Şimdi Ara

Assassin's Creed® Syndicate ve Faeria ÜCRETSİZ (Epicgames) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
7.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın tarihte bitirdiğim bir oyun. Kesinlikle güzel bir AC oyunu
  • Ac oyunları özellikle gamepad ile rahat oynanır. Gamepad ile alışsan bidaha klavye ile rahat oynayamazsın. Klavye ile daha zor ve yorucu olur. Hatta Black Flag , Rogue klavye ile oynanmaz diyebilirim. Gemi savaşları , gemi kullanma daha çok gamepad için yapılmış şeyler (bu oyunda var mı bilmiyorum ama ac 3 ten beri genelde koyuyor ubisoft) @malitoprak91

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hespini almama rağmen 30 oyun oldu kütüphanede

this war of mine oyununu ücretsizini kaçırmıştım en cok o koydu...

oyunun iyisi kötüsü vardır ama beleşin kötüsü olmaz zaten crakli oynuyoruz çoğunu
  • yok artık Epic
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Epic desteklenmiyor uplay ve steam destekliyor.hocam. nasil geforce now dan oynuyorsunuz ?

• steam adama günahını vermez beyler oyun alacaksanız epic games den satın alın adamlara bizde yardımcı olalım.
  • teşekkürler.
    dün steam'e baktım, oynanabilecek oyunlar 30 liradan başlıyor ya.
  • Şuraya Türkçe yamasının linkini bırakayım.
    https://animusprojesi.com/assassins-creed-syndicate-turkce-yama/
  • teşekkürler yararlandık :)
  • akşam indireyim gidince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cApK1N kullanıcısına yanıt
    Steamde oyunların çoğu şuanki güncel kurun 3te 1 kadar üzerinden satılıyor. İlla bir tarafı seçip diğer tarafı kötülemek zorunda değil insanlar, ikisinden de nasiplenin işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvara -- 21 Şubat 2020; 12:34:50 >
  • Buraya üye ki olmak gerekiyor, şifre filan soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic 2 yıla steamle ciddi bir yarış içerisine girecek gibi şuan bunlar hep yatırım

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Evet. Epic Store'u kullanmak için kaydolmak gerekiyor. Ayrıca bu platformda her hafta iki ücretli oyun ücretsiz dağıtılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Epic desteklenmiyor uplay ve steam destekliyor.hocam. nasil geforce now dan oynuyorsunuz ?
    Hocam bir arkadaş Geforce Now konsuunda şöyle yazmış, ben denemedim henüz: "Ac syndicate gf now üzerinden oynana biliyor . Öncelikle pcnize epic games launcher indirip oyunu ubisoftla eşleminiz gerekli."
    Yaptim hocam launcher indirip yurt disinda bir forumdan okuyup, oldu tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Yaptim hocam launcher indirip yurt disinda bir forumdan okuyup, oldu tesekkurler
    Benim anlamadığım bir şey var hocam, mesela steam'den aldığımız Rainbow Six Siege'i direk uPlay'den oynayamıyoruz ama bu oyunu nasıl oynuyoruz, Epic'ten aktif ederken uPlay için ekstra key mi veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Şubat 2020; 17:30:4 >
    Hayir, hocam. Iki firma arasinda is birligi antlasmasi var.

• arkadaşlar epic game ile indirdim.oyuna tıklıyorum yanıt yok.Doğrulama yapmıyor.Masaüstünde de ubiplay var.Oradan indirebiliyoruz.ubiplay ile indirmesini yaparken hata verdi.KAyıtol seçeneği vardı.Halbuki dün ubisofta kayıt yaptım.Oyunda epicgameste kütüphanede görünüyor.
    Başlat diyorum sonra bulut eşleşme diyor ve aniden hiçbir tepki olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 21 Şubat 2020; 18:35:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.