Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözünürlük isteyen zaten PC toplamalı. Orada özgürsün, alırsın sağlam ekran kartı ya da kartları, 4K'da bile oynarsın. Konsol alıpta çözünürlüğe laf etmek yersiz, önüne ne gelirse onu oynarsın konsolda. Bu her zaman böyledir, böyle olmaya da devam edecek.

Çözünürlüğe dikkat eden arkadaşlar PS4'te dahi 900p çözünürlüğe hazırlıklı olmalı, gelecekte kullanacağı platformları buna göre iyi belirlemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hocam ben işin grafik boyutunu tartışmıyorum, orada 1080p geleceği kesin olan bir oyunun 720p çözünürlükte geleceği yazılmış PSN Store'da, bu da onun gibi olabilir, buradaki bilgiler güvenilir değil diyorum, siz nereden tutmuş, nerelere getirmişsiniz meseleyi. Ayrıca şu oyun PS4'e bile 720p olarak gelecekse, XO'da durum ne olur tahmin bile etmek istemiyorum ve lütfen yeni nesil gelmiş, grafik herşey değil, önemli olan eğlence demeyin, öyleyse neden yeni nesile geçiyoruz. Eğer canım grafiğe bağlı eğlence istemiyorsa, açarım Gamecube'ü, PS2'yi eğlencenin dibine vururum...

Ve ayrıca insanlar 30fps/60fps arasındaki farkları, 640p/720p arasındaki çözünürlük farkını sağolsun geçen nesilde XBox'çı arkadaşlar sayesinde öğrendi. MS şu konsol piyasasına girene kadar kimse çözünürlük, fps muhabbeti yapmazdı. Kimse kusura bakmasın ama bir nesil boyunca aynı teraneleri dinleyen insanların kızgınlığını, yapmış oldukları karşılaştırmaları kimse fazla görmesin...

Bende orda senin yazdıklarını eleştirmek değil , insanların bu boş ve neredeyse hissetmedikleri saçmalıklarla oyun zevk keyflerini baltamalarına değinmek istedim.Yeni nesil sadece 1080p-720p olayı değil gelişmiş textureler , animasyonlar , oynanış dinamikleridir.Ben zaten grafik herşey değil demedim çünkü bir oyunun grafiklerini çözünürlüğü değil kaplamaları , doku kaliteleri , ışıklandırmaları ,partiküller ve efeklerdeki detaylar vb birçok etken belirler.Bu etkenlerin yanında çözünürlüğün öyle büyük bir etkisi yoktur. Ps3'de Uncharted 3'deki (örnek olarak) kenar yumuşamalarındaki kalitesizliğin sebebi 720p olması değil konsolun gücünün yetersiz kalmasıdır.Zira 1080p de olmuş olsaydı o oyun aynı kenar yumuşatma hataları neredeyse fark olmadan yine göze çarpacaktı.

Ekleme :Ben orda konuyu farklı bir yöne çekme amacında değil ,eğer Unity Ps4'e 720p gelir ise eğer xbox One'ada 720p geleceğini bunun sebebinin daha yüksek çözünürlüklere ulaşmak için grafiklerde kısılmaya gidilmek istennmemesi olduğunu ve bu çözünürlük muhabbetlerinin çok fazla artıp aslında o kadar büyük bir fark oluşturmadığnı söylemekdi amacım.Sonuçda 720pden 1080p ye bir geçiş var 4kya değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 10 Ağustos 2014; 3:19:39 >

• Yalnız söyledikleriniz doğru olmakla beraber, bakış açınız kesinlikle yanlış. Çünkü iki farklı platforma aynı grafik efekt, aynı kaplama vs. gelen iki oyundan birisi 720p, diğeri 1080p ise insanlar çok doğal olarak düşük çözünürlüklü oyunların olduğu platforma burun kıvırır. Bir örnek verin ki, Xbox One'da düşük çözünürlüklü olmasına rağmen fizik olaylar, kaplama, animasyon olarak PS4'teki benzerinden daha iyi olsun. Aksine PS4'e gelen d aha yüksek çözünürlüklü oyunlar genelde daha iyi kaplama, AA gibi özelliklere sahip oluyor.

Ayrıca PS3'ten örnek verdiğiniz UC3, 7. neslin en baba grafiklerine sahip oyunlarının başında geliyordu, keşke daha farklı bir örnek verseydiniz...
  • quote:

Yalnız söyledikleriniz doğru olmakla beraber, bakış açınız kesinlikle yanlış. Çünkü iki farklı platforma aynı grafik efekt, aynı kaplama vs. gelen iki oyundan birisi 720p, diğeri 1080p ise insanlar çok doğal olarak düşük çözünürlüklü oyunların olduğu platforma burun kıvırır. Bir örnek verin ki, Xbox One'da düşük çözünürlüklü olmasına rağmen fizik olaylar, kaplama, animasyon olarak PS4'teki benzerinden daha iyi olsun. Aksine PS4'e gelen d aha yüksek çözünürlüklü oyunlar genelde daha iyi kaplama, AA gibi özelliklere sahip oluyor.

Ayrıca PS3'ten örnek verdiğiniz UC3, 7. neslin en baba grafiklerine sahip oyunlarının başında geliyordu, keşke daha farklı bir örnek verseydiniz...

Uc3'ün kaplamalarına ışıklandırma vb bahsettiğim diğer grafiksel özelliklere hiçbirşey diyemem (çöl sahnesi tek başına yetebilir) fakat grafiklerin bu kadar iyi olmasına rağmen kenar yumuşatmalarının çökezlemesinin çözünürlük ile değil konsolun gücüyle alakasını göstermek amacıyla seçtim.Aynı zamanda xboxdaki oyunların daha iyi olacağını değil iki konsolunda neredeyse aynı deneyimi yaşatacağını belirtmek istedim(multiplatform oyunlarda).Aynı zamanda insanların ps4'ü seçmelerinin nedenin aradaki neredeyse anlayamayacakları çözünürlük farklarının değil Türkçe desteği ve Exclusive oyunlarının daha "iyi" oyunlar olması gerektiğini düşünüyorum. En azından beni ps4 almaya iten sebep buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 10 Ağustos 2014; 3:12:55 >

• İlk paragrafta söylediklerime vereceğiniz cevabı merakla bekliyorum ve ayrıca geçen nesilde kaç oyun fullAA sunup, kaymak gibi süper grafiklerle oyun sundu ki, UC3 hakkında AA meselesini bu kadar tartışma meselesi yapıyorsunuz. Yorumlarınızı okuyan forum üyeleri diğer tüm oyunlarda 16xAA var zannedecek...
  • quote:

İlk paragrafta söylediklerime vereceğiniz cevabı merakla bekliyorum ve ayrıca geçen nesilde kaç oyun fullAA sunup, kaymak gibi süper grafiklerle oyun sundu ki, UC3 hakkında AA meselesini bu kadar tartışma meselesi yapıyorsunuz. Yorumlarınızı okuyan forum üyeleri diğer tüm oyunlarda 16xAA var zannedecek...

İlk başdaki sorunuzu ilk okuduğumda anlamadım ve üstteki mesajlarımı editlerken yeni mesajlar yazmışsınız.Uncharted daki kenar yumuşatmayı eleştirmemdeki amaç oyunun diğer yönleriyle çok iyi grafikler sunmasına rağmen kenar yumuşatmadaki bocalamasının sebebinin konsolun yetersiz kalması olduğunu ve sizin neden nesiller arası geçiş yapıyoruz sorusuna verilicek iyi bir cevap/örnek olacağını göstermektir amacım.
  • Ubisoft'un kendi beceriksizliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 10 Ağustos 2014; 6:14:42 >
  • Iyice moku çikti bu oyunun ama ha.Bi tiksinti geldi anasini satayim bina bina atlamaktan gemi sürmekten harbi biktim la serinin içine ettiler guzelim desmond u öldürdüler hala devam ediyo oyun yeter lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Flag'de sonradan güncelleme ile 1080p desteğini almıştı. Çözünürlük olaylarına takılmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 13 Ağustos 2014; 0:52:42 >
  • İki konsolda günümüz PC'lerine göre oldukça düşük bir donanıma sahip.

O yüzden geçen nesildeki gibi PC'nin önünde hatta denk bir performans dahi beklemeyin.

1080p olur ayrı dava da, konsolların donanımı gelecek vaad etmiyor.
  • Son paylaşılan video olağanüstü

• İşte bu ya sonunda ilk Assassin's Creed'in ortamlarına benzeyen ortamlara dönüyoruz. Silahların falan da olmadığı bir döneme dönseydik keşke ama artık buna da şükür.

AC'yi AC yapan ilk oyundu benim için her zaman. İlk oyundaki kaotik dönem, buram buram suikastçilik yaptığımız oyun. Ondan sonra dağıldı gitti AC gözümde. Umarım bu oyunla geri döner. Ki videolardan öyle görünüyor. Bayağı yardırmışlar bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

İki konsolda günümüz PC'lerine göre oldukça düşük bir donanıma sahip.

O yüzden geçen nesildeki gibi PC'nin önünde hatta denk bir performans dahi beklemeyin.

1080p olur ayrı dava da, konsolların donanımı gelecek vaad etmiyor.

Orasini xboxcilar dusune dursun ps yardira yardira yeni nesil grafiklerle geliyor. Xbone de goremessin bunlari iyi bak driveclub,order,uncharted a. Senin fanligini yaptigin konsol çöp oldugu icin biraz 2 li oyniyip 2 sinide karaliyim objektif olayim hesabi yapmissin, yersen tabi ;)

• yav he fanlık yapıyorum.

xbox one almışım ya 15 yaşındayım zaten babam ancak aldı, param gücüm yetmiyor beş kuruşum yok artık xbox one ile yatıp xbox one ile kalkmalıyım elim pipimde olumlu haberler bekliyorum.

ne zaman büyüyeceksin bilmiyorum. ne istersem onu alırım durumum da var çok şükür salak bir 400 dolarlık cihaz için ekran başında ağlamam.
  • Millet dikkat ettiniz mi? Oyun duyruldugu ilk video da karakterimizin elbisesi uzunken son artik piyasaya cikacagi son video da elbise kisa bu ubisoft ilk videolar da neden ozel hazirladigi oyunu gosteriyor da gercek piyasaya surecegi oyunu gostermiyor. Wd deki gibi bunda da ayni isi yapiyor yeter artik ubi oyunculari kandirdigin. Bundan sonra ubi benim icin sabikali bir firmadir, ne kadar sevsem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 18 Ağustos 2014; 12:43:22 >
  • Assassin's Creed Unity | Paris skyline trailer

• Şu AC videolarını birleştirip sinema filmi yapsalar kapalı gişe oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Mükemmel...Tek kelime ile mükemmel...
    İşte bunu istiyoruz ac3 ve black flag'da saçma sapan zorladılar bizi yok ağaçtan ağaca atlama maymun gibi, yok deniz savaşları,daldık çıktık uzakdoğuya gönderme yaptık ne bu abi...
    İşte bu Assasin's Creed bu...
    Yanlız oynayanda yağ gibi akıyo valla ben olsam en az 105.000 defa tekrar yaparım kesin ...

Ve birde videonun 8:10 dk.sında askerin kediyi görünce "AHA" diye tepki vermesi çok komikti devamında da arkası dönük iki askeri öldürürken nasıl derler dövüş animasyonu diyeyim şu an o geldi aklıma oda çok hoş olmuş...yani eskisi gibi iki kolunu açıp değilde daha farklı bi animasyon olması ve bununda çok iyi olması onuda çok beğendim...

Küçük bi dipnot olsun ufak sorum olacak:
    Bu zamana kadar pc'de oynadım seriyi bütün hepsini,konsol ilk olacak zaten böyle bi oyun konsolda oynanır klavye mouse olmaz ama ilk olacağı için alışmam kolay olurmu sizce...Daha önce Last of us oynadım ki hala daha oynuyorum ama onu oynadığım içi daha doğrusu oynayabildiğim için bunda zorluk çekermiyim bilgi verirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 24 Ağustos 2014; 0:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Mükemmel...Tek kelime ile mükemmel...
    İşte bunu istiyoruz ac3 ve black flag'da saçma sapan zorladılar bizi yok ağaçtan ağaca atlama maymun gibi, yok deniz savaşları,daldık çıktık uzakdoğuya gönderme yaptık ne bu abi...
    İşte bu Assasin's Creed bu...
    Yanlız oynayanda yağ gibi akıyo valla ben olsam en az 105.000 defa tekrar yaparım kesin ...

Ve birde videonun 8:10 dk.sında askerin kediyi görünce "AHA" diye tepki vermesi çok komikti devamında da arkası dönük iki askeri öldürürken nasıl derler dövüş animasyonu diyeyim şu an o geldi aklıma oda çok hoş olmuş...yani eskisi gibi iki kolunu açıp değilde daha farklı bi animasyon olması ve bununda çok iyi olması onuda çok beğendim...

Küçük bi dipnot olsun ufak sorum olacak:
    Bu zamana kadar pc'de oynadım seriyi bütün hepsini,konsol ilk olacak zaten böyle bi oyun konsolda oynanır klavye mouse olmaz ama ilk olacağı için alışmam kolay olurmu sizce...Daha önce Last of us oynadım ki hala daha oynuyorum ama onu oynadığım içi daha doğrusu oynayabildiğim için bunda zorluk çekermiyim bilgi verirseniz sevinirim...

Benimde konsolda ilk oyunum AC4 olmuştu pekte zorlanmamıştım bundada senin zorlanıcağını düşünmüyorum o kadar zor değil zaten AC'de fpslerde biraz sorun oluyor o kadar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.