Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki hocam bu ceviri bitince nerden ulasicaz ceviriye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık. Said reis Rogue çıkınca inşallah onuda çevirirsiniz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa608

Ellerinize sağlık. Said reis Rogue çıkınca inşallah onuda çevirirsiniz. Teşekkürler.

Rogue çevirisine Unity biter bitmez başlayacağız. En başından beri bizde mevcut zaten Xbox'tan çıkarmıştık ama Unity'ye öncelik verdik.
    quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Peki hocam bu ceviri bitince nerden ulasicaz ceviriye

Bütün eski AC çevirilerini barındıracağımız ve ek AC içeriklerin olacağı yeni bir site açmayı düşünüyoruz. Oradan Unity ve tüm eski AC çevirilerimize ulaşabileceksiniz. Zaten bu ekip AC 2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC 3, AC 4 çevirilerini yapan ekip ile aynı kişiler. Şu an bağımsız olsak da eski çeviriler tamamen bizim ürünümüz. Eski ve yeni çevirilerimizi tek adreste toplayacağız ve gelecek çeviriler için bir çatı oluşturacağız. Site sadece AC içerikleri ile ilgili olacak. Yeni bir çeviri ekibi kurmuyoruz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 20 Ocak 2015; 2:06:44 >

• Valla helal olsun elinize emeğinize sağlık bu oyuncular size ne kadar teşekkür etse az olur sizin sayenizde türkçe oyun görüyoruz. Hem de müthiş bir hızla çeviriyorsunuz. Vallahi Tebrikler kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet helal olsun.. bende oyunu oynamıyorum yamayı bekliyorum oynamak için
  • Oyunu daha oynamadım türkçe yamayla tadından yenmez. Dragon Age yamasını bekleriz bundan sonra
  • Kolay gelsin.
  • Bu arada oyunda satın alabileceğiniz yüzlerce (gerçekten birkaç yüz tane) silah, ekipman, zırh, yetenek vs. var. Hepsinin adlarını ve açıklamalarını büyük bir titizlikle çeviriyoruz. Tıpkı önceki AC çevirilerinde olduğu gibi. Bunlardan bazıları da DLC ile eklenmiş ama bu DLC çevirisi mümkün olabilir demek değil. Bazen ana dosyada aynı metinler bulunsa bile DLC onları ikinci ve başka bir dosyadan çekiyor. Dediğim gibi ana oyun bitince DLC işine de göz atacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Bu arada oyunda satın alabileceğiniz yüzlerce (gerçekten birkaç yüz tane) silah, ekipman, zırh, yetenek vs. var. Hepsinin adlarını ve açıklamalarını büyük bir titizlikle çeviriyoruz. Tıpkı önceki AC çevirilerinde olduğu gibi. Bunlardan bazıları da DLC ile eklenmiş ama bu DLC çevirisi mümkün olabilir demek değil. Bazen ana dosyada aynı metinler bulunsa bile DLC onları ikinci ve başka bir dosyadan çekiyor. Dediğim gibi ana oyun bitince DLC işine de göz atacağız.

peki önce çeviriyi mi yayınlayacaksınız yoksa (eğer oluyorsa) dlc'yi çevirip mi yayınlayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdszBiri

quote:

Bu arada oyunda satın alabileceğiniz yüzlerce (gerçekten birkaç yüz tane) silah, ekipman, zırh, yetenek vs. var. Hepsinin adlarını ve açıklamalarını büyük bir titizlikle çeviriyoruz. Tıpkı önceki AC çevirilerinde olduğu gibi. Bunlardan bazıları da DLC ile eklenmiş ama bu DLC çevirisi mümkün olabilir demek değil. Bazen ana dosyada aynı metinler bulunsa bile DLC onları ikinci ve başka bir dosyadan çekiyor. Dediğim gibi ana oyun bitince DLC işine de göz atacağız.

peki önce çeviriyi mi yayınlayacaksınız yoksa (eğer oluyorsa) dlc'yi çevirip mi yayınlayacaksınız

DLC çevirisi mümkün olursa hepsini tek seferde yayınlayacağız.

• Vay be!! valla ne kadar teşekkür etsek az. rogue olayı baya şaşırtıcı oldu benim için pcye çıktıgında türkçe yamasıda inşallah bir sorun yaşanmazsa yakın bi zamanda gellir o zaman
  • Allah yardımcınız olsun, sabırsızlıkla bekliyorum çeviriyi. Kolay gelsin.
  • Bu oyunda yan görevlerin, bulmacaların vs. ödülü olarak açılan gizli belgelerde AC evrenine dair çok önemli bilgiler var. Hikayesinin önemi ve kalitesi açısından AC 3 gibi gereksiz bir AC oyunu değil bu. Fakat işte şu optimizasyon saçmalığı yüzünden öldürdüler oyunu. Gelmiş geçmiş en iyi belki de ikinci AC oyunu olabilecek potansiyeli varmış. Biz en ince ayrıntıya kadar çeviriyoruz, çeviri çıktığı zaman siz de en ince ayrıntısına kadar oynayıp bitirin. Oyunda yapacak yüzlerce şey var.
  • quote:

Bu oyunda yan görevlerin, bulmacaların vs. ödülü olarak açılan gizli belgelerde AC evrenine dair çok önemli bilgiler var. Hikayesinin önemi ve kalitesi açısından AC 3 gibi gereksiz bir AC oyunu değil bu. Fakat işte şu optimizasyon saçmalığı yüzünden öldürdüler oyunu. Gelmiş geçmiş en iyi belki de ikinci AC oyunu olabilecek potansiyeli varmış. Biz en ince ayrıntıya kadar çeviriyoruz, çeviri çıktığı zaman siz de en ince ayrıntısına kadar oynayıp bitirin. Oyunda yapacak yüzlerce şey var.

Bende o optimizasyon yüzünden almadığım ilk AC oyunu..ilk defa da yama cıktıktan sonra oynamış olacağım bu ayrı bir keyif olacak. beklemedeyiz kolay gelsin
  • Harika bir haber, çok teşekkür ederim emeği geçen herkese. Şimdi oyunu ucuz yollu nereden satın alırız onu kurcalamaya başlamak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Harika bir haber, çok teşekkür ederim emeği geçen herkese. Şimdi oyunu ucuz yollu nereden satın alırız onu kurcalamaya başlamak lazım :)

en ucuz yollu olanı kampanya ile beleşe getirmekti o da bitti ama 100 tl den aşağı bulmak mümkün değil sanırım şu sıralar. ben yine korsana kaldım umarım sorun çıkarmaz önceki oyunlarda sıkıntı çıkmamıştı
  • G2A'dan CD Key olarak alabilirsiniz şu an 13 Euro yani 35 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Harika bir haber, çok teşekkür ederim emeği geçen herkese. Şimdi oyunu ucuz yollu nereden satın alırız onu kurcalamaya başlamak lazım :)

en ucuz yollu olanı kampanya ile beleşe getirmekti o da bitti ama 100 tl den aşağı bulmak mümkün değil sanırım şu sıralar. ben yine korsana kaldım umarım sorun çıkarmaz önceki oyunlarda sıkıntı çıkmamıştı

Vallaha ac oyunları korsanda sorunlu. Bakalım bir yerden denk getireceğiz uygun olarak.

• quote:

G2A'dan CD Key olarak alabilirsiniz şu an 13 Euro yani 35 lira

Geçen gün oradan farcry4 için dlc aldım, ekledim, 1 hafta önce girdim, ubisoft key'i block'lamış, kullanamıyorum. Söz konusu ubisoft olunca işler biraz saçmalaşıyor. gitti bizim 9 dolar, kaldım öyle.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    instant-gaming sitesinde 18 euro. Burası daha güvenilir sanırım. Ben Unity ve Far Cry 4'ü buradan (instant-gaming . com) aldım. Bir sıkıntı da yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 21 Ocak 2015; 11:11:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.