Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şafak 42
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

düz duvara tırmanmayıp çatıdan çatıya dolaşmadığımız bir ac oyunu istiyordum çok mu yani

Bunu yapamıyacağınız dünya kadar oyun var zaten. Ac'nin olayı birazda bu sunduğu özgürlükler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ezio, altair ve connor inda olacagi soyleniyor. Hepsi farkli donemin assassin leri ama animusdan kaynaklanan bir hatadan dolayi olabilirmis. Eski oyunlari bu kadar ozlemisken benim gibi serinin hayranlari icin harika olur bu. Black flag ve rogue kendi capinda iyi ama seriye yakismayan oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin’s Creed Unity Story Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Ekim 2014; 19:11:45 >
  • Oyun resmi olarak Ps4'de 900p/30 Fps olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Oyun resmi olarak Ps4'de 900p/30 Fps olacakmış.

• Yapay zeka üzerinde daha çok durdukları için 900p 30fps olacakmış oyun.

• bu oyunu sadece ac2 tadında olucaksa alıcam. arno bir ezio olamaz tabi ama ona yakın olursa (gelişim açısından) ve hikayenin eski oyunlardaki gibi assassins vs templars gibi olursa üstüne işin içinde master assassinler'de olursa direkt alırım.
  • ubisoft bu yeni nesil işini beceremiyor, watch dogs'da da aynı şeyi yaptılar. Yapay zeka sadece bahane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadslar vıdeoyu sımdı ızledım hayran kaldım tek kelımeyle muhtesem halen neden kotuluyosunuzkı 900 p ama pyun muhtesemm gorunuyo
  • Adam israrla demiski cozunurluk polemiklerine girmemek icin 2 surumude esir cozunurlukte tuttukm acik acik xo kullanicilari aglamasin diye yapilmis bir hamle. Microsoft ne baskilar yapmistir allah bilirm xo grafiksel gelisime resmen ayak bagi oluyor.

• Geçmiş olsun beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 1080p yerine 900p olunca grafiklerin berbatlaştığı gibi yanlış bir düşünce hakim sanırım halen. Burda 1080pden 360p gibi bir rakama düşülmüyor. Sanarsınki önceki nesilde çıkan Uncharted'lar 1080p çıkmıştı. Full HD tvye bağladığın zaman upscale oluyordu oyun 720pden. Bu elbetteki grafiği ve görüntüyü etkiliyordu ama bu etkiyi kimse farkedemiyordu bile. Bu yüzden bu teknik kısımları bırakıp oyundan alınacak zevke bakmak gerek. Burda Microsoftu eleştirmek bir bakıma doğru bir bakıma ise haksızlık çünkü burada Sony 4k desteklerken Microsoft 720p desteklemiyor. Birisi en fazla 900p desteği verebiliyorken diğeri ise 1080p destek verebiliyor. Yani sonuç olarak burada grafiğe ve teknolojinin gelişimine etki edecek çok büyük farklar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 6 Ekim 2014; 20:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Adam israrla demiski cozunurluk polemiklerine girmemek icin 2 surumude esir cozunurlukte tuttukm acik acik xo kullanicilari aglamasin diye yapilmis bir hamle. Microsoft ne baskilar yapmistir allah bilirm xo grafiksel gelisime resmen ayak bagi oluyor.

Popondan okumuşsun gene, hiç de anlattığın gibi değil klasik yalan yanlış bilgiler sunuyorsun.

Resmi açıklamanın Türkçesi;

"GPU'lar gerçekten çok güçlü, bizi darboğaza uğratan şey GPU değil, CPU oldu. Olay grafikle ilgili olsa biz 100 fps bile alırız fakat yapay zekada CPU'nun bizi kısıtlaması yüzünden iki konsolda da 30 fps'ye kitlemek zorunda kaldık".

demiş.

CPU'larda da güçlü olan taraf Xbox One, PS4 değil bunu hatırlatırım.

İstesek bu grafikle 100 fps alıyoruz fakat yapay zekayı ve kalabalığını dahil edince 30 fpsye kilitlemek zorunda kaldık demiş.

Buna da cevap bul bakalım, utanmıyorsan?

Yapımcının grafikle ilgili değil, CPU ile ilgili darboğaz dediği net cümlerle mevcut, Xbox One'ın CPU'su işlem gücü olarak daha güçlü. İlk defa PS4 darboğaz yapmış yani, belki 5-10 fps daha fazla alabilirdi Xbox.

Problem CPU da ise neden black flag ps de 1080 iken xo da 900 p idi ? O sirada cpu yu unutmuslarmi ? Senin kadar bos bir adam gormedim ben yahu. Suraya 1080 p hangi konsolda daha fazla oyuna sahip bir liste olusturda gorelim. Yuzun varsa.

• Şu atarlı şahısa cevap vermeyin.Yazdığı hakaret dolu mesajlarından nasıl karaktersiz biri olduğu belli oluyor.

Abi bu durumu özetlersen memnun oluruz.Ben inanmıyorum açıkçası bunun CPU ile alakası olduğunu,sırf bahane ile söylenmiş gibi geldi,sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 6 Ekim 2014; 20:36:41 >
  • Ben yapımcının acıklamalarını doğru buluyorum. Yapay zeka ve Npc lerin fazla olusu gpu dan ziyade cpu ve ram kaynaklarını fazla kullanmasına baglı.Zaten grafikte bir problem olmadıgı Cpu da sorun oldugu belirtiliyor.Burda zaten cpu zayıf olan taraf PS4.One bahanesi olması mantıksız. Oyun buyuk ihtimal One 900p gelicekti zaten. Sıkıntı yoktu. Problem olan PS4 vers olmuş. Belki NPC leri düşük tutsalardı her 2 ko solada 1080p gelicekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 6 Ekim 2014; 20:46:52 >
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun, yapay zeka = CPU zaten.

Videolarda şehir çok kalabalıktı, nasıl kaldıracak bu işlemciler diye düşünüyordum, e kaldırmıyormuş.

Ucuza kaçıp tabletten kırma düşük seviyeli enerji tasarruflu jaguar işlemcileri oyun konsollarına koyanda kabahat. 1.6-1.75 ghz komik rakamlar cidden.
  • Önemli olan 1080p vermesi 900p nedir ya.
    30 veya 60 fps nin önemi yok.

• Miex kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Umarım ilerki yıllarda bu tarz oyunlarda cok sıkıntı cekmeyiz. PS4 övünüyor GPU guclu diye ama hersey GPU ilede olmadıgını bu oyunlada anlamış olduk.

One versiyonu zaten 900p gelicekti. En kotusu PS4 versiyonunda olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 6 Ekim 2014; 20:52:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.