Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik ve oyunlara yon veren konsollar.2 sinin birbirini yukarıya çekmesi lazim.xboxta FPS yuksek olacaksa ona öyle ciksin.PS dede 1080 olucaksa onada oyle.bi konsolun öteki gerilemeye hakki yok.hangisi nede ustun olacaksa öyle cikmali.boyle diyince PS sahipleri Xbox yüzünden 900 olduk diyor adam aciklama yapmasaydi bu sefer Xbox severler gordunuzmu gücümüz ayni diye yazicakti.garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Önemli olan 1080p vermesi 900p nedir ya.
    30 veya 60 fps nin önemi yok.

Bence tam tersi fps farkı ciddi bir olay, 900p ve 1080p çok belli etmez.
  • Tamamiyle İş Ahlakından yoksun ve paragöz Ubisoftun iş güzarlığı bunu da ıspatlıcam şimdi

Assassin's Creed 4: Black Flag de her iki konsola 900p/30fps çıkmıştı ki PS4 tarafı baskı uyguladı dedi Alo noluyor biz konsolu güçlü yatık hakkını vericeksin Ubisfot bu ultimatoma karşı PS4 versiyonu Hooop 1080p çıkardı.

PS4 rakibinden %50 daha güçlü bir konsol . Allahın DOWNGRADE firması UBISOFT oyunlarını ALMAYIN ALDIRMAYIN. ALLAHIN DA ADINI VERDİM BAKIN .

En son neydi o watch dogs faciası adamların her tafaı facia yarış oyunu da downgarein kralını yedi CREW miydi neydi NEFRET EDİYORUM BU SAHTEKAR FRANSIZLARDAN

• Ben Ubisoft a artık güvenmiyorum Watch Dogs'ta s..tılar Black Flag'ta 900p verdiler sonradan 1080p'e çevirdiler şimdide kalkmışlar araba yarışı çıkarmaya çalışıyorlar The Crew betası yerlerde süründü oyunu ertelediler.Kısaca Ubisoft kendi ipini kendi çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Ekim 2014; 21:02:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bence 1080p olması daha iyidir herzaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

30-60 çok net ve rahat anlaşılır yapma gözünü seveyim nasıl daha iyidir, Killzone multi'de 1080p olmadığı gün yüzünce çıktı aylar sonra kim anlayabildi oynarken ?

720p ve 1080p arasında fark baya vardır fakat 900p ve 1080p arasında aman aman aşırı derecede bir fark yok, 30-60 fps arasında dağlar kadar fark var akıcılık olarak, tlou remastered oynayanlar anlamıştır zaten olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

"Technically we're CPU-bound," he said. "The GPUs are really powerful, obviously the graphics look pretty good, but it's the CPU [that] has to process the AI, the number of NPCs we have on screen, all these systems running in parallel.

"We were quickly bottlenecked by that and it was a bit frustrating, because we thought that this was going to be a tenfold improvement over everything AI-wise, and we realised it was going to be pretty hard. It's not the number of polygons that affect the framerate. We could be running at 100fps if it was just graphics, but because of AI, we're still limited to 30 frames per second."

Al bak, yapımcıdan daha mı iyi biliyorsun. Olay grafikle ilgili değil grafikle ilgili olsa 100 fps bile alırız olay CPU ile ilgili o yüzden 30 fpsye kilitlemek zorunda kaldık diyor.

GPU ile değil CPU ile ilgili diye bariz cümlesi var (ingilizce biliyorsan). CPU konusunda işlem gücü yüksek taraf olan Xbox oluyor, darboğaz konusunda önden bayrak sallayan Xbox değil yani bu oyunda.

Sen kimsin ya, nasıl bir veledsin, yapımcının açıklamasını koyuyorum. Adres ver artık da ağzını yüzünü dağıtayım herkes rahatlasın. Veledi zina.

Sikayet edildi. Bani yer rahatlarsin. Forumda rahat bir nefes alir. Mahalle arasi agzinla git köyünde takil sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

30-60 çok net ve rahat anlaşılır yapma gözünü seveyim nasıl daha iyidir, Killzone multi'de 1080p olmadığı gün yüzünce çıktı aylar sonra kim anlayabildi oynarken ?

720p ve 1080p arasında fark baya vardır fakat 900p ve 1080p arasında aman aman aşırı derecede bir fark yok, 30-60 fps arasında dağlar kadar fark var akıcılık olarak, tlou remastered oynayanlar anlamıştır zaten olayı.

Diğerleri neysede sen işi bilen adamsın,bu Ubisoftun pazarlama stratejisi değilde nedir ? Ciddi ciddi soruyorum senin mantığın kabul ediyormu CPU bahanesini ? Kaldıki bununla ilgili bir çok bilir kişiden açıklama aldım zamanında APİ konusunda,CPU'nun işleyişi,nasıl gelişeceği,geliştiricilerin nasıl kullanacağı ile ilgili yani sırf 2 platformdada aynı yapmak için adamlar bahane üretmiş insanlarda buna inanıyor.

• quote:

quote:

900p nedir hangi zamanda yaşıyoruz koca ps4 var burada.Fps oranını neden bukakadar önemli kz de 60 la 30 arasında ne fark vardı ? Hiçbirşey.

900p ile 1080p belli olmazmı yapma allahaşkına gözü olan net görür bunu.

Benim için önemli olan 1080p olmasıdır sende tersini düşünüyorsan düşünüyorsundur bişey diyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

900p nedir hangi zamanda yaşıyoruz koca ps4 var burada.Fps oranını neden bukakadar önemli kz de 60 la 30 arasında ne fark vardı ? Hiçbirşey.

900p ile 1080p belli olmazmı yapma allahaşkına gözü olan net görür bunu.

Benim için önemli olan 1080p olmasıdır sende tersini düşünüyorsan düşünüyorsundur bişey diyemem.

Sen Kz'de anladın mı multisinde 1080p olmadığını ? Fps farkına çok takarım ben misal bir konsolda 30 diğerinde 60 gelirse gerçekten sakat demektir, 900p 1080p aldırış etmem çok 65" ekranda oynamıyorum sonuçta.

• quote:

quote:

900p 60 fps bence psde mümkün olurdu gibime geliyor.eşit tutmaya calistik diyor demekki bi farklar olabilir AA da falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 6 Ekim 2014; 21:14:39 >
  • 1080p-900p olayı sıkıntı değil, bence de önemli olan fps değeri ayrıca oyun kendini oynatsın ve teknik açıdan etkileyici olsun gerisi önemli değil(grafiksel anlamda konuşuyorum tabi ki). Yalnız farkında mısınız bazı şahıslar kamp kurmuş ps4'e laf edebilmek için haber bekliyormuş ki bunu görünce konuya damlamışlar. Şu konsolların teknik detaylarına bu kadar takılacağınıza oyununuza baksanız kendiniz de rahat edeceksiniz forumda laf kalabalığı da yapmayacak kimse. Ayrıca black flag de iki konsol için 900p/60fps çıktı, daha sonra güncelleme ile ps4 versiyonu 1080p/60 fps yapıldı. Eğer darboğaz yapan bir konsol varsa çıkış sonrasında donanımı müsait konsol versiyonunu güncellerler.
  • bu vatandasin yaptığı açıklamalar ubisoftun basina bela acacak muhtemelen.tartisma olmasın diye konsol surumlerini esit yaptik demek çok buyuk bir olaya yaratir.oyunun 900p olması cpudan ziyade gpu ile alakali bir olay.

sunuda soyeliyim ps4'yun islemciside xbox'tan guclu muhtemelen ilk basta frekans daha dusuk gorundugu icin xbox'in cpusu daha guclu yorumlari yapildi ama performans testlerinde ps4 cpusu daha guclu cikti , ps4 cpusunun frekansı bilnmiyordu sadece tahmin edilen uzerinden hesap yapıldı , muhtemelen tahmin edilen 1,6 ghz degerinden daha yuksekte calisiyor olabilir.

-ayrica adamın gpgpu olayından haberi yok gibi bilemiyorum belki kullanılması zor oldugu icin kullanmadılar , konsolların cpular cok guclu olamnayabilir ama bu sorunu gpuyada islem yaptirarak asmak icin ozel sekilde tasarlandı.yani aslında gpu cok guclu , cpu gcusuz ondan enegllendik soylemi bu seviyede yapimcilar icin soylemesi komik kaciyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

bu vatandasin yaptığı açıklamalar ubisoftun basina bela acacak muhtemelen.tartisma olmasın diye konsol surumlerini esit yaptik demek çok buyuk bir olaya yaratir.oyunun 900p olması cpudan ziyade gpu ile alakali bir olay.

sunuda soyeliyim ps4'yun islemciside xbox'tan guclu muhtemelen ilk basta frekans daha dusuk gorundugu icin xbox'in cpusu daha guclu yorumlari yapildi ama performans testlerinde ps4 cpusu daha guclu cikti , ps4 cpusunun frekansı bilnmiyordu sadece tahmin edilen uzerinden hesap yapıldı , muhtemelen tahmin edilen 1,6 ghz degerinden daha yuksekte calisiyor olabilir.

-ayrica adamın gpgpu olayından haberi yok gibi bilemiyorum belki kullanılması zor oldugu icin kullanmadılar , konsolların cpular cok guclu olamnayabilir ama bu sorunu gpuyada islem yaptirarak asmak icin ozel sekilde tasarlandı.yani aslında gpu cok guclu , cpu gcusuz ondan enegllendik soylemi bu seviyede yapimcilar icin soylemesi komik kaciyor.

Tartisma olmasin diyip tartismanin kralini cikartiyolar:) çözünürlük farkina bunyeler alisti artik.bu alisilmadik bisi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 6 Ekim 2014; 21:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

quote:

Diğerleri neysede sen işi bilen adamsın,bu Ubisoftun pazarlama stratejisi değilde nedir ? Ciddi ciddi soruyorum senin mantığın kabul ediyormu CPU bahanesini ? Kaldıki bununla ilgili bir çok bilir kişiden açıklama aldım zamanında APİ konusunda,CPU'nun işleyişi,nasıl gelişeceği,geliştiricilerin nasıl kullanacağı ile ilgili yani sırf 2 platformdada aynı yapmak için adamlar bahane üretmiş insanlarda buna inanıyor.

Cpu Gpu Ram zaten bunlar ayrı gibi gözükse de bir bütün olarak çalışan donanımlar, Ubisoft sanırım şunu demek istiyor oyunda aşırı derecede obje var (belli bir kareye düşen insan sayısı gibi) cpu'dan bayağı bir aldık grafikten iste kısmak zorunda kaldık, yapay zeka falan uydurma ben ac'nin yapay zekasının aşırı iyi olacağını sanmıyorum klasiik ubi yalanı.Şu da var ben xo'nun cpu'sunun kesinlikle daha güçlü olduğunu da iddia edemem bununla ilgili çok söylenti var yabancı forumlarda, %20 ps4 güçlü diyenler de var, ben o tartışmalara girmeyeceğim ama şu var oyun ps4'e 1080p xo'ya 900p gelse oyun xbox one'da az satmayacakki yine aynı satacak ps4'ten az satacağı zaten kesin.Satış stratejisi bana pek mantıklı gelmedi

Ubisoft watch dogs balonundan sonra en nefret etmeye başladığım firmalardan biri, AC Unity her ne kadar gelmiş geçmiş en detaylı AC oyunu olacak olsa da, her sene her sene baydı artık, yeni adam gibi bir POP yapsalar ama nerdee AC satıyor tabi gerisi hikaye...

• quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

quote:

900p 60 fps bence psde mümkün olurdu gibime geliyor.eşit tutmaya calistik diyor demekki bi farklar olabilir AA da falan

AC Unity şu zamana kadar çıkmış en detaylı AC oyunu, 60 fps mümkün değil bence şu an için, ben 60 fps olayını AC için söylemedim yanlış olmasın, ha ben 1080p 30 fps'yi değil 900p 60 fps'yi tercih ederim her zaman, ama bazı oyunlarda sinematik etki var 30 fps daha çok yakışıyor mesela o konulara girersek çıkamayız : )

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

Napolyonu duydum. İzlemeyi bıraktım. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

quote:

AC Unity şu zamana kadar çıkmış en detaylı AC oyunu, 60 fps mümkün değil bence şu an için, ben 60 fps olayını AC için söylemedim yanlış olmasın, ha ben 1080p 30 fps'yi değil 900p 60 fps'yi tercih ederim her zaman, ama bazı oyunlarda sinematik etki var 30 fps daha çok yakışıyor mesela o konulara girersek çıkamayız : )

Ubi sucu kendine bulmaz konsollara atar.yapay zeka olmadan dolanan bi suru insan olucak kesin.gene ayni oyun 2 kez denedim AC hikaye değiştirip ayni oyunu verdikleri için almiyorum zaten .divison nolcak bakalim.crew patlar gibime geliyor FH ve DC varken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

quote:

Cpu Gpu Ram zaten bunlar ayrı gibi gözükse de bir bütün olarak çalışan donanımlar, Ubisoft sanırım şunu demek istiyor oyunda aşırı derecede obje var (belli bir kareye düşen insan sayısı gibi) cpu'dan bayağı bir aldık grafikten iste kısmak zorunda kaldık, yapay zeka falan uydurma ben ac'nin yapay zekasının aşırı iyi olacağını sanmıyorum klasiik ubi yalanı.Şu da var ben xo'nun cpu'sunun kesinlikle daha güçlü olduğunu da iddia edemem bununla ilgili çok söylenti var yabancı forumlarda, %20 ps4 güçlü diyenler de var, ben o tartışmalara girmeyeceğim ama şu var oyun ps4'e 1080p xo'ya 900p gelse oyun xbox one'da az satmayacakki yine aynı satacak ps4'ten az satacağı zaten kesin.Satış stratejisi bana pek mantıklı gelmedi

Ubisoft watch dogs balonundan sonra en nefret etmeye başladığım firmalardan biri, AC Unity her ne kadar gelmiş geçmiş en detaylı AC oyunu olacak olsa da, her sene her sene baydı artık, yeni adam gibi bir POP yapsalar ama nerdee AC satıyor tabi gerisi hikaye...

Sana bişi söyliyeyim inan başta direk 2 platformda 900P 30FPS deseler tartışma olmayacaktı olsada en azından bu kadar olmayacaktı.Adamların yaptığı en büyük yanlış "Tartışmalardan kaçınmak için her iki sürümü de eşit seviyede tutmaya özen gösterdik." şu sözü söylemeleri bunu duyan adamda haklı/haksız ayrımcılık varmış düşüncesine giriyor.Tartışmalardan kaçınmaktan bahsedip daha beter tartışma konusu açmalarıda tüy dikiyor,oda ayrı bir konu.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.