Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :)

hocam oyunun 1.5 guncellemesini yapmazsan calismaz, cikan tum guncellemeleri sirasiyla yapacaksin en son da 1.5 guncellemesini yapacaksin baska turlu olmaz. bir de indirdigin oyunu once baska bir yedekle ki sorun cikarsa o yedegin de yedegini alir dener durursun. en azindan bos yere indirme yapmamış olursun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukolo Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben codex sürümü gold edition indirmiştim. Bende de aynı hata veriyordu. Codex'in üstüne önce 1.4 ve 1.5 güncellemesi yaparsanız sonra da türkçe yamayı yapın düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun dostlar şimdi indiriyorum
  • 1.4 ve 1.5 uptaderleri indirdim.kurdum sildim,kurdum sildim sistem kafayı yedi bastım formatı kurdum sildim.Geceden beri bunla uğraşıyorum.şimdi önce 1.4 crack kurduk sonra 1.5i kurduk daha sonra 1.5 deki dosyaları klasöre attık.En sonra türkçe yamaları gerekli yerlere attık sonuç yine aynı.Bu arada sürüm gold edition 1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukolo -- 21 Ağustos 2016; 22:05:45 >
  • Öncelikle Türkçe Yama için çok çok tşk.ler ellerinize sağlık,Assassins Creed Syndicate-CODEX sürümünü indirdim..Daha oncede Assassins Creed Syndicate Update 1-CODEX,1.21,1.31,1,4 ve 1,5 updatelerini indirmiştim.Acaba Assassins Creed Syndicate-CODEX sürümününün içinde hazır updateler varmı yoksa 1,1.21,1.31,1,4 ve 1,5 sıraylamı kurulacak..Cevaplarıız için şimdiden tşk.ler..
  • Sırasıyla kuracaksın krdsm
  • Sayın sürücü,rica etsek son durum hakkında bilgi paylaşırmısınız.

• Sevgili arkadaşlar, DLC çevirilerine biraz dinlendikten sonra başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 30 Ağustos 2016; 10:45:40 >
  • Hocam en azından forumdaki konu sahibine özel mesaj falan atsaydınız biz anlaştık diye adamlar aylarca uğraştı ama resmi destek başka yerden geldi en azından haber verseydiniz onları da uyarsaydınız onlar da anlayışla karşılardı onlarda gizli tutardı bu bilgiyi

• 23 Studios içinde olmak güzel olsa, en azından sizin emeğiniz üstüne resmi yama diye atlama ihtimalleri yoktur haber alırsınız vaz geçerdiniz yamanızdan.

Emekleriniz için teşekküller ama yamanızı ve diğer yamalarınızı da bir daha asla kulanmam, bu kafadaki insanlar en nefret ettiklerim arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

23 Studios içinde olmak güzel olsa, en azından sizin emeğiniz üstüne resmi yama diye atlama ihtimalleri yoktur haber alırsınız vaz geçerdiniz yamanızdan.

Emekleriniz için teşekküller ama yamanızı ve diğer yamalarınızı da bir daha asla kulanmam, bu kafadaki insanlar en nefret ettiklerim arasında.

Bunlar hep oyunçevirinin elemanları farkındaysanız bir zamanlar herkesin 1 numarası olan bu şahıslar bugün türk oyun sektörüne zarar vermekten başka birşeye yaramıyor.

• Hocam oyunun yapımcıları DLC'lerle beraber oyuna sahipseniz otomatik olarak GOTY Edition'a sahip oluyorsunuz gibi bi açıklama yapmışlar. Yani halihazırda oyuna sahip olanlara da bi update ile Türkçe desteği gelecek mi bunu anlamalıyız burdan yoksa illa GOTY Edition mı olmalı? Bununla ilgili bi bilgin var mı?

• Arkadaşlar, Witcher ile ilgili soruların da eleştirilerin de muhatabı biz değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 30 Ağustos 2016; 10:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Sevgili arkadaşlar, DLC çevirilerine biraz dinlendikten sonra başlayacağız.

Teşekkürler.Dlc'ler ile beraber çıkaracağınız tam sürümü bekliyoruz.Kolay gelsin......
  • AC konusunda gelmişiniz saldırıyosunuz. Baya komik bir durum türk oyun sektörüne balta vuruyolar, oldu birde vatan haini ilan edin güzel olur.

Bu arada ceviri çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
  • Çevirinin güzel olduğuna eminim ancak Unity High ayarlarda 45-60 fps almama rağmen bunda lowda bile kasma yaşıyorum...
  • Hocam ekran kartın falan ney arada o kadar fark olması biraz anormal geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam ekran kartın falan ney arada o kadar fark olması biraz anormal geldi bana

MSI GTX960 2G
    i3 6098p skylake
    8gb ddr4 2133mhz ram
  • Hocam tek sıkıntı işlemcide gibi onun da o kadar etkilememesi lazım bence. Oyun için varsayılan ekran kartı ne olarak görünüyor nvidia denetim masasında?

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam tek sıkıntı işlemcide gibi onun da o kadar etkilememesi lazım bence. Oyun için varsayılan ekran kartı ne olarak görünüyor nvidia denetim masasında?

Masaüstü kullandığım için öyle bir durum yok.İşlemci ise gayet güzel aslında tek problemi Syndicate'de yaşıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.