Şimdi Ara

Assassin's Creed® Syndicate ve Faeria ÜCRETSİZ (Epicgames) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
7.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gndzzo

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir çok yere baktım ama çözümünü bulamadım. Eğer bir çözüm bulursanız burada paylaşın lütfen.
    Çözümü hoksi arkadaşımız paylaşmış.
    Uplaye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
    Uplayda gamesten ac syndycate e tıklayın. Ordan local games kısmından oyunun kurulu olduğu (AssassinsCreedSyndycate) bulun. Çünkü epic bu şekilde dosya adı belirlemiş. Ondns sonra gerekli updateleri kendisi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 22 Şubat 2020; 13:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Fuck the system dan alıntı yaptık gardaş
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2 tane kablosuz xbox 360 kolu var zaten. Onlar için düşünüyordum ama 130 lira cidden de pahalıymış. Kablolusu ~100 liraya bulunuyor. Onlar bağlanıyor mu bilginiz var mı? Bir de bu alıcı sizde var sanırım. Performansı nasıl

• ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2 tane kablosuz xbox 360 kolu var zaten. Onlar için düşünüyordum ama 130 lira cidden de pahalıymış. Kablolusu ~100 liraya bulunuyor. Onlar bağlanıyor mu bilginiz var mı? Bir de bu alıcı sizde var sanırım. Performansı nasıl

• Egrino E kullanıcısına yanıt
    İlk pc tanıtmak biraz sıkıntılı onu yaptıktan sonra 4 yada 6 kola kadar bağlantı vardı yanlış hatırlamıyorsam 2 ci el araştıra bilirsin belki daha uyguna bulursun. Direk kablo ile bağlama olurmu bilgim yok ama direk koblolu kollarda var onları pc USB bağladın mı direk pc tanıyor

• Kurmakta veya indirmekte sıkıntı yaşayan arkadaşlar epic games ve ubisoft programlarını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu epicgame bana sıcak gelmiyor pek hayırlı bir platform değil içim ısınmadı steam kendini kanıtlamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

Ben hep korsan oynadığım için bana hepsi ücretsiz
    Bilgisayarında ki hacker a selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cApK1N

steam adama günahını vermez beyler oyun alacaksanız epic games den satın alın adamlara bizde yardımcı olalım.
    Yuh be yuh! Steam kadar cömert bir platform bulamazsın şu dünyada. Gaben türk olsa bu kadar destek olmazdı türkiyeye. Adamlar amerikada 60 dolara sattığı oyunu türkiyede 90 tl üzerinden satıyorlar ve diğer yapımcıların da bunu yapması için diretiyorlar. Doları 1.5 üzerinden hesaplayıp amerika, avrupa ve birçok ülkenin 4 te biri fiyatına satıyorlar oyunları.

Bir de günahını vermez demişsin.

Genelde büyük firmalar akıllı yatırımlar yaparlar. Mesela google türkiyeye sunucu açıyor. Stadia oynanabilir olsun diye. Adamlar bizi düşündüğünden değil, buradan kazanacakları parayı düşündüğünden yapıyorlar. Ama steam apayrı bir olay. Yunanistanın kaç katı oyun satın alıyoruz, valve şirketine türkiyeden giren para yunanistan kadar değil. Adamların yaptığının mantıklı bir açıklaması bile yok. Şu ülkede hala oyun oynayabiliyorsak 1-Steam 2-Kardeşlik sayesinde (konsollar için)

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    gemi savaşları mouse ile çok daha rahat idare ediliyor. atlas oynuyorum şu an mesela, gamepadle adamlar gemiyi marklayana kadar ben 2 salvo atıyorum adamlara. işin içine nişan ve kamera girince mouse rakipsiz.
  • cApK1N kullanıcısına yanıt
    steam adama günahını vermez mi? steam olmasa tr de oyun oynayan adam olmazdı şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chewy35_TR

Bilgisayarında ki hacker a selamlar

Alıntıları Göster
    hackerin götüreceği birşey yok ki hocam en fazla dh hesabımı hekler
  • Epic oyunu kurunca oyuna tıkladım girmedi. Sonra uplay e baktım orda da kütüphaneye eklenmiş. Oyunu bilgisayardan sildim bu sefer uplayden sıfırdan indirdim. Şuan oyuna giriyor.

Bu arada bende uplay kurulu değildi epicten oyunu indirirken uplay otomatik kuruldu ilk başta uplay indirmelere izin vermedi nedense uplay i silip bidaha kendim indirip kurdum. Daha sonra oyunu indirmeme izin verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 23 Şubat 2020; 10:21:12 >
  • Kim ne derse desin epicin değıttığı kadar bedava kalite içerik kimse dağıtmadı ,üstelik TR den bu kadar satın alım varken hala Türkçe dil desteğini iplememeleride ayrı saçmalık.
  • iyiler hoşlarda, bi epic game e login yap, bir ubisofta gir bunalttı vazgeçecektim az kalsın
  • is desteklenmiyor diyor oyunların altında ne demek bu ...
  • Şu launcher işini kıvırabilirlerse Steam o zaman ayvayı yer. Ama 40 fırın ekmek yemeleri lazım Steam'in yerine geçebilmek için.

Konuyla alakasız ama Metro Exodus ön sipariş sürecinde 60 liradan 200 liraya çıkmıştı ve ardından Epic Games exclusive olmuştu. Bu yüzden Deep Silver ve Epic Games'e ayrı ayrı gıcığım.

Hayırlısı.

• Oyun güzel mi arkadaşlar indirmeye değer mi ?
  • Beyler daha önce bu tarz yerlerden oyun almamış ve oynamamış biri olarak ben şimdi hangi adımları izleyip bu oyunu oynaya bilirim.
    Hesap açıp assasin creed'i aldım bu aşamadan sonra epic games'ı indirip oranın üzerinden mi oyunu oynayabilirim yoksa ayrı başka bir yerdenmi oyunu indirip kurucam tam olarak nasıl gerçekleşiyor biri anlatırsa sevinirim.

Bu arada Bilgisayar (laptop) üzerinden oynayacağım hergangi bir sıkıntı olmaz değilmi mause ve klavye ile oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

Epic oyunu kurunca oyuna tıkladım girmedi. Sonra uplay e baktım orda da kütüphaneye eklenmiş. Oyunu bilgisayardan sildim bu sefer uplayden sıfırdan indirdim. Şuan oyuna giriyor.

Bu arada bende uplay kurulu değildi epicten oyunu indirirken uplay otomatik kuruldu ilk başta uplay indirmelere izin vermedi nedense uplay i silip bidaha kendim indirip kurdum. Daha sonra oyunu indirmeme izin verdi.
    Ben de aynı şekilde Epic'ten indirdim açılmadı, Uplay'i yönetici olarak çalıştırıp denedim kendi kütüphanesinden indiriyor şimdi.

Aynı oyun dosyaları ikinci kez iniyior anladığım kadarıyla, Epic'in indirdiğini silsek sorun olmaz heralde?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.