Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60MB patch sonrasında oyuna giremiyorum hata oldu deyip kapanıyor size de oldu mu arkadaşlar?
  • 1man1 1 kullanıcısına yanıt
    Benim CANIM kardeşim amatörce den kasıt para almadan boş vakitlerde yapılan anlamında.Cümlemin son kısmınıda okusan veya yamanın başlangıç sürecinden beri takip etsen böyle karacahil yorumlar yapmazsın.Ama sizin gibilerin zekası belli okuduğunu yorumlayamama....Ekşi sözlükte sizden çok bahsederler.Benim adamlara attığım mesajların hepsini okudundamı geldin buraya yazıyorsun karacahil.Sana denilecek tek söz bu.Bir toplumu felakete götüren cahillerin kendini aydın zannetmesidir NOKTA.

Yoruma katılan diğer karacahil yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerlidir.
  • talhataskale kullanıcısına yanıt
    Dizi 8'i başlatınca mektubu okuyor zaten. Mektubu alıp siz okumuyorsunuz.
  • Sayenizde Türkçe oyun oynuyoruz. Çok Teşekkürler arkadaşlar.
  • Basit bir cinayet vakası görevinde atan var mı ? Çözümünü bulduysanız yazar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı yaptım fakat oyun hata veriyor .exe çalışmayı durdurdu diyor bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio81

ilgine teşekkür ederim
    oyun codex yıllardır yaptığım gibi kurup üstüne 1,5 güncellemeyi kurup crağını atınca oynanıyor %5 oldu bile fakat data pc yama dosyasını atıcın ca oyun açılırken güm :)

Bende de aynı sorun var. codexi kurup 1.5 yamasını kurunca oyun açılıyor ama tr yama dosyasını klasöre kopyalayıp oyuna girince contiune dediğimde oyundan atıyor. Acaba patchleri kurarken direk 1.5'i yapmak yerine en başından sırayla mı gitmeliyiz? 1.1,1.2,1.3....vsvs????
  • Merhabalar Bende Güncellemeri Tek Tek Kurdum Sonra Yamayı Kurdum Ama Bir Şey Farkketim Bazı Yerler Türkçe Bazı Yerler İngilzice İngilizce Olan Yerler Nerdeyse %90 Yanlış Bir Şeymi Yaptım Acaba Anlamadım
  • _hafiz_ _ kullanıcısına yanıt
    codex dediğiniz versiyon 1.3 sanırım, üzerine ilk önce 1.4, sonrasında 1.5 kurun arkadaşlar.
    konuda biraz geçmiş sayfaları araştırırsanız bu çözümden bahsedilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Merhabalar Bende Güncellemeri Tek Tek Kurdum Sonra Yamayı Kurdum Ama Bir Şey Farkketim Bazı Yerler Türkçe Bazı Yerler İngilzice İngilizce Olan Yerler Nerdeyse %90 Yanlış Bir Şeymi Yaptım Acaba Anlamadım

Dlc yamasını da indirmeniz lazım. dlc_20 klasorune atacaksınız. Oyunun kurulu olduğu yere girin eğer dediğim isimde klasör varsa dlc yamasını da indirin sorununuz düzelir.

• Yamayı yapacak arkadaşlar tüm updateleri sırası ile kursunlar. 1.1,1.2,1.3,1.4,1.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 20 Temmuz 2016; 15:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Basit bir cinayet vakası görevinde atan var mı ? Çözümünü bulduysanız yazar mısınız ?

+1
  • Kardeş oyunun %5 deyim. Giriyorum 1 dk sürmüyor ekran donup kalıyor. Yamadan diye düşünüyorum. Napacaz şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sMug

codex dediğiniz versiyon 1.3 sanırım, üzerine ilk önce 1.4, sonrasında 1.5 kurun arkadaşlar.
    konuda biraz geçmiş sayfaları araştırırsanız bu çözümden bahsedilmişti.

teşekkürler.
  • Öncelikle selamın aleykum beyler ben codexsi kurdum v1.0 patchını kurdum v1.21 patchını kurdum 1v.31 patchını kurdum sonra tr yamayı kurdum sonra oyunun sımgesıne bastıgımda calısmayı durdurdu diyor direk v1.4 ve v1.5 codex için yok diye biliyorum ben ama yorumlarda var diyorsunuz linkleri varsa atarmısınız kota felan kalmadı şu oyun için zararlı çıkmak istemiyorum başka bir çözümü varsa onuda yazabilirsiniz şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoJun

Öncelikle selamın aleykum beyler ben codexsi kurdum v1.0 patchını kurdum v1.21 patchını kurdum 1v.31 patchını kurdum sonra tr yamayı kurdum sonra oyunun sımgesıne bastıgımda calısmayı durdurdu diyor direk v1.4 ve v1.5 codex için yok diye biliyorum ben ama yorumlarda var diyorsunuz linkleri varsa atarmısınız kota felan kalmadı şu oyun için zararlı çıkmak istemiyorum başka bir çözümü varsa onuda yazabilirsiniz şimdiden Teşekkürler

Fitgirl sürüm kur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

Öncelikle selamın aleykum beyler ben codexsi kurdum v1.0 patchını kurdum v1.21 patchını kurdum 1v.31 patchını kurdum sonra tr yamayı kurdum sonra oyunun sımgesıne bastıgımda calısmayı durdurdu diyor direk v1.4 ve v1.5 codex için yok diye biliyorum ben ama yorumlarda var diyorsunuz linkleri varsa atarmısınız kota felan kalmadı şu oyun için zararlı çıkmak istemiyorum başka bir çözümü varsa onuda yazabilirsiniz şimdiden Teşekkürler

Fitgirl sürüm kur

gold edition sürümünü kursam dlc paketınıde indirmem gerekirmi

• quote:

quote:

quote:

Fitgirl sürüm kur

Gold edit 1.31 diye biliyorum fitgirl 1.5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fitgirl sürüm kur

Gold edit 1.31 diye biliyorum fitgirl 1.5

pardon fitgirl işte benım ındırıcegım fitgirlde butun dlc ler varmıs o yuzden dlc paketını kurmak gerekıyormu

• hayır hersey içinde hazır kuruluyor
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.