Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Orijinalden alıntı: obscurhomme

"Mösyö De La Serre" nin ölümünden sonra oyundan atma sorununun çözümü"

Bu çözüm oyunun RELOADED versiyonu içindir.Orjinal oyun sahibi olanlar ana konudaki yönergeleri takip etsin.

- Önce Yamanın yayınlandığı sitedeki sayfanın en altında "DataPC.forge" (240mb) dosyasını indirmeye koyun.Siz diğer işlemleri yaparken o kenarda ine dursun.

Buradan indirebilirsiniz.http://www.mediafire.com/download/xppm8kd9ryr67ek/ACU_DataPC.rar

- Sonra "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasörü içindeki "RLD!" klasörünü yedekleyin.Sonra bu klasörü oradan silin.

- Ardından Denetim Masası - Program Ekle Kaldır'dan Assassin's Creed Unity'yi ve Türkçe yamayı kaldırın.

- Belgelerimdeki "Assassin's Creed Unity" klasörünüde silin.

- Assassin's Creed Unity RELOADED - 1.2 - 1.3 - 1.4 Patchleri (Reloaded versiyonu patchler) sırasıyla yükleyin.Sadece en son 1.4 patchin crack'ini yapın.

- "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasöründeki yedeklediğiniz "RLD!" klasörünü aynı yere yerleştirin.

- Sonra oyunun kurulu olduğu dizine gidip "DataPC_patch_01.forge" dosyasını silin.

- En başta indirmiş olduğunuz "DataPC.forge" dosyasını buraya yapıştırın.

- "ACU.exe" ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve keyfinize bakın.İyi oyunlar.

Yazılanları harfiyen yapmama rağmen oyundan yine attı işin ilginç yanı netten 3 ve sequencenun savelerini bulup Orbit - 720'in içine attım yinede oyundan attı

Edit:Başka bir yöntem denedim sorun halloldu

Buraya da yazın isterseniz, ana mesaja eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Assassin's Creed: Unity oynayan arkadaşlarım size bir sorum var ben oyunu bitirdim ben oynarken kardeşiminde oyun hoşuna gitti oda oynamak istiyor ama ben oyunu ilk başlatırken easy mi yaptım hard mı yaptım hatırlamıyorum ama sanırım ayarlarım hard cünkü 2-3 adım atayım düşman hemen anlıyor benim geldiğimi bunu değiştirmenin bir yolu varmıdır

Oyunda zorluk ayarı yok diye biliyorum
  • quote:

Önce Yamanın yayınlandığı sitedeki sayfanın en altında "DataPC.forge" (298mb) dosyasını indirmeye koyun.Siz diğer işlemleri yaparken o kenarda ine dursun.

- Sonra "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasörü içindeki "RLD!" klasörünü yedekleyin.Sonra bu klasörü oradan silin.

- Ardından Denetim Masası - Program Ekle Kaldır'dan Assassin's Creed Unity'yi ve Türkçe yamayı kaldırın.

- Belgelerimdeki "Assassin's Creed Unity" klasörünüde silin.

Burdan sonra farklı bir yol izledim
    Önce oyunu yükledim daha sonra 1.2 updateyi masaüstündeki yeni bir klasöre kurup klasörün içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine attım
    Diğer updateleri ve türkçe yama işlemini yapmadan yedeklediğim saveyi Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720 içine atıp oyuna girdim
    Oyunda 1-2 dakika ilerledim kaydolmasını bekledim
    Kaydolduktan sonra oyundan çıkıp diğer updateleri de aynı yöntemle kurarak tr yama işlemini yapıp oyuna girdim
    Kusura bakmayın biraz karmaşık oldu siz toparlarsınız

Bu arada[spoiler=3906681069] muhafızlar Arno'yu hapse attıktan[/spoiler] sonra oyundan çıkıp savenin yedeğini alıp upload ettim
    Bu problemi yaşayan arkadaşların denemesinde fayda var belki oyun slip tekrar yüklemelerine gerek kalmaya bilir
    http://s4.dosya.tc/server/qtZsc1/RLD_.rar.html

@saidsrc

• quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Assassin's Creed: Unity oynayan arkadaşlarım size bir sorum var ben oyunu bitirdim ben oynarken kardeşiminde oyun hoşuna gitti oda oynamak istiyor ama ben oyunu ilk başlatırken easy mi yaptım hard mı yaptım hatırlamıyorum ama sanırım ayarlarım hard cünkü 2-3 adım atayım düşman hemen anlıyor benim geldiğimi bunu değiştirmenin bir yolu varmıdır

Oyunda zorluk ayarı yok diye biliyorum

hadi ya bana hard geldi oyun ozmn cünkü düşman askeri biraz kafayı kaldırayım hemen yerimi tespit ediyordu oyun mu zorlaşmış baya yoksa benmi acemileşmisim :)
  • İndirilme sayısı 12.000'i geçmiş arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ederiz.
  • Asıl biz çok teşekkür ederiz hocam, ellerinize sağlık. Dead Kings türkçe yaması 1.4 update'iyle uyumlu değil sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Asıl biz çok teşekkür ederiz hocam, ellerinize sağlık. Dead Kings türkçe yaması 1.4 update'iyle uyumlu değil sanırım değil mi?

1.4.0 ve 1.5.0 ile uyumlu olmalı diye düşünüyorum. Çünkü DLC dil dosyasında değişen bir şey yok 1.4.0 - 1.5.0 arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Asıl biz çok teşekkür ederiz hocam, ellerinize sağlık. Dead Kings türkçe yaması 1.4 update'iyle uyumlu değil sanırım değil mi?

1.4.0 ve 1.5.0 ile uyumlu olmalı diye düşünüyorum. Çünkü DLC dil dosyasında değişen bir şey yok 1.4.0 - 1.5.0 arasında.

Sitenizde yazan "Bu yama en son sürüm (1.5.0) ile uyumludur." bu bölümü yanlış anlamışım teşekkür ederim.
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    1.4.0 - 1.5.0 ile uyumludur olarak değiştirdim.
  • Arkadaşlar oyunu yeniden başlamak istiyorum ama nasıl yapabilirim?
  • Hocam bende Assassins Creed Unity Gold Edition sürümü var oyunumun sürümünün v1.4 mü 1.3 mü olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  • Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhatt35

Hocam bende Assassins Creed Unity Gold Edition sürümü var oyunumun sürümünün v1.4 mü 1.3 mü olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Oyunda girince ana menüde altta yazıyor bende.

• Çok şükür bitti

Aşşağıdaki herşey benim şahsi düşüncelerim, kimse kendine yontmasın.

Unity %98
    Dead kings %100
    İlk defa bir assassins oyununu %100 bitiremedim. Başka yaşayan varmı bilmiyorum ama paris görevlerinde en büyük firari bölümünü bitirdiğim halde görev devam ediyor görünüyor, o serdümenin yeri hiç belirlenmiyor. Birde eşli görevler eksik kaldı. Sanırım korsanın kötülükleri :(

Assassinin şimdiye kadarki en fazla görev yelpazesine sahip oyunu buydu, oyna oyna bitmiyor. Birbirine benzer olsada çok zevkli, oynamayan herkese tavsiye ederim. Grafikler, atmosfer,

Ama ubisoft bu kadar hatayla dolu bir oyun daha yapmamıştır sanırım.
    -Önce yan görevleri bitireyim, sandıkları, kokartları toplayayım sonra hikayeyi oynarım şansınız YOK. 3 kilitli sandıkları açabilmek için 9. seviyeye gelmeniz şart, bazı yan görevlerde ne yazıkki oynandıkça açılıyor.

-Daha önceki oyunlarda sandıklar ya açıktı yada sandıkların yerini belirten haritalar satın alabiliyordunuz, ama unity'de benim gibi takıntılıysanız oyun haritasını delik deşik etmeniz gerekecek.

-Heryerde haç var, kuşbakışı yaptığınız yerlerde, yolda yürüyen bazı şahısların ellerinde, duvarlarda, kayalarda, evlerin içinde........

-Hatalarsa bazen çıldırtacak seviyeye geliyor, v1.5 değil v1.9.9 yaması çıkartsalar nafile... Dikkatimi çeken hatalar:
    *Bir sandık için 3. kattaki odaya tek çıkış yolu açık cam, odada kapı filan yok. İçeri bir giriyorsunuz 4ü kadın 11 kişi var, hepinizmi camdan geldiniz
    *Yollarda takılmalar max. seviyede... Koskoca adamları itip kakarken yoldaki köpeğe hatta yerdeki şişeye takılıp kalıyor.
    *Space tuşuyla duvara yaslanıp saklanıyoruz, lakin bir bakmışsın arno duvarın içinde :)
    *Yolda koşuyorsun bir bakmışsınki donup kalmışsın. Çevrendeki herkes hareket ediyor kamera dönüyor ama arno öyle donuyor, taki ESC ile menüye girip çıkana kadar.
    *En fazla çileden çıkartanda merdivende savaşmaya çalışmak

SONUÇ OLARAK NE OLURSA OLSUN HASTASIYIM VE SAİD SAYESİNDE TÜRKÇE OYNADIM.
    TEŞEKKÜRLER.

• Arkadaşlar karakter özelleştirmedeki tüm kıyafetleri açabilmemize yarayan hile tarzı birşey varmı acaba? Ücretsiz değil sadece eşli görev yapmamı gerektirecek giysilari açmak istiyorum
  • sonunda oyunu aldım ve indirebildim, bakalım 20 fps ile ne kadar oynayabileceğim

• esjberg E kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu bitirmişsin sana birşey sorayım.Arno bellec ile yüzleşiyor ya orada E harfine bas tuşu çıkıyor,basıyorum ama oyun ilerlemiyor,hızlı da bassam olmuyor yavaş da,eksik yaptığım birşey mi var acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

sonunda oyunu aldım ve indirebildim, bakalım 20 fps ile ne kadar oynayabileceğim

Senin ki yine iyiymiş ben 8-10fps zor görüyorum hiç oynanmıyor böyle,anlamadığım oyun o kadar kötü mü hazırlanmış yoksa benim sistemde mi problem var.Halbuki sistemim çok da kötü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

sonunda oyunu aldım ve indirebildim, bakalım 20 fps ile ne kadar oynayabileceğim

Senin ki yine iyiymiş ben 8-10fps zor görüyorum hiç oynanmıyor böyle,anlamadığım oyun o kadar kötü mü hazırlanmış yoksa benim sistemde mi problem var.Halbuki sistemim çok da kötü değil.

Cozunurlugu flanda dusurdum ben ama fazla etki etmedi 720p den asagida, sistemde kotu ama optimizasyonda berbat gercekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Cozunurlugu flanda dusurdum ben ama fazla etki etmedi 720p den asagida, sistemde kotu ama optimizasyonda berbat gercekten

Hocam sistemini yazarmısın,benim sistemle karşılaştırma yapıcam,acaba benim sistem çok mu düşük diye.Çünkü ben 20 fps göremiyorum da.(Ayar düşürmeme rağmen)

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.