Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Oyunda optimizasyon sıkıntısı var ciddi manada bu belli. Yalnız grafikler şahane. Hele ara videolarda doku detayları, yüz modellemeleri, mimikler çok iyi. Senaryo ve hikaye de güzel de. Klasik Assassin's Creed oynanış klişesi. Buglar had safhada. Dövüş sistemi kötü. Şu oyunu her sene çıkaracaklarına 2 senede bir adam gibi yapıp çıkarsalar çok daha güzel oyun ortaya çıkar.

yılda tek çıkarsalarda olur bu sene iyice azıttılar2 tane oyun nedir
    ama benim için iyi oldu aslında unity pc kaldırmadığı için daha sonra oynayacağım, şimdi rogue'u bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esjberg

yönetici olarakda çalıştırmayı denedinmi.

Dendm en basta densydm belki olmazdı saveler silinmiyor zaten bide öyle denycm

• Arkadaşlar oyun ister SKİDROW olsun isterse RELOADED olsun 2. bölümün 1. kısmında ACU.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bu hata oyunun 1.4 versiyonunda var. Ben oyunu tekrar kurdum ve 1.2 update'ini yaptım sorun falan kalmadı. Fakat bu sefer Türkçe yamayı kuramadım. Şimdi aranızda bu türkçe yamayı oyunun 1.2 versiyonuna kurmayı başaran/başaracak olan var mı? Manuel kurulum yaparak türkçe yamayı oyunun 1.2 versiyonuna kurabilir miyiz? Bir yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler.
  • Hocam aynen öne 10 dk dabir atıyor sonra bir bölümden sonra direk atıyor tek çare orj almak

• Oynayamasamda emekleriniz için teşekkürler.Keşke PS4 te Türkçe olarak oynayabilsek.Resmi yama olması için girişimleriniz oldu mu?
  • Yamayı kurarken ''Oyun klasöründe DataPc.forge dosyası bulunamadı ya da türkçe yama ile uyumlu değil'' diye uyarı verip yama yüklenmiyor Dosya yüklü olmasına rağmen kurulumda görmüyor böyle bir sorun yaşayan oldumu.
    Sitedeki 305 mb lık Datapc.forge dosyasınıda indirdim
  • aheyy A kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: aheyy

Arkadaşlar oyun ister SKİDROW olsun isterse RELOADED olsun 2. bölümün 1. kısmında ACU.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bu hata oyunun 1.4 versiyonunda var. Ben oyunu tekrar kurdum ve 1.2 update'ini yaptım sorun falan kalmadı. Fakat bu sefer Türkçe yamayı kuramadım. Şimdi aranızda bu türkçe yamayı oyunun 1.2 versiyonuna kurmayı başaran/başaracak olan var mı? Manuel kurulum yaparak türkçe yamayı oyunun 1.2 versiyonuna kurabilir miyiz? Bir yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Türkçe yamayı 1.4 dışında bir versiyona kurmanız imkansız. Korsan oyundaki o sorunun çözümünü üstte birkaç arkadaş vermişti bende korsan oyun olmadığı için bir şey diyemem.

quote:

Orijinalden alıntı: oksijen78

Yamayı kurarken ''Oyun klasöründe DataPc.forge dosyası bulunamadı ya da türkçe yama ile uyumlu değil'' diye uyarı verip yama yüklenmiyor Dosya yüklü olmasına rağmen kurulumda görmüyor böyle bir sorun yaşayan oldumu.
    Sitedeki 305 mb lık Datapc.forge dosyasınıda indirdim

Yüksek ihtimalle güncellemelerden birini kurmayı unutmuşsunuz. 1.4.0 olursa öyle bir hata vermemesi lazım. Oyun 1.4.0 değilse paylaştığım dosyayı atsanız da çalışmayacaktır. Ayrıca tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım fakat o dosyayı eğer yama exesi çalışmazsa atacaksınız, sanki exeyi çalıştırmadan önce o dosyayı atmışsınız gibi anladım. DataPC.forge dosyasını attıysanız ve DataPC_patch_01.forge dosyasını sildiyseniz başka bir şey yapmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 9 Şubat 2015; 17:58:02 >

• Arkadaslar oyunun bütün parchlerini bir bir yüledim zaten 2 3 ü yüklemeden 4. Patch yükşenir miki?

• Güncelledikten sonra ben de hallettim.Tekrar elinize,emeğinize sağlık ayrıca yardımcı olduğunuz için de teşekkürler. :)
  • Hocam millete ucuz key alın diyorsunuzda o ucuz keyleri (g2a sitelerinden alınanlar vs) ubisoft iptal etmeye başlamış şimdi milletin parasına yazık etmeyelim ucuz diye alıcaklar sonra keyler puf olucak size sövecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hocam millete ucuz key alın diyorsunuzda o ucuz keyleri (g2a sitelerinden alınanlar vs) ubisoft iptal etmeye başlamış şimdi milletin parasına yazık etmeyelim ucuz diye alıcaklar sonra keyler puf olucak size sövecekler...

Ubisoft silinen keyleri iade etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hocam millete ucuz key alın diyorsunuzda o ucuz keyleri (g2a sitelerinden alınanlar vs) ubisoft iptal etmeye başlamış şimdi milletin parasına yazık etmeyelim ucuz diye alıcaklar sonra keyler puf olucak size sövecekler...

geri iade edildi onlar

• Dostum upload etmiş olduğun datapc.force dosyasını kopyalıyınca yama "data.pc.force"ile uyumlu değil hatası veriyor.
  • arkadaslar oyunu orjinal aldım ama cd leri kutusundan çıkaramıyorum!!
  • Söylediğiniz dosyayı silip verdiğiniz dosyayı yükledim,yama kurulmadı ve oyuna girdiğim zaman çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Dostum upload etmiş olduğun datapc.force dosyasını kopyalıyınca yama "data.pc.force"ile uyumlu değil hatası veriyor.

O dosyayı kopyaladıktan sonra yamayı kurmanıza gerek yok.
  • Arkadaslar oyunu yükledim orj şuan updateleri indiriyor ve 8 9 saatlik bir indirme gözüküyor tam 13995 mb yani yaklasık 13 gb bukadar updatemi olur oyun böyle hatalı sunulurmu yahu ..

• Sorun alan arkadaşlar şu anda dizi3 anı2deyim, yaşadığım 2 sorun oldu.
    1. Başta oyunu save edemedim, sonra yönetici olarak çalışmaya ayarladım ve sıkıntı kalmadı.
    2. sorun ise BUGlar, La Bievre bölgesindeki donmalar ve oyundan atmalr gitmiş, süper. Lakin hala yoldaki köpeğe, küçücük tümseğe hatta şişeye bile takılıyor, eskisi kadar değil ama hala var. Neyse hastasıyız oyunun gülü dikeniyle severiz.

Oyunu sorunsuz nasıl oynadığıma gelince belki tesadüf belki kısmet ama tekrardan gene anlatayım...

Tüm sürümleri RELOADED olmak üzere önce oyunu kurdum ardından patch v1.2 - 1.3 - 1.4 kuruldu ve sadece 1.4 crack kullandım. DLCyi kurmadım sonra otomatik kurulumlu yamayı kurdum olmadı sonra DataPC.forge dosyasını oyunun kurulduğu yere atıp DataPC_patch_01.forg isimli dosyayı sildim.

Birde unutmadan aşkımızın son serisinin oldukça sistem sömürücü olduğunu unutmayalım
    Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
    6GB RAM
    NVIDIA GeForce® GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 / Grafik Hafızası Minimum 2GB
    En az 50 GB boş alan
    BU SADECE MİNİMUM İSTEĞİ.

• Mösyö De La Serre öldükten sonra oyundan atıyor lütfen yardım kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarizmatikTR

Mösyö De La Serre öldükten sonra oyundan atıyor lütfen yardım kafayı yicem

Birçok kişide bu sorun var lütfen bir çözüm bulun o anıya kadar herşey çok iyiydi ama ondan sonra oyundan atıyor.Oyunumda orjinal

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.