Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam affınıza sığınarak soruyorum. Rouge çevirisinden sonra yada ileride Fallout 3 çevirisi düşünüyor musunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Hocam affınıza sığınarak soruyorum. Rouge çevirisinden sonra yada ileride Fallout 3 çevirisi düşünüyor musunuz acaba?

İleride kesin çevireceğimi daha önceden belirttiğim Bioshock 2 var. Fallout serisi ile ilgili hiç alakam olmadığı için düşünmedim. Zaten o büyüklükte bir oyunu çevirecek vaktim olsa Kotor 2'yi çevirirdim:)
  • sen ne güzel bir insansın ya. bioshock 2 dedin fethettin beni, ne zaman başlanır yamaya, işlere, vallahi bunun için oyunun birincisi çevrilmesine rağmen ikincisi de çevrilsin diye oynamıyorum.
  • Dead Kings DLC
    de içindemim artık başlayalım unitye dyinglightta bitti (sıkıldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Hocam affınıza sığınarak soruyorum. Rouge çevirisinden sonra yada ileride Fallout 3 çevirisi düşünüyor musunuz acaba?

İleride kesin çevireceğimi daha önceden belirttiğim Bioshock 2 var. Fallout serisi ile ilgili hiç alakam olmadığı için düşünmedim. Zaten o büyüklükte bir oyunu çevirecek vaktim olsa Kotor 2'yi çevirirdim:)

Kendinize yakın hissettiğiniz ve bildiğiniz oyunları çevirmek daha rahat olur tabi ve sıkılmazsınız da :) Dying Light'ı oynuyorum da çok sağlam bi senaryosu var, yan görevlerin de hikayesi çok sağlam ama hiçbirşey anlayamıyoruz, bunu da çeviri aday'larına eklerseniz sevinirim :)

• Dead Kings ide şeyettirsen oyuna başlıycam said reiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

Dead Kings ide şeyettirsen oyuna başlıycam said reiz

Dead Kings oyun içi testine devam ediyorum. Haftasonu hızlanır.
  • Yama çok güzel olmuş elinize sağlık. Oyunu %100 bitirmeye çalışıyorum o yüzden hata gördükçe söyeyeyim diyorum. 1 tane hata buldum. Nostradamus bilmecelerinde Venus yerine Saturn yazıyor. Yani 2 tane saturn bulmacası olmuş oluyor. Ama içerik doğru. Yani saturnun kendisinde saturn bulmacası var saturn yazan venuste ise venus bulmacası var. O yüzden pek sıkıntılı değil. Bir yerde de başlat yerine başlar yazıyordu ama hatırlamıyorum nerde olduğunu. Belki de bana öyle gelmiştir. Ayrıca dead king dlcsi haftaya kadar çıkar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 sürümü ile çalışmıyormu? İllana 1.4 mü olması lazım?
  • Oyun bozuk olmasa da sistem yetmiyor gene Haziranı bekleyeceğiz mecbur :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadıgım en ıyı grafıklı ve en içi boş assasın serısıydı...
  • Said allah razı olsun kardeşim, bir güzel oynuyorum, türkçe türkçe süper oluyor. Sandıklar bitti, nostradamus bitti, cinayetler bitti, paris hikayelerinde en büyük firari kaldı sanırım görevde bir bug var... serdümenin yerini bul diyor ama bulduğum halde görev tamamlandı demiyor, o yüzden ip merdiveni çalsam ve teslim etsem bile görev bitmiyor 6-7 defa tekrarladım ama malesef. Şimdi ana görevleri bitireceğim ve senin DLC yamanı bekleyeceğim.
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Evet 1.4 gerekiyor. Orjinal oyun yoksa internette 1.4 patch'i var.

• bu arada rogue çıktı malum ortamlarda
  • up
  • Rogue'u çevirmeye başladınız mı?
  • TayfunKey kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103244130

• ya kardeşim şuna bi çözüm bulun ya aynı bölümde oyundan atıp duruyo kaç kere sildim yükledim doğru bi şekilde yine aynı yine aynı oyundan atıyor başka çzöümü yok mu yardım edin. daha kaç kere yazıcam mesajı yaa ilgilenen de yok
  • hocam Assins Creed Unity i sizin çevirinizle sorunsuz ve keyif alarak oynuyorm emeğinize sağlık allah yardımcınız olsun.Assins Creed Rogue yi çevirmeye başlayacak mı aynı grup bunu merak ettim sormak istedim iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

hocam Assins Creed Unity i sizin çevirinizle sorunsuz ve keyif alarak oynuyorm emeğinize sağlık allah yardımcınız olsun.Assins Creed Rogue yi çevirmeye başlayacak mı aynı grup bunu merak ettim sormak istedim iyi günler

Başladık zaten. İki mesaj üstte link bile var :)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.