Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GreatOttoman1299

Yalnız dün akşam açık bıraktım pcyi sadece 50 mb inmiş.Başka yerlerden download yapıyorum 350kb/sn ile ben de mi sorun var acaba ?

Fikrim yok hiç uplay kullanmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Steamda belki uygundur dedim. 179 lira.... yuh arkadaş vallahi yuh.

g2a'da 30 dolar

• Arkadaşlar şu ayarlardan altyazı nasıl açılır söylermisiniz
  • Ark mösyö de la serre öldükten sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum çözümü ve sebebi nedir ??
  • Oyunu bitirdim ama hiç bişey anlamadım. Şu anda oyunun ne kadarı Türkçe?

Edit: Görmemişim %100 müş süper. Peki düzgün çalışması için Dead Kings dlc olmak zorundamı ilk sayfada bütün yamaları ve dlcyi kurun demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBleus -- 8 Şubat 2015; 22:29:25 >
  • tüm ekibe teşekkürler..

• hocam bu datapc_patch_01forge mu
  • Arkadaslar herseyi yaptım oyun tr cede oldu ama bu seferde 10 dk da bir acu exe calısmayı durdu diyor ne yapmam lazım bunun çözümü varmı sonra hiç açılmamaya basladı giriyorm oyun acu exe çalsmayı durdu diyor atıyor patchleri yaptım versiyon 1.4 oldu ama sorun var.. Gidp orjinal alıcam ama kutulu hali 150 tl az para degil ondada böyle atmalar varmı

• öğrencidiz Ö kullanıcısına yanıt
    150TL vermenize gerek yok g2a'da 30 dolar.
  • Yama mükemmel olmuş ellerinize kollarınıza her yerinize sağlık mass effect 3 le çifte sevinç yaşadım ama oynıyacak zaman bulamıyorum.
  • Elinize ve emeğinize sağlık...

Malesef AC2, ACB ve ACRev oyunlarını ingilizce oynadım bitirdim. Ama birgün sayenizde tümünü oturup türkçe bitireceğim.. Belki emekli olunca... (Şaka değil az kaldı emekliliğe)
  • Oyuna yamayı beklediğim için yeni başladım. Daha önce tecrübe edenler için buraya yazmak istedim. 1.4 yaması kurulu, nvidia son sürücü kurulu. Türkçe de tamam. Fakat oyunda böyle ara ara anlık donma oluyor. 4-5 sn donma kalıyor sonra devam ediyor. Bunu çözebilen var mı? Nette baya bi baktım ciddi sayıda bunu yaşayan var. Fakat çözümü konusunda kimse bi şey yazmamış.

Bu arada yama için teşekkürler, emeği geçen herkesin eline sağlık. Çok başarılı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Oyuna yamayı beklediğim için yeni başladım. Daha önce tecrübe edenler için buraya yazmak istedim. 1.4 yaması kurulu, nvidia son sürücü kurulu. Türkçe de tamam. Fakat oyunda böyle ara ara anlık donma oluyor. 4-5 sn donma kalıyor sonra devam ediyor. Bunu çözebilen var mı? Nette baya bi baktım ciddi sayıda bunu yaşayan var. Fakat çözümü konusunda kimse bi şey yazmamış.

Bu arada yama için teşekkürler, emeği geçen herkesin eline sağlık. Çok başarılı olmuş.

Aynı sorunu yaşıyorum hocam, oyunu full ayarlarda fps düşmesi yaşamadan rahat bir şekilde oynuyorum ama gel gelelim şu anlık takılma insanı deli ediyor.. Tam oyunun içine giriyorum kaptırıyorum kendimi hop 4-5 saniyelik bir takılma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Oyuna yamayı beklediğim için yeni başladım. Daha önce tecrübe edenler için buraya yazmak istedim. 1.4 yaması kurulu, nvidia son sürücü kurulu. Türkçe de tamam. Fakat oyunda böyle ara ara anlık donma oluyor. 4-5 sn donma kalıyor sonra devam ediyor. Bunu çözebilen var mı? Nette baya bi baktım ciddi sayıda bunu yaşayan var. Fakat çözümü konusunda kimse bi şey yazmamış.

Aynı sorunu yaşıyorum hocam, oyunu full ayarlarda fps düşmesi yaşamadan rahat bir şekilde oynuyorum ama gel gelelim şu anlık takılma insanı deli ediyor.. Tam oyunun içine giriyorum kaptırıyorum kendimi hop 4-5 saniyelik bir takılma..

Sorun donanımsal değil de oyun kaynaklı sanırım. Bende de GTX 970 var. FPS iyi seviyede fakat bu donma olayı tadı kaçırıyor. Çözüp öyle oyuna dalmak istiyorum.

• GTX 580 gibi bir kartın da yeni nesille birlikte fosil kartlar ailesine katılmasından dolayı bu oyunu oynayamıyorum. Gerçi çok daha iyi kartlarda sorunsuz değilmiş. Artık Türkçe yamalı videoları izleyerek hevesimizi alırız bizde.

Emekleriniz için teşekkürler, iyi çalışmalar...
  • Oyunda optimizasyon sıkıntısı var ciddi manada bu belli. Yalnız grafikler şahane. Hele ara videolarda doku detayları, yüz modellemeleri, mimikler çok iyi. Senaryo ve hikaye de güzel de. Klasik Assassin's Creed oynanış klişesi. Buglar had safhada. Dövüş sistemi kötü. Şu oyunu her sene çıkaracaklarına 2 senede bir adam gibi yapıp çıkarsalar çok daha güzel oyun ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Elinize ve emeğinize sağlık...

Malesef AC2, ACB ve ACRev oyunlarını ingilizce oynadım bitirdim. Ama birgün sayenizde tümünü oturup türkçe bitireceğim.. Belki emekli olunca... (Şaka değil az kaldı emekliliğe)

Hocam ben beklemeden oynayacağım,daha öncekileri de türkçe yamalı olarak oynadım.
    Bu arada benimde primler doldu,ama malesef emekli olabilmek için yaşı bekliyoruz

• arkadaslar oyunu 1.4 yaptım grafikleri düzelttim kasmadan harika oynuyordum pc de zaten yeni iyi donanımlı ama şimdide 10 dk da bir acu çalısmayı durdurdu hatası alıyorum?
  • Elinize emeğinize sağlık...
  • öğrencidiz Ö kullanıcısına yanıt
    yönetici olarakda çalıştırmayı denedinmi.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.