu sordum siz fix yayınlandı dediniz.

Ben de google drive olan bağlantıyı da indirdim. İsmini değiştirip oyunun kurulu olduğu klasöre attım. Oyuna girmiyor hata veriyor.

Az önce oyuna giriyor devam dediğimde oyundan atıyordu.
  • Bu Türkçe yama hangi patch ile uyumlu ?
  • Beta sürümü olduğu için sorun yaşıyor olabilir miyim ?

Daha sonraki güncellemede çalışma ihtimali var mı ?
  • ben ilk yayınlandığı günden beri hiçbir atma vb. sorunlar yaşamadan oyunun yarısına geldim diyebilirim oyun korsan update v1.5 ve karındeşen jack dlc'sisi var sorunsuz oynuyorum yapamayanlar hata sizde yamada emeği geçen herkese teşekkürler.
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Sorun update de olabilir....https://www.skidrowreloaded.com/assassins-creed-syndicate-update-v1-5-plaza/ burdaki update 1.05 i yüklemeyin. Başka yerden deneyin.

Farklı kaynaktan update yapmayı deneyeceğim.

Burda hata yapacak birşey yok. Türkçe yama için update 1.05 yaptım...

Türkçe yamayı da oyunun dizinine attım. Oyunu açtım oyun press a key dedikten sonra takılıyor. Ya update sorunlu veya Türkçe yama dosyası. İlk defa Türkçe yama indirmiyoruz :)

Hata alanlara da "bende oldu sizde olmadıysa hata sizde" yazmak doğru bir tutum değil. Benim gibi yükleyenler de hata alabilir çünkü. Sorun varsa söyleyin dedikleri için de belirtiyoruz.

• ozua O kullanıcısına yanıt
    Verdiğin linkteki dosya ile güncelledim. Hiçbir sorun yaşamadan oynuyorum. Sen 1.5 updateinden öncekileri kurmamış olabilir misin?
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    Aynen sorun orada :)

Ben hiç bir update kurmadan direk 1.5 update edip Türkçe yama ekledim...

Önceki update'leri kurmaya çalıştım ama oyun bozuldu :) Şimdi en baştan indireceğim... Sonra da bütün update paketlerini yükleyeceğim...
  • Öncelikle ellerinize sağlık arkadaşlar gerçekten çok sağolun çok teşekkürler.Bi sorum olacaktı DLC' li ASSASİNS'S CREED SYNDİCATE ne zaman yamasının yapımına başlarsınız arkadaşlar biliyorum ki bu yamayla çok yoruldunuz,en azından bi cvp verirseniz sevinirim.
  • quote:

Önceki update'leri kurmaya çalıştım ama oyun bozuldu :) Şimdi en baştan indireceğim... Sonra da bütün update paketlerini yükleyeceğim...

kurmayı bilmiyormuşsun demek ki diğer updateler kurulmadan v1.5 kurulurmu v1.4 müydü v1.3 müydü boyutu 4.34 gb olması lazım hele bi onları indir, kur ondan sonra türkçe yamayı kurmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Dün başladım oynamaya bugün bitirdim oyunu yama için teşekkürler güzel olmuş. Oyuna gelecek olursak eh işte fena değildi. Yan görevleri yapmadım cidden aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıyor :)

Yok artık :) yama çıktığından beri hiç durmadan oynuyorum daha %25 teyim dizi 7 ye geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu Türkçe yama hangi patch ile uyumlu ?

1.5 ile sorunsuz alt sürümlerde sıkıntı çıkarır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 2 Temmuz 2016; 19:56:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.