Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Codex sürüm için tüm update'ler ben codex sürümünde oynayıp bitirdim.Tek tek indirilebilir skidrow-reloaded diye bir sitede olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Codex sürüm için tüm update'ler ben codex sürümünde oynayıp bitirdim.Tek tek indirilebilir skidrow-reloaded diye bir sitede olması lazım.

Cod ex 1.4 1.5 goremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ana hikaye de victoria görevlerini yaptıktan sonra ne yapacağım? Ne oyun bitti ne yeni görev verdi kaldım öyle ortada dolaşıyorum :D
  • Said hocam merhaba. Yama için cidden çok teşekkürler bu güzel oyunu Türkçe oynattığınız için. Ben ana oyunu bitirdimde acaba jack the ripper dlc si için yama ne zamana çıkabilir bir tahmin var mı? İnşallah çabuk biter yama, dört gözle bekliyorum cidden.
  • Yalnız hala envantere girilince atma sorunu var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Codex sürüm için tüm update'ler ben codex sürümünde oynayıp bitirdim.Tek tek indirilebilir skidrow-reloaded diye bir sitede olması lazım.

Cod ex 1.4 1.5 goremedim

Var ben indirdim :)
  • Oyunu nerreyse 1 aydır oynuyorum. Çok beğendim. Halen %54 de. Son görev kaldı. %100 yapan var mı? Ömrüm yetmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda 5-10dk oynadıktan sonra işlemini durdurmuşuz gibi direk kapanıveriyor bunun bir çözümü varmı acaba codex kullanıyorum her şey gayet güzel çalışıyor ama birden kapanıveriyor...
  • Korsan oynayanlara bayağı destek verilmiş ilginç. Şimdi beni de taşlamayın da neyse. İşin usulüne göre genelde sadece orjinal sahiplerine destek veriliyordu ve orjinal oyunlarla uyumlu hazırlanıyordu, karşılıklı "emek" kriteri göz önüne alınarak. Yardım etmek tabiki de kötü birşey değil ama korsan oyun sürüm mesajları dolup taşmış konu (bknz. codex,fitgirl vb mesajlar).
  • brotherhood gibi efsanelerede getirseniz keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

brotherhood gibi efsanelerede getirseniz keşke

http://animusprojesi.com/assassins-creed-brotherhood-turkce-yama-v1-1/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

quote:

sesler dahil mi ? ubisoftla iletişime geçip yamayı oyuna entegre ettirebilsek çok güzel olur.

• quote:

quote:

quote:

sesler dahil mi ? ubisoftla iletişime geçip yamayı oyuna entegre ettirebilsek çok güzel olur.

Ses yok kardeşim ne sesi sadece altyazı bunu bulduğuna dua et Dublaj dediğin olay sadece Ps4 özel oyunlarında olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ses yok kardeşim ne sesi sadece altyazı bunu bulduğuna dua et Dublaj dediğin olay sadece Ps4 özel oyunlarında olur.

böyle bir grup kurup boşvuralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Merhabalar Bende Güncellemeri Tek Tek Kurdum Sonra Yamayı Kurdum Ama Bir Şey Farkketim Bazı Yerler Türkçe Bazı Yerler İngilzice İngilizce Olan Yerler Nerdeyse %90 Yanlış Bir Şeymi Yaptım Acaba Anlamadım

Dlc yamasını da indirmeniz lazım. dlc_20 klasorune atacaksınız. Oyunun kurulu olduğu yere girin eğer dediğim isimde klasör varsa dlc yamasını da indirin sorununuz düzelir.

bende de aynı durum var.1.5 sürüm var. dlc 20 yede attım ama hala seslendirmeler ingilizce alt yazılı çıkıyor.sildim tekrar yükledim yinede olmadı.normal menüler ve görev yazıları türkçe ama dialoglar ingilizce

• Oyunda Veritabanı > Ansiklopedi >Suikastçı İstihbaratı kısmındaki ses dosyalarını oynattığımda altyazı gelmiyor. Türkçe yamadan kaynaklanan bir sorun mu yoksa o kısma alt yazı koymamışlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuSLaTT_7

quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Merhabalar Bende Güncellemeri Tek Tek Kurdum Sonra Yamayı Kurdum Ama Bir Şey Farkketim Bazı Yerler Türkçe Bazı Yerler İngilzice İngilizce Olan Yerler Nerdeyse %90 Yanlış Bir Şeymi Yaptım Acaba Anlamadım

Dlc yamasını da indirmeniz lazım. dlc_20 klasorune atacaksınız. Oyunun kurulu olduğu yere girin eğer dediğim isimde klasör varsa dlc yamasını da indirin sorununuz düzelir.

bende de aynı durum var.1.5 sürüm var. dlc 20 yede attım ama hala seslendirmeler ingilizce alt yazılı çıkıyor.sildim tekrar yükledim yinede olmadı.normal menüler ve görev yazıları türkçe ama dialoglar ingilizce

Konunun ve yapmanın başlığına dikkatli bakarsanız bu bir Türkçe çeviri çalışması, Türkçe dublaj çalışması değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iSpeedy kullanıcısına yanıt
    özür dilerim yanlış ifade ettim.dialogdan kastım ses olarak değil.dialogların olduğu anlardaki alt yazılar ingilizce. menü , şunu yap bunu yap gibi şeyler türkçe ama dialogların olduğu anlarda alt yazılar ingilizce
  • WuSLaTT_7 W kullanıcısına yanıt
    Ana görevlerde de mi öyle yoksa dlc görevlerinden birine mi girdin hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA
    ana görevde böyle ,dlc ye zaten girmedim
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.