Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu steam'den daha ucuza bulabileceğimiz bir yer varmı?
    ama yine steam key olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteden almak istediğiniz oyunlarla ilgili en ucuz site adreslerini ve fiyatları görebilirsiniz.

http://www.allkeyshop.com/
  • Harikasınız insallah unity'i kolaylıkla bitirirsiniz bi sorum olucak acaba bi ara 4'ün dlclerinide türkçeleştirmeyi deneyebilirmisiniz?
  • Ya abi siz mükemmel bir şeysiniz gerçekten.Allah razı olsun sizden hani maddi durumum iyi olsa ne var ne yok bağışlayacam size ama fakirlik işte ancak dua edebiliyoruz. :D
  • Arkadaşlar, ekip olarak tekrar düşündük ve DLC'yi ana oyundan sonra çıkarmanın daha mantıklı olduğuna karar verdik. Bizim çevirimizi çok etkilemez ama ikisinin dil dosyası farklı yerlerde bu yüzden tek yamada ikisini birden halletmek teknik olarak çok uğraştırabilir. Zaten siz daha oyunun yarısına gelmeden DLC'yi de çıkarmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 24 Ocak 2015; 15:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Arkadaşlar, ekip olarak tekrar düşündük ve DLC'yi ana oyundan sonra çıkarmanın daha mantıklı olduğuna karar verdik. Bizim çevirimizi çok etkilemez ama ikisinin dil dosyası farklı yerlerde bu yüzden tek yamada ikisini birden halletmek teknik olarak çok uğraştırabilir. Zaten siz daha oyunun yarısına gelmeden DLC'yi de çıkarmış oluruz.

Süper fikir.Beklemedeyiz Teşekkürler.
  • selamin aleykum kolay gelsin hocam buyuk bir ac hayrani olarak bayadir bekliyorum oyun steamda yamayi bekliyor ne zaman cikacak artik engel olamiyorum kendime oynamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama çıkana kadar yavaş yavaş oyniyim bari diyodum ana hikayeyi bitiriverdim
  • quote:

Arkadaşlar, ekip olarak tekrar düşündük ve DLC'yi ana oyundan sonra çıkarmanın daha mantıklı olduğuna karar verdik. Bizim çevirimizi çok etkilemez ama ikisinin dil dosyası farklı yerlerde bu yüzden tek yamada ikisini birden halletmek teknik olarak çok uğraştırabilir. Zaten siz daha oyunun yarısına gelmeden DLC'yi de çıkarmış oluruz.

Mantıklı bir karar olmuş. Bekliyoruz. Kolay Gelsin.....
  • Assassin's Creed 3'ün black flagın dlclerinide bir vakitte çevirme imkanınız var mı acaba ?
    Bu arada emeği geçen herkese kolay gelsin.
  • Bugün güncelleme olacak mı şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zico_14 -- 25 Ocak 2015; 11:08:32 >
  • siz adamsınız
  • Güncelleme ilerleyen günlerde olacak ve yine büyük bir güncelleme olacak.

Önceki oyunların DLC'lerine gelene kadar Rogue çevirisi var daha. Rogue bitince düşünürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 25 Ocak 2015; 13:56:56 >
  • rogue pc ne zaman çıkıcak bir bilginiz varmı acaba?
  • Büyük güncelleme bu akşam veya yarın gelecek.
  • Şimdiden sabırsızlandım inşallah bu akşam gelir.
  • artık son düzlüğe yaklaştık
  • Artık çevirinin bitip test aşamasına geçildiğini umuyorum.
  • quote:

Büyük güncelleme bu akşam veya yarın gelecek.

Bu ne hız Maşşallah diyelim nazar değmesin. Oyunu bitirdim ama arkadaşım bu yamayı bekliyor. Bitince çok sevinecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.