Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok dogru yazmissiniz sonuna kadar katiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bence 1080p olması daha iyidir herzaman.

30-60 çok net ve rahat anlaşılır yapma gözünü seveyim nasıl daha iyidir, Killzone multi'de 1080p olmadığı gün yüzünce çıktı aylar sonra kim anlayabildi oynarken ?

720p ve 1080p arasında fark baya vardır fakat 900p ve 1080p arasında aman aman aşırı derecede bir fark yok, 30-60 fps arasında dağlar kadar fark var akıcılık olarak, tlou remastered oynayanlar anlamıştır zaten olayı.

900p 60 fps bence psde mümkün olurdu gibime geliyor.eşit tutmaya calistik diyor demekki bi farklar olabilir AA da falan

AC Unity şu zamana kadar çıkmış en detaylı AC oyunu, 60 fps mümkün değil bence şu an için, ben 60 fps olayını AC için söylemedim yanlış olmasın, ha ben 1080p 30 fps'yi değil 900p 60 fps'yi tercih ederim her zaman, ama bazı oyunlarda sinematik etki var 30 fps daha çok yakışıyor mesela o konulara girersek çıkamayız : )

Ubi sucu kendine bulmaz konsollara atar.yapay zeka olmadan dolanan bi suru insan olucak kesin.gene ayni oyun 2 kez denedim AC hikaye değiştirip ayni oyunu verdikleri için almiyorum zaten .divison nolcak bakalim.crew patlar gibime geliyor FH ve DC varken

Fifa çıkar her sene anlarım, hadi call of duty her sene online'ı manyaklar gibi oynanıyor ne kadar kötü olursa olsun onu da anladık da AC artık cidden baydı, tamam AC Unity belki de gelmiş geçmiş en sağlam AC olacak fakat şöyle üzerinde bayağı bir çalışılmış sağlam bir POP'u kimse mi özlemedi arkadaş ? Geçen nesilde iki pop çıktı ikisini de bitirdim ama gerçekten vasattı nerede bir sands of time, the two thrones, warrior within...

• quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

quote:

quote:

quote:

30-60 çok net ve rahat anlaşılır yapma gözünü seveyim nasıl daha iyidir, Killzone multi'de 1080p olmadığı gün yüzünce çıktı aylar sonra kim anlayabildi oynarken ?

720p ve 1080p arasında fark baya vardır fakat 900p ve 1080p arasında aman aman aşırı derecede bir fark yok, 30-60 fps arasında dağlar kadar fark var akıcılık olarak, tlou remastered oynayanlar anlamıştır zaten olayı.

Diğerleri neysede sen işi bilen adamsın,bu Ubisoftun pazarlama stratejisi değilde nedir ? Ciddi ciddi soruyorum senin mantığın kabul ediyormu CPU bahanesini ? Kaldıki bununla ilgili bir çok bilir kişiden açıklama aldım zamanında APİ konusunda,CPU'nun işleyişi,nasıl gelişeceği,geliştiricilerin nasıl kullanacağı ile ilgili yani sırf 2 platformdada aynı yapmak için adamlar bahane üretmiş insanlarda buna inanıyor.

Cpu Gpu Ram zaten bunlar ayrı gibi gözükse de bir bütün olarak çalışan donanımlar, Ubisoft sanırım şunu demek istiyor oyunda aşırı derecede obje var (belli bir kareye düşen insan sayısı gibi) cpu'dan bayağı bir aldık grafikten iste kısmak zorunda kaldık, yapay zeka falan uydurma ben ac'nin yapay zekasının aşırı iyi olacağını sanmıyorum klasiik ubi yalanı.Şu da var ben xo'nun cpu'sunun kesinlikle daha güçlü olduğunu da iddia edemem bununla ilgili çok söylenti var yabancı forumlarda, %20 ps4 güçlü diyenler de var, ben o tartışmalara girmeyeceğim ama şu var oyun ps4'e 1080p xo'ya 900p gelse oyun xbox one'da az satmayacakki yine aynı satacak ps4'ten az satacağı zaten kesin.Satış stratejisi bana pek mantıklı gelmedi

Ubisoft watch dogs balonundan sonra en nefret etmeye başladığım firmalardan biri, AC Unity her ne kadar gelmiş geçmiş en detaylı AC oyunu olacak olsa da, her sene her sene baydı artık, yeni adam gibi bir POP yapsalar ama nerdee AC satıyor tabi gerisi hikaye...

Sana bişi söyliyeyim inan başta direk 2 platformda 900P 30FPS deseler tartışma olmayacaktı olsada en azından bu kadar olmayacaktı.Adamların yaptığı en büyük yanlış "Tartışmalardan kaçınmak için her iki sürümü de eşit seviyede tutmaya özen gösterdik." şu sözü söylemeleri bunu duyan adamda haklı/haksız ayrımcılık varmış düşüncesine giriyor.Tartışmalardan kaçınmaktan bahsedip daha beter tartışma konusu açmalarıda tüy dikiyor,oda ayrı bir konu.

Doğru o cümle biraz sakat, aslında xoya 900p ps4'e 1080p gelse daha az tartışma çıkardı xbox one kullanan arkadaşlar alıştı zaten ubisoft farkında değil olayın

• quote:

Önemli olan 1080p vermesi 900p nedir ya.
    30 veya 60 fps nin önemi yok.

900p ile 1080p arasında algılanılabilecek bir fark yok esas. Firmaların reklam amaçlı dayatmaları bunlar. Yukarıdada belirttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğerleri neysede sen işi bilen adamsın,bu Ubisoftun pazarlama stratejisi değilde nedir ? Ciddi ciddi soruyorum senin mantığın kabul ediyormu CPU bahanesini ? Kaldıki bununla ilgili bir çok bilir kişiden açıklama aldım zamanında APİ konusunda,CPU'nun işleyişi,nasıl gelişeceği,geliştiricilerin nasıl kullanacağı ile ilgili yani sırf 2 platformdada aynı yapmak için adamlar bahane üretmiş insanlarda buna inanıyor.

Cpu Gpu Ram zaten bunlar ayrı gibi gözükse de bir bütün olarak çalışan donanımlar, Ubisoft sanırım şunu demek istiyor oyunda aşırı derecede obje var (belli bir kareye düşen insan sayısı gibi) cpu'dan bayağı bir aldık grafikten iste kısmak zorunda kaldık, yapay zeka falan uydurma ben ac'nin yapay zekasının aşırı iyi olacağını sanmıyorum klasiik ubi yalanı.Şu da var ben xo'nun cpu'sunun kesinlikle daha güçlü olduğunu da iddia edemem bununla ilgili çok söylenti var yabancı forumlarda, %20 ps4 güçlü diyenler de var, ben o tartışmalara girmeyeceğim ama şu var oyun ps4'e 1080p xo'ya 900p gelse oyun xbox one'da az satmayacakki yine aynı satacak ps4'ten az satacağı zaten kesin.Satış stratejisi bana pek mantıklı gelmedi

Ubisoft watch dogs balonundan sonra en nefret etmeye başladığım firmalardan biri, AC Unity her ne kadar gelmiş geçmiş en detaylı AC oyunu olacak olsa da, her sene her sene baydı artık, yeni adam gibi bir POP yapsalar ama nerdee AC satıyor tabi gerisi hikaye...

Sana bişi söyliyeyim inan başta direk 2 platformda 900P 30FPS deseler tartışma olmayacaktı olsada en azından bu kadar olmayacaktı.Adamların yaptığı en büyük yanlış "Tartışmalardan kaçınmak için her iki sürümü de eşit seviyede tutmaya özen gösterdik." şu sözü söylemeleri bunu duyan adamda haklı/haksız ayrımcılık varmış düşüncesine giriyor.Tartışmalardan kaçınmaktan bahsedip daha beter tartışma konusu açmalarıda tüy dikiyor,oda ayrı bir konu.

Doğru o cümle biraz sakat, aslında xoya 900p ps4'e 1080p gelse daha az tartışma çıkardı xbox one kullanan arkadaşlar alıştı zaten ubisoft farkında değil olayın

Fransizdan ne beklersin.düzgün bi Xbox kullanicisi sonunda:)aka kara diyenler fenalik gecirtiyo belki de sinir etmekten zevk aliyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 6 Ekim 2014; 21:45:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

900p ile 1080p arasında algılanılabilecek bir fark yok esas. Firmaların reklam amaçlı dayatmaları bunlar. Yukarıdada belirttim.

Sence yok bence çok var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sence yok bence çok var.

Bencede var fark pcde 100 dolar fazla veriyorlar ekran kartina 1080 oynamak için fark olmasa milyonlarca kişi para bağlamaz zaten.devasa fark yok ama netlik keskinlik belli oluyor

• Hadi gpu dan değil sorun ,cpu dada xbox one hadi önde diyelim peki ps4 teki ram farkı frekans hızı farkı ne olucak ?

Madem sıkıntı vardıda black flag oyununda niye ps4 önde çözünürlük olarak

Ayrıca bazıları sevinmiş resmen fakirin ekmeği umut tarzında aynı çözünürlükte çıktı sorun ps4 teymiş diye

Okuyanda oyun xbox one dan düşük çözünürlükte çıkıyorda seviniyorla diyecek

Alın iki konsoluda rahatlayın , bu nasıl bir egodurki zayof olanı sırf kendi aldı diye sürekli güçlü olmasını beklemek

Kabullenin artık şunu keyif aldığınız cihaz hangisiyse onda oynayın

• quote:

quote:

quote:

Sence yok bence çok var.

Sana aynı oyunun iki farklı çözünürlükdeki sürümünü yanyana açıp göstersek hangisinin daha yüksek çözünürlüğe sahip olduğunu anlayamazsın bile. Bize bir örnek verirmisin hangi oyunda bu farkı hissettin?

• Boşver dostum sen kendi düşüncenle ben kendi düşüncemle yetineyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sence yok bence çok var.

Bencede var fark pcde 100 dolar fazla veriyorlar ekran kartina 1080 oynamak için fark olmasa milyonlarca kişi para bağlamaz zaten.devasa fark yok ama netlik keskinlik belli oluyor

Çünkü monitör ve görüntü amaçlı teknolojiler gelişiyorda o yüzden. Günümüzün teknolojisinde kullanımda olan çözünürlük 1080p çünkü.

• Oyun Xbox ONE'da 900p evet, PS4'e 1080p olsaydı One kullanıcıları zaten buyük bir tepki vermeyecekti. One kullanıcıları bazı oyunlara 1080p, 900p gelmesine (bnde dahil) alıştık.Oyuzden tepki anlamında cok buyuk sorun olmazdı.Satış anlamında One da da sorun olmazdı.

Şimdi Burda yapımcının acıklaması mantıklı. Yabancı forumları okursanız, ki bunun haberide 1-2 gune kadar yayılır;Oyunun Xbox One versiyonu 900p 30 fps de cok rahat calıstıgı bu kademeden yukarıya cıkamadıklarını (burda npc leri azaltsalardı 60 fps olabilirdi belki) sızan bilgiler arasında.

PS4 te ise 1080p yapamadıkları bunu artık cpu, gpu, ram artık neye gore belirlediler optimize ettiler yada hiç ugrasmadılar 900p de karar kıldılar, artık bu yoruma acık kalıyor. Birde yine oyunu 1080p denemişler ama fps yi sabitletememişler buda sızan bilgilerden. Artık ne kadar dogru bilmiyorum.

Bence;900p-1080p farkı tv nin buyuklugu e gore cok farketmiyor,ama fps farkı bazı oyunlarda özellikle fps, tps oyunlarında farkı hissediyosunuz. Oyuzden 900p gelmesi benim için sorun değil ama 30fps sıkıntı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 6 Ekim 2014; 22:04:54 >

• Bu oyun artık eskisi gibi kimseyi sarmıyor farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Bu oyun artık eskisi gibi kimseyi sarmıyor farkında mısınız?

Ben tüm seriyi büyük bir iştahla oynuyorum ve her yıl çıkmasından şikayetçi değilim büyüksün Ubisoft.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ps4 te 900p 30 fps de calisacak..Yaziklar olsun sony e tablet islemcisini ps4 koymuslar..900p 30fps nedemek bu devirde? Onsiparisimi suanda iptal ettim pc toplamaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayerkingx -- 6 Ekim 2014; 22:14:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Ben tüm seriyi büyük bir iştahla oynuyorum ve her yıl çıkmasından şikayetçi değilim büyüksün Ubisoft.

GVT
  • quote:

quote:

Sende biraz damarına basıyorsun insanların ama.

• quote:

quote:

Ben genel olarak bahsettim insanların ilgisi bu oyuna azaldı. Yoksa güle güle oynayın lafım yok. Ben artık seriyi bir yerde kaybettiğim için bu sene almayacağım oyunu.
  • quote:

quote:

quote:

Sende biraz damarına basıyorsun insanların ama.

Xbox One Reis Xbox a çıkan her oyunu 4K olarak gördüğü için onun açısından sorun yok.

• quote:

Onsiparisini gectigim tek oyun.
    Sarmıyor diye birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.