Şimdi Ara

Assassin's Creed® Syndicate ve Faeria ÜCRETSİZ (Epicgames) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
7.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir çok yere baktım ama çözümünü bulamadım. Eğer bir çözüm bulursanız burada paylaşın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gndzzo

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir çok yere baktım ama çözümünü bulamadım. Eğer bir çözüm bulursanız burada paylaşın lütfen.
    Bulursam mutlaka paylaşırım. Geçici bir sorun olabilir.

• ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Usta bu alıcı adaptörü nereden bulabiliriz. Ya da kabloyla bağlanıyor mu pcye

• Bu oyunu zamanında ilaçlısını çalıştıramamıştım, yukarıda bir arkadaş legal olanıda çalıştıramamış, ilginç. Şuan çekiyorum bende bakalmım sonuç nasıl olacak.
  • Epic ,kaydolduğum mail onayı sürekli hata verdi,Ubisoft dedi, mailini onayla dedi sürekli hata verdi ..15 dk uğraştıktan sonra ...böyle işi dedim attım torrente .
    Bu flatformların çok sıkı kullanıcısı değilim ancak gördüğüm en dandik platform

• Benim de AC serisinde en keyif aldığım oyunlardan biri. Oyun müzikleri şahane. 1800'lü yılların Londra'sında sokaklarda dolaşmak gerçekten çok güzel bir duygu.
    Sadece dövüş sistemi biraz farklı gelebilir önce ki AC oyunlarını oynayanlara ama alışması kolay.
  • Ben de Syndicate'den sonrasını oynayamamış nasıl alacağım diye düşünüyordum pahalı çünkü valla çok iyi oldu bu
  • Egrino E kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor
    Xbox 360 Controller Kablosuz Pc Wireless Usb Alıcısı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-controller-kablosuz-pc-wireless-usb-alicisi_pdp_526162993

Kablosuz kol ve wires alıcı adaptörü sıfır fiyatı pağlı ancak 2 ci el kovalaya bilirsin ben 130tl kol ve alıcıyı almıştım. 2 ci el örnek ilan dır git bunu al demiyorum

• bundan sonra oyun alırsam sırf su dagıttıkları hatırına epic ten alıcagım ula adamlar steamın fln yapmadıgını yapıypor
  • YARDIM LÜTFEN
    İLk defa epicgamesden oyun indirdim. 2 defa indirmeme rağmen oyun başlamıyor .masa üstüne gelen ubisoftlı ikonda epicgames kütüphanedeki başlat kısmından da başlamıyor ..başka bir şey mi var yapmak gereken yardım lütfen?
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    bendede aynı problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

bendede aynı problem var
    ---
    .Tek yapmanız gereken ubisoftu açın oyunlara(games) tıklayın sonra Assassin's Creed Syndicate üstüne tıklayın download ın altında ki locate insalled game yerine tıklayın(bu oyunun yüklendiği yer demek yani epic games'in dosyasının içindeki oyunun bulunduğu yeri seçmeniz demek) sonra 60mb bir güncelleme yapıyor ve sonra oyununuz açılıyor. (Epic gamesi ilk defa kullanıyorsanız epic games hesabınızla ubisoft hesabınızı bağlaştırmanız gerekiyor bunuda oyun yüklendıgınde size gösteriyorlar.)Hepsi bu kadar benim sistem kaldırmadığı için oynayamadım ama size yardım etmek istedim. Yazım yanlışlarım için kusura bakmayın herkese iyi oyunlar.

---
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

---
    .Tek yapmanız gereken ubisoftu açın oyunlara(games) tıklayın sonra Assassin's Creed Syndicate üstüne tıklayın download ın altında ki locate insalled game yerine tıklayın(bu oyunun yüklendiği yer demek yani epic games'in dosyasının içindeki oyunun bulunduğu yeri seçmeniz demek) sonra 60mb bir güncelleme yapıyor ve sonra oyununuz açılıyor. (Epic gamesi ilk defa kullanıyorsanız epic games hesabınızla ubisoft hesabınızı bağlaştırmanız gerekiyor bunuda oyun yüklendıgınde size gösteriyorlar.)Hepsi bu kadar benim sistem kaldırmadığı için oynayamadım ama size yardım etmek istedim. Yazım yanlışlarım için kusura bakmayın herkese iyi oyunlar.

---

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.Şimdi deniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

Teşekkürler.Şimdi deniyorum.

Alıntıları Göster
    dışardayım umarım çözüm yolu budur. Dönüş yaparsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

dışardayım umarım çözüm yolu budur. Dönüş yaparsan sevinirim

Alıntıları Göster
    Denedim kontrol ediliyor diyor.Sonra tekrar indirin diye bir hata veriyor.Olmadı.Adamlar bedava oyun veriyorlar.Denemeden test etmeden yayınlıyorlar.Bir çözümü vardır elbet.
  • quote:

Denedim kontrol ediliyor diyor.Sonra tekrar indirin diye bir hata veriyor.Olmadı.Adamlar bedava oyun veriyorlar.Denemeden test etmeden yayınlıyorlar.Bir çözümü vardır elbet.

Alıntıları Göster
    Ubisoftu sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin. Kalan indirmeyi sürdürecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUCK THE STEAM

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Ubisoftu sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin. Kalan indirmeyi sürdürecektir.

Alıntıları Göster
    Kuruyor şimdi. Oldu yani. Teşekkürler üstadım.

• quote:

Alıntıları Göster
    tüh ya .Sevinmiştim oynayacağım diye.Araştıralım vardır başka bir çözüm yolu belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

FUCK THE STEAM
    The Steam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.