Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türkçe yama kurarken data pc forge yok veya sürümünüz türkçe yamayla uyumlu degil deyip yamayı kapatıyor nasıl kuracam yardım edermisiniz ?
  • arkadaslar oyun orjinal yükledim oyun açılıyor yamayı yükleyeceğim ama uplay oyunun dosylarını bitürlü bulamaıyorum program files dada yokk yardım lütfen
  • Ceviri icin tebrik ederim gayet guzel calisiyor . Ama benim oyunun kendisi ile ilgili bi problemim var. Oyunda konusma sesleri yok ara sahnelerde ve oyunda insanlarin sesleri gelmiyor. Oyunum korsan . Sizce bi cozumu varmi ? Birde oyunun orjinalini alsam ondada boyle bi problem cikma ihtimali varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acu exe dosyası yok nırmalde girdiğimde bir dosya var ubisof games e girdiğimde ama yamayı yüklerken aratırken normalde var olan dosya yok:S
  • Hocam initiates nedir bide bu kapı açma vb yet

• Hocam initiates nedir bide bu kapı açma vb yetenekleri nedir

• Teşekkürler oldu Elinize sağlık
  • beyler oyunum orjinal mösyo de bilmemne ölünce cidden oyundan atıyor ?
  • oyunda bugglar hatalar anlaşılan hala devam ediyor ben oyunu indirmiştim cıkar cıkmaz hala oynamadım biraz daha bekleyeyim bari sorunları çözememişler iyice anlaşılan
  • Türkçe yamayı kaldırıp tekrar girdim o göreve gene oyundan atıyor herhalde yama kaynaklı olmayabilir belkide bilmiyorum ama said bey yardımcı olursanız çok seviniriz bir sürü oynayamayan kişi var
  • O diil şimdi nvidia denetim masam çöktü noluyor.s

• quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Dostum upload etmiş olduğun datapc.force dosyasını kopyalıyınca yama "data.pc.force"ile uyumlu değil hatası veriyor.

O dosyayı kopyaladıktan sonra yamayı kurmanıza gerek yok.

Ben o dosyayı silip yeniden kurdum yamayı ve çalıştı emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz :)
  • Beyler aynı sorunları bende yaşadım çözüm şu :
    Oyunun kaldığınız yerden save dosyasını alın (Orbit in içindeki 720 klasöründe) bir yere yedekleyin.Oyunun tüm dosyalarını kurduğunuz ne varsa hepsini silin ve tekrardan oyunu+1.2-1.3-1.4 yamalarını ve türkçe yamayı kurun.Yedeklediğiniz save dosyasınıda yeniden orbit içerisine kopyalayıp oyuna kaldığınız yerden devam edin...
  • Bu arada dostum herkesin yaşadığı bu sorunun çözümünü bir yere ekleyebilirsen çok iyi olur çünkü sadece dh forumu bile değil korsan sürümde herkes aynı sorunu yaşıyor (Orjinalde bile yaşayanlar var)
  • quote:

Beyler aynı sorunları bende yaşadım çözüm şu :
    Oyunun kaldığınız yerden save dosyasını alın (Orbit in içindeki 720 klasöründe) bir yere yedekleyin.Oyunun tüm dosyalarını kurduğunuz ne varsa hepsini silin ve tekrardan oyunu+1.2-1.3-1.4 yamalarını ve türkçe yamayı kurun.Yedeklediğiniz save dosyasınıda yeniden orbit içerisine kopyalayıp oyuna kaldığınız yerden devam edin...

hocam oyunum orjinal ne yapmalıyım o arkadasında orjinal
  • quote:

Güzel söylüyorsun da kardeşim oyunu slip tekrar kurduğumda gene 14 gb lık bir güncelleme istemesin ?
  • Emeği geçen herkese teşekkürler,başarılar,oyunu kurmuş bekliyordum
    dediklerinizi harfiyen yaptım sorunsuz bir şekilde kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 10 Şubat 2015; 22:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarizmatikTR

quote:

Güzel söylüyorsun da kardeşim oyunu slip tekrar kurduğumda gene 14 gb lık bir güncelleme istemesin ?

Dostum zaten bütün güncellemeleri tekrar yapacaksın onun kaçışı yok yazdım mesajda :)

• muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    Bütün güncellemeleri kurman gerekiyor.
  • orjinalde nasıl yol izliyeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.