Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watch dogs rezaletinden sonra ubisoft a güvenen kaldı mı gerçekten.Bu arada ac unity nin metacritic i yine 85 lerin üzerinde olacaktır orası farklı bir konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım nokta şu

Burda herkes bu oyunun rahat şekilde 1080p gelebileceği söylüyor. Sizin söylemeniz yetmez beyler
    Sony çıkıp diyecek ki aslında bu oyun benim konsolda rahat şekilde 1080p olarak çalışır ama nedendir!! bilmiyorum diyip topu atabilir

• Ubisoft Microsoft ile anlaşmalı. Eğer xo da 900p ps4 te 1080p çıksaydı olmazdı. Ubisofta bu saatten sonra güvenilmez.

• Bayılıyorum XBox bölümünden gelip kendini tatmin etmeye çalışan tayfaya "Beter olun" yazmış bir de. Neler oturduysa içine 1 yıldır
  • Ubisoft'tan nefret etmek için 1000 sebebim vardı 1001 oldu.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Sanırım baskasına yazacagınız mesajı bana yazmışsınız. Düzeltirseniz sevinirim.

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    hayır sana yazdım.
    Yanlıs yazmıssın ozaman. Trollük yapılacak bir gorus yazdıgımı zannetmiyorum.

Xbox One'a zaten her oyun 900p geliyor standart artık. Benim için zaten One versiyonunun bu sekilde gelmesi beni üzmüyor.

Burda Gpu ve Ram hatta Cpu nun bile guclu oldugu söylenen PS4 ün herne olursa olsun oyunu 900p cıkarması Firmanın microsofta para yedirdiği gorüşü kadar, PS4 te de oyunun optimizasyon sorunu oldugu gorüşünüde ister istemez düşünüyor insan. Sonucta PS4 te gunumuz pclerinden zayıf. One zaten durumu belli.

Elbetteki oyun belkide One için olmasa bile PS4 te 1080p olabilirdi. Burda geride olan PS4 vers. olmuş. Bunu ifade ettim.Trollük ile bir ifadem yok ortada. Tesk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 7 Ekim 2014; 11:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bence 1080p olması daha iyidir herzaman.

30-60 çok net ve rahat anlaşılır yapma gözünü seveyim nasıl daha iyidir, Killzone multi'de 1080p olmadığı gün yüzünce çıktı aylar sonra kim anlayabildi oynarken ?

720p ve 1080p arasında fark baya vardır fakat 900p ve 1080p arasında aman aman aşırı derecede bir fark yok, 30-60 fps arasında dağlar kadar fark var akıcılık olarak, tlou remastered oynayanlar anlamıştır zaten olayı.

900p 60 fps bence psde mümkün olurdu gibime geliyor.eşit tutmaya calistik diyor demekki bi farklar olabilir AA da falan

AC Unity şu zamana kadar çıkmış en detaylı AC oyunu, 60 fps mümkün değil bence şu an için, ben 60 fps olayını AC için söylemedim yanlış olmasın, ha ben 1080p 30 fps'yi değil 900p 60 fps'yi tercih ederim her zaman, ama bazı oyunlarda sinematik etki var 30 fps daha çok yakışıyor mesela o konulara girersek çıkamayız : )

Ubi sucu kendine bulmaz konsollara atar.yapay zeka olmadan dolanan bi suru insan olucak kesin.gene ayni oyun 2 kez denedim AC hikaye değiştirip ayni oyunu verdikleri için almiyorum zaten .divison nolcak bakalim.crew patlar gibime geliyor FH ve DC varken

Fifa çıkar her sene anlarım, hadi call of duty her sene online'ı manyaklar gibi oynanıyor ne kadar kötü olursa olsun onu da anladık da AC artık cidden baydı, tamam AC Unity belki de gelmiş geçmiş en sağlam AC olacak fakat şöyle üzerinde bayağı bir çalışılmış sağlam bir POP'u kimse mi özlemedi arkadaş ? Geçen nesilde iki pop çıktı ikisini de bitirdim ama gerçekten vasattı nerede bir sands of time, the two thrones, warrior within...

Pop"un o uc oyunu 1080p olarak aynı sekilde gelsin yine alır oynarım. Hikayeyi oynayisi bile değiştirmelerine gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 7 Ekim 2014; 11:51:30 >

taraflısın ve XBOX fanboyusun.

Ubisoft UK örneğini de verdik. ana sayfalarından oyunun altına Xbox One yazmışlar. Microsoft'un her zamanki yaptığı bel altı saldırılar.

kasıtlı olarak fanboyluk yapıyorsun.
  • Oyun PS4 yüzünden 900p 30 fps çıkıyor burada Microsoft para yedirmiş diye ters psikoloji dönüyor.
    Ekran kartı değil işlemci yüzünden kısıtlandık diyor yapımcı, yapay zeka eklemesek grafiklerde 100 fps dahi alırız demiş işlemcisi zayıf olan ps4 her çekirdekte %10 daha yavaş toplam 8 çekirdek var. Microsoft para yedirseydi 900p 60fps çıkardı belki xboxa. Adam daha ne desin kimse okuduğunu anlamıyor. Sorun ekran kartı değil işlemci demek sorun xbox değil playstation demek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Oyun PS4 yüzünden 900p 30 fps çıkıyor burada Microsoft para yedirmiş diye ters psikoloji dönüyor.
    Ekran kartı değil işlemci yüzünden kısıtlandık diyor yapımcı, yapay zeka eklemesek grafiklerde 100 fps dahi alırız demiş işlemcisi zayıf olan ps4 her çekirdekte %10 daha yavaş toplam 8 çekirdek var. Microsoft para yedirseydi 900p 60fps çıkardı belki xboxa. Adam daha ne desin kimse okuduğunu anlamıyor. Sorun ekran kartı değil işlemci demek sorun xbox değil playstation demek oluyor.

tabi tabi

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

afedersin ama alakayı çözemedim?
    başka oyunlarda gpu kısıtlanmış olabilir fakat assassin's creed'de ekranda 200-300 tane vatandaş var buna biz yapay zeka diyoruz sen ne diyorsun bilmiyorum ve hepsinin birer zekası var hareket ediyor tepki veriyor.

orijinal alıntıyı koyuyorum:
    quote:

Technically we're CPU-bound," he said. "The GPUs are really powerful, obviously the graphics look pretty good, but it's the CPU [that] has to process the AI, the number of NPCs we have on screen, all these systems running in parallel.

"We were quickly bottlenecked by that and it was a bit frustrating, because we thought that this was going to be a tenfold improvement over everything AI-wise, and we realised it was going to be pretty hard. It's not the number of polygons that affect the framerate. We could be running at 100fps if it was just graphics, but because of AI, we're still limited to 30 frames per second."

Türkçe:

"Ekran kartları çok güçlü, tamamen işlemci yüzünden darboğaza uğradık. Ekrana kaç poligon verdiğimizin performansla hiçbir ilgisi yok eğer yapay zekayı eklemeseydik 100 fps'de çalışırdı oyun saf grafikleriyle. Fakat yapay zeka eklediğimiz için 30 fps'ye kısıtlandık"

Max min fps diye bir şey vardır, bunu işlemci belirler. Xbox One'ın işlemcisi her çekirdekte %10 daha hızlı bunu 8 ile çarpıp kendince bir fark düşünebilirsin multi-thread bir program için.
    Xbox One'da belki 900p 60 fps çıkabilecek oyun PS4'ün işlemcisi yüzünden 30 fps çıkmış ama sen gelip bana oyun çözünürlüğü paylaşıyorsun. Adam diyor ki 100 fps alıyoruz saf grafikle. Çözünürlükle alakasını sen çöz sonra bana yazarsın.

• Dusuk donanimin sonuclarini daha simdiden goruyoruz.Daha hala savunanlar var su konsol donanimlarini. Konsollar cihaz olarak kar etme amaciyla cikmiyordu eskiden. Yuksek donanim koyup zararla cikartip oyunlardan ve aksesuarlardan kar ediyorlardi.Bu nesil resmen ucuzun ucuzuna kactilar ve durum ortada. 2014 yilinda 1080p 60fps en dusuk standart olarak kabul edilmesi gerekiyor 30 fps'e tav olunuyor ama ona ragmen full hd gelmiyor (pc fanboyu falan degilim)
    Fanboy olsam evimde sony konsolları, tel, tv almazdım. Fanboyluk korü körune bir malı savunmak ve hayatının tek anlamı onun olmasıdır.Hayatımıda ne sony ye nede Microsoft a adarım.

Burda ifade ettiğim ; Microsoft un para aldıgı ve anlasması oldugu kanısına varılıyorda, neden PS4 ün oyunu 900p geldiğinde, firmanın oyunu cpu nedeniyle sorun yasadıklarını söylese dahi, nedeni One konsolu oluyor.

Oyun One a zaten 900p gelse dahi satıcak burda One sahipleri tepki gostermezki, donanım ortada zaten, konsolu alan bunu bilerek alıyor. PS4 e 1080p gelse Oneda da oynanacak ve satacak.

Ama PS4 rakibinden güçlü deniliyor(bana gore Gpu bakımı dan cok artısı var) oyun 900p geliyor suclusu One oluyor. Bunu ifade etmek istiyorum. umarım ifade edebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 7 Ekim 2014; 12:27:28 >
  • Oyunun Ps4 için 1080p gelmemesinin Ms'in para falan vermesi ile alakası yok yapmayın etmeyin artık neyi neyle savunacağınızı şaşırıyorsunuz.

Ona bakarsanız Watch Dogs'un neredeyse lansmanları hep Ps4 üzerinden yapıldı ve aralarında bu oyunla ilgili anlaşmayı bilmeyen yoktur peki Watch Dogs hangi çözünürlükle geldi.

Unity ile Black Flag'ı bir tutmak yanlış. Unity'de aynı anda daha fazla bina, daha fazla npc, düşman ve nesne olacak, Ps4 über bir donanıma sahip değil sadece One'dan bir iki tık önde bir cihaz o kadar. İki konsolunda tıkanması maalesef erken dönemde yaşanıyor.
  • Benim tek korkum oyunun downgrade yemesi inşallah çıkana kadar downgrade yemez

tarafsız değilsin ve fanboysun. Microsoft'un yaptığı bütün saçmalıklara seviniyorsun.

kötü niyetli yazdığın anlaşılıyor. kolayca kandırabileceğin bir insan değilim
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar zaten konsolları exclusive oyunlar ve sağlam multiplayer deneyimi için alıyor, yüksek FPS ve çözünürlük değerleri için almıyor.

Burada tepki gösteriliyor Ubisoft'a çözünürlükten dolayı evet, ancak PS4 XONE'dan daha güçlü bir konsol olduğu için "Niye aynı çözünürlük ve FPS'de geliyor oyun iki konsola da?" sorusu soruluyor, cevap aranıyor. Yani buradaki insanlar çözünürlük, FPS meraklısı olduğu için "Niye 900p 30 FPS?" demiyorlar. Bunu bir ayırmak lazım.

Zaten çözünürlük ve FPS konusunda şu şekilde yorumlar atmak yanlış, "PC'ler 4K akıyor konsol daha 900p". Ee tamam da sonuç ne yani? Buradaki herkes biliyor PC'lerde çözünürlük ve FPS'nin sağlam donanımlarda tavan yaptığını. Çözünürlük, FPS isteyen adam PC'de oynar. Dediğim gibi, oyun için konsolu seçen kişiler exclusive oyunlar ve doğru düzgün multiplayer deneyimi için konsolu tercih ediyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Hocam ne alaka seni kandırayım Allah aşkına tutturdun fanboy fanboy. Sanırım yazdıklarımı ifade edemiyorum yada sen anlamamakta ısrar ediyosun. Yazmış oldugum mesajlarımı tekrar gozden gecirmeni tavsiye ederim. Keza bnde aynı sekilde yazdıklarımı okuyorum.

Ona ragmen microsoft un tum sacmalıklarına seviniyorsun diyosun bana valla tebrik ederim seni.

istersen özelden ceptel ver arıyayım konusalım öyle ifade edeyim sana. Samimiyetime inanacagınını umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.