Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 29 Temmuz 2014; 19:21:16 >
  • Suikastçiye bak hele paldır küldür giriyor ortadan meseleye. Ubisoft'ta artık ümidi kesti gizlilik olayından herhalde.
  • Kim nederse desin adamlar bu video yapma işinde ustalar muazzam kurguluyolar.Böyle videolar yapan başka bir yapımcı yok.Sadece ac serisi çok güzel yapıyolar.
  • Oyunun kutusunu elime aldığımda ilk önce 'Les Miserables' izleyip iyice havaya gireceğim. Oyuna da öyle dalacağım
    İlk defa işlediği konuya bu kadar heyecanlandığım bir oyun çıktı sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RideMyRocket -- 30 Temmuz 2014; 9:49:49 >

•  ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014
  • Yeni nesil Assassin's Creed Unity'den üzücü bir sürpriz karşınızda...

Assassin's Creed Unity, PlayStation 4'te maalesef 720p çözünürlükte olacak. Bu durum PlayStation Store'un resmi Assassin's Creed Unity sayfasında karşımıza çıktı.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi oyunun özelliklerinin yazdığı kısımda "720p HD Video Output" olarak oyunun 720p çıkışlı olacağı yazıyor. Bununla beraber 50 GB yer kapladığı da yazıyor. Aşağıdaki görselin bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun tamamen 720p ile karşımıza çıkarsa, oyunun 1080p olmaması durumunda yeni nesil demenin sizce ne anlamı kalır?

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Unity_PS4te_720p_Olarak_Calisacak-65924.htm
     ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willian Borges da Silva -- 9 Ağustos 2014; 21:49:39 >

• BSC'nin saçma haberlerinden biri daha.
  • Belli olmaz ancak 720p çıkmaz herhalde. PS4'te 720p ise Xbox One'da 480p mi olacak? Hiç zannetmiyorum.
  • Ac Yapay zekayı değiştirmedikten sonra gerisi boş benim için. Konu dışı ama Ben batman'i merakla bekliyorum. özellikle Ps4'e güzel adapte ederlerse harika olur! .Mesela Tlou ta kayıt cihazları dinlerken Ds4 ün hopörlerinden dinliyorduk, bu tarz şeyler olursa harika olur. Bunun yanı sıra artık Gta Sleeping dogs gibi açık dünya oyunlarında telefon çalma sesi Ds4 den çıkacağına eminim
  • inanin grafik delisi biri olarak 720p olmasina ki haber dogruysa acayip sevindim. Cunki bu oyunda baya bir kaliteli grafik ve gorsel solen sunacaklar ki 1080p yapmaya zamanlari yetmedigini gosterir. Benim icin kisa sürede yapilan bu seriyi grafik ve efektten kısıp 1080p yapmalarindan iyidir. Tabi ps4 un bu oyunu kaliteli grafik ve efektli haliylede 1080p cikaracaginada eminim. En begendigim ac serisi olmaya aday benim icin. Ciksa da oynasam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 9 Ağustos 2014; 23:29:05 >
  • Makinenin gücünü kullanacak zaman ve imkan varken kullanmamak bana saçma geliyor.Xbox 1 kriterlerinde yapılmış.
  • Ps4 720p x1 480p ps3 360p Pc de de gtx780 diyolaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720p ne yahu bu devirde

quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

inanin grafik delisi biri olarak 720p olmasina ki haber dogruysa acayip sevindim. Cunki bu oyunda baya bir kaliteli grafik ve gorsel solen sunacaklar ki 1080p yapmaya zamanlari yetmedigini gosterir. Benim icin kisa sürede yapilan bu seriyi grafik ve efektten kısıp 1080p yapmalarindan iyidir. Tabi ps4 un bu oyunu kaliteli grafik ve efektli haliylede 1080p cikaracaginada eminim. En begendigim ac serisi olmaya aday benim icin. Ciksa da oynasam.

O grafik farkını, 720p'de ne kadar ayırt edebileceksin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Ağustos 2014; 4:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation 5

Yeni nesil Assassin's Creed Unity'den üzücü bir sürpriz karşınızda...

Assassin's Creed Unity, PlayStation 4'te maalesef 720p çözünürlükte olacak. Bu durum PlayStation Store'un resmi Assassin's Creed Unity sayfasında karşımıza çıktı.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi oyunun özelliklerinin yazdığı kısımda "720p HD Video Output" olarak oyunun 720p çıkışlı olacağı yazıyor. Bununla beraber 50 GB yer kapladığı da yazıyor. Aşağıdaki görselin bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun tamamen 720p ile karşımıza çıkarsa, oyunun 1080p olmaması durumunda yeni nesil demenin sizce ne anlamı kalır?

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Unity_PS4te_720p_Olarak_Calisacak-65924.htm

Kesinlikle cok kotu bir haber. Bir de adamlar oyunu yeni nesle cikariyorlar sadece nasil olur da full hd yapamazlar rezillik resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Playstation 5

Yeni nesil Assassin's Creed Unity'den üzücü bir sürpriz karşınızda...

%90 hata var.

• Verilen haber doğru olsa da, bilgi yanlış olmuş. Bunun gibi bir dünya hata var PSN'de...

Yani her şekilde 1080p gelecektir, bir örnek olarak 1080p geleceği kesinleşen Reaper of Souls.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Ağustos 2014; 0:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Verilen haber doğru olsa da, bilgi yanlış olmuş. Bunun gibi bir dünya hata var PSN'de...

Yani her şekilde 1080p gelecektir, bir örnek olarak 1080p geleceği kesinleşen Reaper of Souls.

1 - İki oyunu grafik olarak karşılaştıramayız . Unity çok daha fazla iyi grafiklere sahip ve çok daha fazla zorlayacaktır sistemi.
    2-Eğerki ubisoft bu oyunu 1080 p değilde 720p çıkarıyorsa uğraşmayacak olmasındandır.Oyun Xbox'ada 720 gelecektir.
    3-Artık şu çözünürlük olaylarını bırakıp oyunların gerçek anlamdaki "ZEVKİNE VE KALİTESİNE" bakmalıyız.
    4-İki çözünürlük arasındaki farkı çoğu insan net bir şekilde anlayamaz.Bu boş çözünürlük muhabbetleri Sony'nin güzel bir reklam kampanyasıdır.

30-60 Fps arasındaki farkı bu nesilde anlamayı başaran konsol oyuncuları neden bu boş çözünürlük konularına bu kadar dalıyor anlamıyorum.Kaçınız geçen nesilde RDR'de ve diğer oyunlar arasındaki çözünürlük farkını anlayabildiki?

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

1 - İki oyunu grafik olarak karşılaştıramayız . Unity çok daha fazla iyi grafiklere sahip ve çok daha fazla zorlayacaktır sistemi.
    2-Eğerki ubisoft bu oyunu 1080 p değilde 720p çıkarıyorsa uğraşmayacak olmasındandır.Oyun Xbox'ada 720 gelecektir.
    3-Artık şu çözünürlük olaylarını bırakıp oyunların gerçek anlamdaki "ZEVKİNE VE KALİTESİNE" bakmalıyız.
    4-İki çözünürlük arasındaki farkı çoğu insan net bir şekilde anlayamaz.Bu boş çözünürlük muhabbetleri Sony'nin güzel bir reklam kampanyasıdır.

30-60 Fps arasındaki farkı bu nesilde anlamayı başaran konsol oyuncuları neden bu boş çözünürlük konularına bu kadar dalıyor anlamıyorum.Kaçınız geçen nesilde RDR'de ve diğer oyunlar arasındaki çözünürlük farkını anlayabildiki?

İyi de d3vsta orada PSN'de hata olduğunu, Reaper of Souls'un normalde 1080p geldiğini ama Store'da 720p gözüktüğünü söylüyor. Yani aynı olay Unity içinde olabilir ki bsc midir nedir, onun yaptığı haber galeyana getirmiş milleti nedense...

• multiplayer zaten bişeye benzemiyordu kaldırılması yerinde olmuş. Ama içerik çok sağlam olmalı, senaryo dolu olmalı, tekrar etmemeli
  • Hocam ben işin grafik boyutunu tartışmıyorum, orada 1080p geleceği kesin olan bir oyunun 720p çözünürlükte geleceği yazılmış PSN Store'da, bu da onun gibi olabilir, buradaki bilgiler güvenilir değil diyorum, siz nereden tutmuş, nerelere getirmişsiniz meseleyi. Ayrıca şu oyun PS4'e bile 720p olarak gelecekse, XO'da durum ne olur tahmin bile etmek istemiyorum ve lütfen yeni nesil gelmiş, grafik herşey değil, önemli olan eğlence demeyin, öyleyse neden yeni nesile geçiyoruz. Eğer canım grafiğe bağlı eğlence istemiyorsa, açarım Gamecube'ü, PS2'yi eğlencenin dibine vururum...

Ve ayrıca insanlar 30fps/60fps arasındaki farkları, 640p/720p arasındaki çözünürlük farkını sağolsun geçen nesilde XBox'çı arkadaşlar sayesinde öğrendi. MS şu konsol piyasasına girene kadar kimse çözünürlük, fps muhabbeti yapmazdı. Kimse kusura bakmasın ama bir nesil boyunca aynı teraneleri dinleyen insanların kızgınlığını, yapmış oldukları karşılaştırmaları kimse fazla görmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Ağustos 2014; 1:46:16 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.