Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saidsrc

instant-gaming sitesinde 18 euro. Burası daha güvenilir sanırım. Ben Unity ve Far Cry 4'ü buradan (instant-gaming . com) aldım. Bir sıkıntı da yaşamadım.

Teşekkürler, hemen bakıyorum :)
  • aynen ben sırf bu yorumu yapabilmek için şimdi üye oldum gerçekten bütün ekibe başarılar gerçekten çok hızlı çalışıyorsunuz elinize sağlık bütün ekibe başarılar sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Bu hafta sonu güncelleme gelir mi?
  • emilnava E kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki bir hafta boyunca güncelleme olmayacak. Ondan sonra tekrar güncelleriz yüzdeyi:)
  • Merakla bekliyorum az kalmış baya. Umarım Mart ayına kadar çıkar Yüzdenin birden artması mutlu etti beni.
  • Peki 1 ay içinde bitebilirmi yama?
  • Şubat tatiline geleydi iyiydi :D
  • Arkadaşlar tarih veremem ama gereçekten çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Ekip arkadaşlarım tüm vaktini bu çeviriye ayırmış durumda.
  • %70
  • Merakla bekliyorum
  • Cidden tatilde oynayabilsek bomba olur
  • Bugün biraz vaktim vardı deneyeyim dedim. Dead Kings'i çevirmemiz teknik olarak mümkün yani o da dahil olacak çeviriye. Ancak DLC metinleri bizim şu ana kadar çevirdiklerimiz içinde mevcut değil yani bu az da olsa biraz daha fazla çeviri yapmamız gerekecek demek. Bu da ilk sahnesinden Türkçe bir ekran görüntüsü, hadi hayırlı olsun.

Bir şey daha. En son çıkan 8 gblık yamadan sonra dil dosyası yine değişmiş. Yani yamanın korsan oyunda çalışma ihtimali çok düşük. Ucuz bir şekilde edinmeye bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 22 Ocak 2015; 22:56:47 >

• % 70'lik içeriği yayınlasanız
  • Hocam son çıkan yamayla birlikte oyunun versiyonu kaç oldu bi kaç yerde sordum da ben ipleyen olmadı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatilde oynayamayız herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam son çıkan yamayla birlikte oyunun versiyonu kaç oldu bi kaç yerde sordum da ben ipleyen olmadı beni.

1.4.0 olmuş galiba ben de haftalar sonra ilk defa açtım.

Gelen diğer mesajlara da cevaplarım:

DLC'nin eklenmiş olması çevirinin bitişine en fazla 3 gün ekler. Yani eğer DLCsiz haliyle tatilde bitirmeyi başarabilirsek DLC eklendi diye uzamaz. Merak etmeyin:)

Dört yıldır Türkçe yama yapıyoruz bir kere bile bitmemiş yamayı paylaşmadık, lütfen ikinci kere böyle bir istekte bulunmayın.
  • quote:

quote:

Hocam son çıkan yamayla birlikte oyunun versiyonu kaç oldu bi kaç yerde sordum da ben ipleyen olmadı beni.

DLC'nin eklenmiş olması çevirinin bitişine en fazla 3 gün ekler. Yani eğer DLCsiz haliyle tatilde bitirmeyi başarabilirsek DLC eklendi diye uzamaz. Merak etmeyin:)

Dört yıldır Türkçe yama yapıyoruz bir kere bile bitmemiş yamayı paylaşmadık, lütfen ikinci kere böyle bir istekte bulunmayın.

Sizin yapmış olduğunuz yama oyunun hangi versiyonuna uyumlu olacak bunu belirtirseniz güncelleme paketini ona göre oyuna dahil edebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

quote:

Sizin yapmış olduğunuz yama oyunun hangi versiyonuna uyumlu olacak bunu belirtirseniz güncelleme paketini ona göre oyuna dahil edebiliyoruz.

tüm ac çevirilerinde olduğu gibi son güncellemeye uygun olur..bu herzaman böyle.

• Şuan 1.2 - 1.3 ve 1.4 güncellemeleri Reloaded tarafından yayınlanmış durumda yeni bir şey yoksa sıkıntı yok. :)
  • quote:

quote:

teşekkürler hocam, 1.4 ise sıkıntı yok o zaman oyunu ucuza bulamıyoruz bari yamasından olmayalım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.