Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr light

Oyunu en ucuz nereden satın alabilirim Türkçe yama çıkmadan alıp indiriyim

Ben instant-gaming.com'dan aldım.
  • Ne zaman kac gun surer oyun icin test

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

quote:

Orijinalden alıntı: N20

Konuyla pek ilgisi yokda sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.
    Ac unity de anlamadığım olaylar var
    Şehirde mavi ve kırmızı üniformalı düşman 2 birlik var.bunlar kim ve neden çatışıyor.
    Diğeri, bölünmüş halk var bazı siviller diğerlerinin kolunu bacağını kesiyor.
    Anlatacak var mı bunların sebebi nedir? İngilizcem iyi değildirde

Valla bende pek bilgili değilim ama dönem fransız ihtilali dönemi olduğuna göre. Kırmızılılar Kralcılar mavililer cumhuriyetçiler diye biliyorum.
    Bu kırmızılılar aynı zamanda biz assasinleri de sevmiyor Halktan kralcılar ve cumhuriyetçiler savaşıyor diye biliyorum. Marie Antoinette ve Fransa Kralı XVI. Louis idam edilince Paris tamamen mavi üniformalıların yani cumhuriyetçilerin eline geçiyor ama bu mavililerde bizi sevmiyor ne hikmetse Zaten Oyunun sonunda arno bile mavi üniforma giyiyor

Hayır tam olarak öyle değil. Maviler devletin askerleri yani kralı korumakla görevliler. Bu yüzden mavilere saldırıyorlar.

Kırmızılar ise taraf fark etmeksizin iki karşıt grubun radikalleri, yani benden yana olmayanları öldürmeliyim kafasında olanlar. Kırmızılar tek bir taraf değil, devrimciler de kraliyetçiler de kırmızı olarak gösteriliyor. Onların devlet ile alakası yok. Maviler devletin askeri.
    Arno'nun mavilerle bir derdi yok, zaten Napolyon da o orduda bir subay olarak ortaya çıkıyor oyunda.

Kral öldükten sonra rejim değiştiği için devletin askerleri devletin askeri olmaya devam ediyor. Bu sefer kralı değil cumhuriyeti koruyorlar. Oyunun sonundaki meselenin sebebi de bu.

Kardeş oyunu bir an önce Türkçe yap ki bizde ne olduğunu tam olarak anlayalım. Oyunu ingilizce oynadığım için iyi atıp tutmuşum resmen

@saidsrc
    Çok sağolun beyler. Çözememiştim olayı.
    Bu arada Xbox oneda oynuyorum Türkçe yama gibi şansım yok vatan sağolsun :D inşallah güzel bi pc alabilirsem kurarım
    Sağolun tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yama korsanda çalışmıyormu
  • Test aşamasında güncelleme oluyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Yama kaçıncı sürüme çıkıyor acaba? Korsan oynayabilir miyiz? Orjinal almayı düşünmüyorum, nedeni ise Türkçe yapmamaları.

Not; Lütfen kimse orjinal alan yok diye sallamasın. Görüyoruz ki Türkiye'de çok fazla orjinal alım yapılıyor. Böyle firmalardan ölsem alışveriş yapmam Türkçe çıkan oyununu mutlaka alacağım ama müşteriyle inatlaştığı sürece asla almam. Ben oyunları oynamasam bile Türkçe çıkardı diye alan bi insanım. Yapan arkadaşlar lütfen korsana bu kadar karşı olmasınlar herkesin ekonomik durumu eşit değil ayrıca Türkçe'ye bu kadar düşman olan firmaya bu ayrıcalığı tanımayın lütfen.

Edit: Neyini eksilediniz arkadaşlar? Türkçe yapmamalar, her sene oyunun Türkçe yamasını beklemek hoşunuza mı gidiyor? Firma şu şu satışa gelirse dediği sürece asla oyunu almayacağım. Türkçe yapan firmalar gerizekalı ozaman. Neden boşuna çevirmenlere para veriyorlar İngilizce yapsınlar başka dil yapmasınlar. Böyle mantık mı olur? Müşteriye birşeyler sunacaksın ki alsın. Ben anlamadığım oyunu niye alayım? Biraz tüketici olduğunuzu hatırlayın. Her sene optimizasyon özürlü bir oyun koyacaklar önümüze, Türkçe olmayacak bende alacağım? Almıyorum. Sırf Türkçe yaptılar diye 5-6 tane oyun aldım, yeter ki Türkçe olsun optimizasyon özürlü olsun yine alırım. Bizi hiç takmayan adamlardan oyun falan almam ben. Benim gibi düşünen binlerce insan var.

Arkadaşıma aynen katılıyorum oyunu fiyat olarak en pahalı benim ülkemde satıcaksın üstüne türkçe olmayacak, oynarken hiçbirşey anlamadığım oyuna ben niye para veriyim.

• Oyunu baştan sonra oynayarak bitirdim. Toplam 12 saat video çekmişim bu videoları izleyerek hataları düzeltmeye başlayacağım şimdi. Aslında hatalar çok çok az. Arkadaşlar çok iyi bir çeviri yapmış fakat oyundan kaynaklı hatalar var. Mesela bazı yerlerde altyazı uzun kalmış şak diye geçiyor ben bile okuyamadım sonuna kadar. Oralardaki altyazıları kısaltmakla uğraşacağım daha çok. Okunamadıktan sonra çevirinin bir anlamı yok değil mi?:) AC serisinin genel sıkıntısı bu zaten, o yüzden önceki oyunlarda da altyazıları, görüntülenme süresinde okunabilecek şekilde kısaltmamız gerekmişti. Son durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 2 Şubat 2015; 22:20:20 >
  • tahminen ne kadar sürede gelir deli gibi bekliyoruz
  • Bi zamanlar sizde oyunçeviri yöneticisiydiniz yöneticiyi bağlamıycakta kimi bağlayacak diyesim geliyor da neyse tartışmayı uzatmayayım elinize emeğinize sağlık keşke her projeniz böyle olsaydı.
  • Tiny Titan kullanıcısına yanıt
    Siz olayı yanlış anlamışsınız. Said beyin dediği "Yönetici" Proje yöneticisi anlamında, Yani çevirisini yönettiği oyun. Sizin bahsettiğiniz Site yöneticisi. İkisi ayrı şey.

Yama için emeğinize sağlık, tüm ekibe kolay gelsin.
  • Patrick__Jane P kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinin ayrı olduğunu biliyoruz herhalde benim kastettiğim zaman aralığı oyunçeviri yöneticisi olduğu zamanlardı.
  • Tiny Titan kullanıcısına yanıt
    Site yöneticisi olduğundan haberim yoktu pardon, bunuda ben yanlış anlamışım :)

Fakat yine de Said beye hak veriyorum, çünkü site yöneticisi de olsa oyunları çeviren arkadaşlar farklı oluyor (kendi çevirileri hariç).

Herkesin fikir özgürlüğü var, sizin de fikrinize saygı duyuyorum. Hatam varsa kusura bakmayın, ben de tam anlamadan cevap yazdım. :) Hayırlı Geceler Dilerim...
  • ya said bey bizede bir cevap verseniz lütfen tahmınen kac gun surer yamanın cıkmasına
  • Patrick__Jane P kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam keşke herkes sizin gibi olsa.Burada seviyeli bi şekilde eleştiri yapıyoruz millet mesaj eksilemekten,adminler ceza puanı vermekten başka bir şey yapmıyorlar.
  • takipteyiz
  • Yama korsanda çalışmayacakmı?
  • bekliyoruz haydi çıkarın artık
  • tahmini ne zamana çıkar kardeşim bilgilendirirsen sevindirirsin bizi simdiden sagolasın eyvallah
  • Ne zaman çıkacağını söyleyemem ama test ilerlemesini nasıl göstereceğimin yolunu buldum.

Toplamda izleyip hataları düzeltmem gereken 731 dakika videom var yani 12 saat 11 dakika. Tabii bazı yerleri atlayarak izleyeceğim sonuçta oyunun her yerinde yazı yok.
    Daha yeni başladım. Şu anki ilerlemem 23/731 dk.
  • Bu yamadan ötürü oyuna başlamadım daha. GTA V çıkmadan yetişirse güzel olur, şükela olur. Bunu bitirir ona başlarız.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.