Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Minimum gereksinimlerde i5 öneriyorlar ama dediğiniz gibi sizdeki de kötü bi işlemci değil, ekran kartı da minimumun çok üzerinde, hatta önerilenin de üzerinde.

Enteresan cidden low ayarlarda takılması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Bi ihtimal sorayım dedim

Minimum gereksinimlerde i5 öneriyorlar ama dediğiniz gibi sizdeki de kötü bi işlemci değil, ekran kartı da minimumun çok üzerinde, hatta önerilenin de üzerinde.

Enteresan cidden low ayarlarda takılması

Bende anlamadım.Sorun yaşamadan oynadığım Ubisoft oyunu yok neredeyse

• Hocam işini görür mu bilmem ama istersen LiquidSky falan dene bi ara, şu an beta surecinde ama aklında bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam işini görür mu bilmem ama istersen LiquidSky falan dene bi ara, şu an beta surecinde ama aklında bulunsun

Çözünürlüğü 720p falan yaparsam sıkıntı olmuyor.Syndicate , Unity'den daha iyi optimize edildi denilmesine rağmen onu 1080P çözünürlükte highda yağ gibi oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Eylül 2016; 21:18:19 >
  • Öncelikle Türkçe Yama için çok çok tşk.ler..Ellerinize sağlık..Assassin's Creed Syndicate CODEX sürümü 1.21,1.31,1.4 ve 1.5 pachlerinin hepsi kurulu,sayenizde türkçe ve problemsiz olarak yan görevler ana görevler derken %51 e kadar geldim..Fakat bir türlü çözemedigim bir sorun var..Bende menüde Deadful Crimes (Korkunç Suçlar) görevleri kilitli gözüküyor..A Simple Matter Of Murder (Basit Cinayetler) görevi kabul ettigim anda E tusuna basınca oyundan atıyor.Sormak istedigim Korkunç Suçlar görevlerinin kilidi ileride açılacakmı.Diğer Korkunç suçlar görevlerini yapabilecekmiyim..Şu anda 6.seviyedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNNeR67 -- 3 Eylül 2016; 12:21:45 >
  • Oyunu Beta olarak yayımlanan türkçe yama ile birlikte 42 Saat test etme şansı buldum yazım hatalarını belirledim bunun haricinde oyundan atma problemini sadece envanterde yaşadım ki bu düzeltildi sonrasında bunun haricinde 10 seviye oldum oyunu %99 olarak bitirdim bu bahsettiğim haricinde atılma sorunu yaşamadım.

Eğer DLC görevlerinden bahsediyorsan DLC çevrilmediği içi Türkçe yama yüklü iken orada İngilizceye geçerken sıkıntı yaşıyor olabilir bu yüzden atma problemi meydana gelebilir.

Bunun haricinde normal görevden bahsediyorsan oyun dosyalarını doğrulatmanı tavsiye ederim.

İlerliyen zamanda kilidi açılabilir belirli bir seviye gerekiyor o görevin açılması için.
  • Hımm..Demekki bu sorunu benden başka yaşayan arkadaş olmamış. @KaN cevabın için sağol...A Simple Matter Of Murder (Basit Cinayetler) bölümünde oyundan atmayı Türkçe yamadan olmadığını biliyorum aynen senin dedigin gibi ingilizce olarak o bölümü denedim yine oyundan attı..İkinci olarak oyun dosyaları olabilirmi bilmiyorum,doğrulatmayı nasıl yapacağım.?..
  • v1.5 yüklü ama gamepad den başlamak için A ya basın yazısından sonra oyun hata veriyor.
    ne yapılabilir.tekrardan mı kurayım oyunu

sırasıyla v1 1.21 1.31 1.4 ve 1.5 şeklinde kurulum yaptım

EDİT: DLC turkce yama silinince oyun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 4 Eylül 2016; 13:50:19 >
  • Uplay'in Assassin's Creed Syndycate kısmına geldiğinde ayarlar kısmından dosyaları doğrulatabilirsin. Eksik dosya varsa indiricektir eğer yine aynı problem devam ederse en temizi silip yeniden yüklemek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 4 Eylül 2016; 22:01:23 >
  • 1.5 update nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

v1.5 yüklü ama gamepad den başlamak için A ya basın yazısından sonra oyun hata veriyor.
    ne yapılabilir.tekrardan mı kurayım oyunu

sırasıyla v1 1.21 1.31 1.4 ve 1.5 şeklinde kurulum yaptım

EDİT: DLC turkce yama silinince oyun düzeldi

Update leri nerden buldunuz hocam

• @the_executioner

hocam torrent den indirmiştim akşam bulabilirsem torrent dosyasına bakayım
  • Fitgirl repack var tüm dlcler ve updateler dahil versiyonunu indirin yamayı uygulayın sorunsuz çalışacaktır..

Link bulamadıysanız özelden tor. versiyonunu gönderebilirim
  • Evet yaklaşık 1 aydır araştırmadığım site kalmamıştı..En son dananımhaber de sizlere sormustum A Simple Matter Of Murder (Basit Cinayetler) görevine gelince E tuşuna basınca oyundan atma sorununu..@KaN. arkadaşımızda olasılıkları sıralamıştı..Fakat yine olmamıştı..Bugun en sonunda A Simple Matter Of Murder (Basit Cinayetler) sorununu yabancı bir sitede buldum uyguladım ve şu an oyundan atmıyor..Belki CODEX sürümünü indirip kuran arkadaşlar için sorunun çözümünü aşağıda belirtiyorum..

1-Oyun dosyaları içinde codex.ını dosyasını bulup sağ tuş birlikte aç notepad ile açıyoruz.
    2-Dosyada name:codex yazan yeri silip (sadece codex silinecek) buraya JYK. yazıyoruz.
    3-Sonra dosyayı kaydedip çıktıktan sonra tekrar sağ tuş özelliklerde salt okunur kutucuğunu işareleyip tamam diyoruz..
    4-A Simple Matter Of Murder (Basit Cinayetler) görevine böylece oyundan atmadan giriyoruz..

Hepinize kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNNeR67 -- 6 Eylül 2016; 21:09:20 >

• Deliricem ya. Benim oyunun sürümü 1.31.
    Önce 1.4 ü kurdum sonra 1.5i kurdum. Türkçe yamayı atmadan önce oyunun sağlamlığını test edeyim dedim.

Missing Forge hatası.

Oyunu en baştan silip tekrar kurdum.
    Yine aynı hata
    Napıcam :S
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA
  • Ben sizin dediğiniz sürümü indirdim türkçe yamayı kurduğumda ana oyun türkçe DLC ler ise ingilizce olarakmı kalacak. Birde yamayı kurduktan sonra oyunda sıkıntı çıkar mı ?
  • DLC çalışmalarına ne zaman başlayacaksınız? Tarih belli mi acaba?

• maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Kardeşim DLC daha türkçeye çevirilmedi ben zaten oyunu türkçe bitirdim sıkıntı çıkarmadı.
  • Gold Edition versiyonu nedir bilen var mı arkadaşlar?ya da bu versiyona nerden bakabiliyorum?
  • Oyunu yeni bitirdim ve gerçekten mükemmel bir oyun ve yamaydı. Tüm ekibin ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.