Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece gelen bir güncelleme ile "DataPC_20_dlc.forge" yüklü iken oyun açılmaz hale geldi...
  • oncelikle ALLAH razı olsun sizden sayenizde bu seriyi oynayabiliyoruz ve çok hızlı iş yapıyorsunuz sizin ceviriniz oldugu için oyunu satın aldım dlc ceviriside çıkar insaALLAH kolay gele size...
  • en güncel ac topic'i olduğu için buraya yazıyorum.

1-ubisoft bu sene yeni oyun çıkarmıcağı için serinin ilk oyunu olan ac'nin remastered versiyonunu çıkarıcakmış.acaba alt yazı desteği olursa sizde tr yamasını çıkarırmısınız?

2-ubisoft bu sene birde ezio collection diye birşey yapıcakmış.bunu anlamadım neyin nesidir.bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi?

3-sn.sürücü,yama nerde kaldı,ne zaman çıkarıcaksınız gibi sorular sormak değil niyetim ama son durum hakkında bilgi paylaşır mısınız?

Ve rica etsem ilk soruya da cevap verebilir misiniz.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mostt M kullanıcısına yanıt
    Ezio collection assassins creed 2 , brotherhood, revelations sürümlerinin ps4 ve xbox one sürümleri kardeşim ayrıyetten ilk oyunun remaster sürümü diye birşey duymadım.
  • mostt M kullanıcısına yanıt
    Remastered ile ilgili haber yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler.Remaster konusuna gelirsek,yanlış bir bilgi olabilir.ama umarım ilerde bir gün ubisoft bunu gerçekleştirir......
  • Sorun var , 1.5 e güncelledim türkçe yamasını yaptım. Oyun çok güzel çalışıyor derken Oyunun %20 lik kısmında falan sürekli oyundan atıyor.
    Gidip bölge alıyorum oyundan atıyor. Tık diye gidiyo hata falanda vermiyo.
    Türkçe yama yapmadan önce böyle bir sorun yoktu.
    Lütfen düzeltin oyunu türkçe oynamak istiyorum :S
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Korsan kullaniyorsaniz çözüm fitgirl sürüm

• Çeviriyor musunuz bilgi verseniz en azından dlc'li sürümü bekliyorum da :)
  • Tamam çözdüm sorunu ben , aynı sorunu yaşayanlar varsa benim yolu deneyebilirler.

-Ekran kartını güncelle
    -1.5 Crack tekrar yap.
    -AC.exe ' ye sağ tık - özellikler - yönetici olarak başlat aktifleştir.
    -Geforce Experience ekranından AC Syndicateyi optimum ayarlarda kullana bastım. Oradan çalıştırdım.

Bu yollardan gittim.
    Sorun çözüldü.

Sağolun tekrardan.
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    İyi oyunlar

• Ps4 e ne zaman gelir bu çeviri bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dcl_20 adlı klasör bende yok 11-12-13-14-21 var o dosyayı atmadan girsem ne olur? veya baska biyere mi atmalıyım ?
  • Değerli çevirmen arkadaşlar,Dlc'li versiyon'u çıkarmıcakmısınız.Keşke tenezzül edip bir açıklama yapılsa.
  • Teşekkürler kardeşim
  • DLC bekliyoruz ne zaman yayınlarsınız sonuçta beta demişsiniz yani tam sürüm DLC ile olacaktır.
  • Ben de tam sürümü bekliyorum fakat ses seda yok hiç en azından başladık veya başlamadık daha çeviriye gibi bilgi verseler yine gam yemicem
  • Assassins Creed Syndicate Gold Edition (FİTGİRL) Sürümüne sahibim. Türkçe yamayı kuruyorum oyundaki diyaloglar harici çoğu şey ingilizce (Açıklama metinleri, görev isimleri v.b.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

Assassins Creed Syndicate Gold Edition (FİTGİRL) Sürümüne sahibim. Türkçe yamayı kuruyorum oyundaki diyaloglar harici çoğu şey ingilizce (Açıklama metinleri, görev isimleri v.b.)

Sorunumun çözümünü kendim buldum Şöyle:

DataPC.forge dosyasını oyunun kurulu olduğu yere direkt attım bunda sorun yok

DataPC_20_dlc.forge (DLC'li oyun için indirmem gereken dosya indirmemizi belirtmiş Animus Projesi) Bu dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere attığımdan dolayı bu sorun olmuştu ''Oyunun kurulu olduğu yerdeki DLC20 adlı klasörün içine atmam gerekiyormuş''.
  • Oyunu açmak istediğimde bugün itibariyle güncelleme yaptı ve v1.51 olarak görünüyor. Henüz yamayı indirip kurmadım ama mevcut sürümle uyumlu olup olmadığını bilmediğim için bir şey yapmadım. zaten güncelleme gelip boyuta müdahale edilecekmiş. Tahmini ne kadar zaman alacak bu güncelleme süreci bilgi verebilir misiniz? Bu arada yamadan bağımsız olarak bir sıkıntı yaşıyorum: oyunun özgün ve güncel sürümünde Jack the Ripper DLC'sine girmeye çalıştığımda oyunda atıyor. Sebebini ve çözümünü bilenler bildirimde bulunursa sevinirim. Uplay'den dosya doğrulaması yaptım hata bulmadı, ancak o bölüme giremiyorum save ikonu çıkar çıkmaz oyundan atıyor.

Edit: Son güncelleme oyunun içine etmiş geliştirici ekip sıkıntıların farkındaymış ve bunu düzeltecek bir yama yayımlanacakmış. Hadi hayırlısı, Ubisoft her zamanki gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Kasım 2016; 17:41:30 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.