Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacani

PS4 kullanıcısıyım ve daha önce hiç AC oynamadım sizce bu oyun ile başlamam hata mı olur? Black Flag almalı mıyım önceden yoksa ama aralarında pek bir fiyat farkı yok

Untiy Al Çünkü Black Flagten Gelecek Bir Hikaye Olmaz.
  • atacani kullanıcısına yanıt
    black flagle bir bağı yok unity'nin konu açısından. direkt unity al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

black flagle bir bağı yok unity'nin konu açısından. direkt unity al.

Kasima iyi para lazim gta 5 te geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atacani kullanıcısına yanıt
    valla biz arkadaşlarla fena destiny oynuyoruz o bizi baya tutuyor ona devam edicez. kasımda ben bir unity, bir yeni cod bir de far cry 4 ü alıcam sonra şubata kadar oyun almam şubatta order alıcam.
  • ac 1 ı denedım sevmedım sonrada hıc yaklasmadım bu serıye fıkır guzel oynanıs berbattı sonra vıdeolardan gordugum kadarıyla oynanısı hıc bır zaman toplayamadılar grafık konusuna gelecek olursak grafıksel olarakta cok plastıgımsı duran bır oyun hanı oyle cok kalıtelı grafıklerıde yok yanı bugun mgs ground zeroes u oynadım bence ps4 dekı en ıyı grafık suan bu oyunda asıl oyundada grafıkler bunun kadar ıyı olacak gıbı duruyor oda acık dunya ondada bır ton sey var bence bu tamamen ubı nın yetersızlıgı ha ps4 un hıc mı kabahatı yok elbettekı vardır sonucta bu makınenın gucude bellı uzay mekıgı degıl .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

PS4 kullanıcısıyım ve daha önce hiç AC oynamadım sizce bu oyun ile başlamam hata mı olur? Black Flag almalı mıyım önceden yoksa ama aralarında pek bir fiyat farkı yok

Guzel oyun bitirdim yuzde 80 kusur su an. Tavsiye ederim gayet keyifli

• yayınlanan vıdeolara bakılırsa tırmanmak ıcın artık cıkıntıya gerek duymuyoruz spıderman olmusuz duz duvara yapısarak tırmanıyoruz ve su grafıkler kesınlıkle yenı nesıl degıl ubı den beklendıgı gıbı tamda
  • Oyunda at varmı koca şehirde atla dolaşmak iyi olurdu sanırım yok süreklide yürümek binalardan atlamak yeterli olmuyor ac3 de ne güzel at vardı bundada konmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yayınlanan vıdeolara bakılırsa tırmanmak ıcın artık cıkıntıya gerek duymuyoruz spıderman olmusuz duz duvara yapısarak tırmanıyoruz ve su grafıkler kesınlıkle yenı nesıl degıl ubı den beklendıgı gıbı tamda

Ayni oyunu vermişler gene plusa bedave olduğu gün oynarim.senelerdir ayni oynanis tirmanip senkron isindende bikmadilar.

• Assassin's Creed Unity Coop E3 2014________________________________________________Assassin's Creed Unity Co-Op Xbox One Gameplay

Grafikler aynı mı sizce? Bir kaç sitede yorumlara baktımda downgrade yediğine düşünen çok:) Başka bir single videosu da var daha evvelki oyunlardan farklı bir şey yapmıyoruz.
    Saman yığınına atla,kuleye çık tekrar samana atla,şunu gizlice takip et..vs..... Ayrıca izlediğim videolarda AI falan göremedim nereye sakladılar acaba:) Şu oyun bolluğunda bu
    oyuna 170-190TL verilir mi biilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Ubisoft UK ana sayfasında işin özeti mevcut. AC Unity'nin altına Xbox One yazmışlar. herşey ortada.

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014

Beter olun.

Sizin atari yüzünden hep bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

Assassin's Creed Unity Coop E3 2014________________________________________________Assassin's Creed Unity Co-Op Xbox One Gameplay

Grafikler aynı mı sizce? Bir kaç sitede yorumlara baktımda downgrade yediğine düşünen çok:) Başka bir single videosu da var daha evvelki oyunlardan farklı bir şey yapmıyoruz.
    Saman yığınına atla,kuleye çık tekrar samana atla,şunu gizlice takip et..vs..... Ayrıca izlediğim videolarda AI falan göremedim nereye sakladılar acaba:) Şu oyun bolluğunda bu
    oyuna 170-190TL verilir mi biilmiyorum...

Yillardir ayni oynanisla milleti somurmekten bikmadilar.insanlar aldikcada ugrasmazlar zaten kafa yormakla yeniliklere.ne AI yi askerler birlikte saldirmayi akil etmiyor hala AC 1 deki yapay zekayla devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 7 Ekim 2014; 23:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Oyunda at varmı koca şehirde atla dolaşmak iyi olurdu sanırım yok süreklide yürümek binalardan atlamak yeterli olmuyor ac3 de ne güzel at vardı bundada konmalıydı

At olup olmayacağına dair net bir bilgi yok, sadece şimdiye kadar yayınlanan fragmanların birinde düşman askerlerinden biri kısa bir geçiş sahnesinde at üstündeydi diye hatırlıyorum, Unity'de de Paris gibi şehirler III'teki Boston'ın içi ayarında bir büyüklüğe sahip olacağı için at kullanımı olmayabilir de. Aslına bakarsanız AC III'te at vardı ama ona da ne derece at derseniz; eğer at kullanımı ve animasyonları elden geçirilmeyecek, hatta bundan da öte baştan yapılmayacaksa ben Unity'de at olmamasını ve dağ-bayır-çatı koşmayı tercih ederim, ilk oyunundan beri seriyi oynayan ve çok da seven biri olarak oldum olası nasıl bu rezalet at kullanımı -AC II'den sonraki bahar RDR çıkınca AC'deki atlardan bir kez daha soğumuştum- ve yıllardır teker teker gelen yapay düşük zekanın Ubisoft'un içine nasıl sinebildiğini anlayamamışımdır zaten.

• Beyler bir haber daha paylaşalımda olmayan bilgilerinizle (Firmaların size dayattıkları,aslında farkını anlayamayacağınız farklar)biraz daha gereksiz yere yiyin birbirinizi.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Unitynin_Teknik_Ozellikleri_Henuz_Netlesmemis-71858.htm

Bu açıklama bir bakıma oyunun PS4 sürümünün 1080p destekleyebileceğini ifade ediyor.Açık kapı bırakmışlar anlayacağınız.

@C.@.N

Bu arada oyunun grafiklerinde düşüş olduğunu söyleyenlerde artık downgrade fobisi gibi literatüre daha geçmemiş bir hastalık oluştuğunu düşünüyorum. Bu Watch Dogs'daki downgrade olayı insanlarda paranoya oluşturdu.Özelliklede Ubisoft oyunlarında.Ama bu oyundaki görsellerde bir düşüş olmadığına bahse girebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 8 Ekim 2014; 0:51:52 >

• Geçtiğimiz gün yapılan açıklamayla yeni nesil konsollarda 900p çözünürlüğünde çalışacağı duyurulan ve tartışmalara neden olan Assassin's Creed Unity için son bir açıklama daha geldi. Ubisoft sözcüsü bu çözünürlüğün kesinleşmediğini söylüyor.

"Assassin's Creed Unity'nin teknik özellikleri henüz netleşmedi, ancak geçtiğimiz hafta Assassin's Creed Unity'nin ön izleme sürümünü 900p'de gösterdiğimizi söyleyebilirim."

Bakalım ilerleyen günlerde Ubisoft kanadından ne gibi haberler duyacağız.

Ubisoft sıvamaya geçti beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamayla yeni nesil konsollarda 900p çözünürlüğünde çalışacağı duyurulan ve tartışmalara neden olan Assassin's Creed Unity için son bir açıklama daha geldi. Ubisoft sözcüsü bu çözünürlüğün kesinleşmediğini söylüyor.

"Assassin's Creed Unity'nin teknik özellikleri henüz netleşmedi, ancak geçtiğimiz hafta Assassin's Creed Unity'nin ön izleme sürümünü 900p'de gösterdiğimizi söyleyebilirim."

Bakalım ilerleyen günlerde Ubisoft kanadından ne gibi haberler duyacağız.

Ubisoft sıvamaya geçti beyler.

cok preorder ıptalı oldu onla beraber baska guzel oyunlarda cıkıyor.ac almıyanın secenegı bol.ben seyıde anlamıyorum a konsolu gucsuz b konsolu guclu a konsolu b gıbı calıstırsın ıstıyolar ama b ye gecmıyorlar.her oyunda b gıbı calıscakmı acaba dıye beklıyorlar.yada b nın a nın sevıyesıne dusmesını ıstıyorlar boyle oluncada sevınıyorlar.sankı a konsolu yarı fıyat yada bedava.zorundamısın a kullanmaya paramın hakkını kım verıyorsa onu kullanırım.ubısoft dogru olanı yapar bu yıllarda cok hatalar yapmaya basladı downgradler vs.

• Linkteki habere göre bence Sony biraz Ubisoft'u dürtmüş gibi:) Grafik konusuna gelince bence geriye gidiş var,özellikle her iki videoda girdikleri saray yavrusunda doku olarak farklar var.
    Oyunu öncelikle süper donanımlı pc'lerle gösteriyorlar iş konsollara geldiğinde 900p-1080p muhabbetleri çıkıyor,hoş bu oyun umurumda bile değil fiyatı düştüğünde 2.el alınır,bitirilir:)
  • Daha öncede "XBOX ONE" üzerinden oynandı oyun ama FPS sabitlenmediği için dokuyu kısmışlar bu defa.
  • 2012'deki UE4 ile bugünkü arasında nasıl çok fark varsa, nasıl bugün çıkmış olan UE4 render altyapısı bambaşka ise, adamlar hala eski alıştıkları yaklaşımları alışkanlıları dayamak istiyorlar. Yeni konsollardan çok iyi iş çıkartmak istiyorlarsa innovatif yöntemler aramaları lazım. Bunun için de öncelikli olarak multi-platform hedefi koymamaları lazım.

Sonrasında doğal olarak oyunda downgrade ya oluyor, yada bi şekilde haklı göstermeye çalışıyorlar.
  • Assassin’s Creed Unity – Inside the Brotherhood (Türkçe Altyazılı)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.